Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ama ya niye gülüyorsun ki ya ne bileyim konuşunca tuhaf geliyor delü gibi hissediyorum:)) neyse konuşurum artık ne konuşcaksam aramızda kuşak çatışması var ben ne paylaşıcam şimdi:roflol:

hal hatır sor. şarkı söleee kitap bile okuyan varmış hehe müzik dinlet

dideme sor bakalım ne konuşuyo. ders al odangamyoncuiremsu

hadiiiiii bakalım bütün hamişler aşerdiiiiiiii biri bişi söylüyo diğerleri aşeriyo kız didemmm canlarını çektirdin bak. yolla kargoyla çabuk.

ohh negüsellllll sen konuştukca oynar tosuncukk.

gazman...................... patlayacak bombasın yani ateşle yaklaşma die yazı as boynuna cnm bari

Ay gül benim problemim afederesin çıkaramamak şişiyorum şişiyorum eşim patlıycam diye korkuyor :roflol: çok kızıyor acillik olacaksın diye o yüzden normalde dikkat ederim gaz yapıcı kabız yapıcı şeyler yemem

benimki gece yatınca çok hareketli oluyo hissediyorum artık bol bol da çene yapıyoruz oğluşumla

Maşaallah canım ya ne güzel ama netten okuduklarıma göre sizden daha erken bebeğim oynadı diyenlere bakıp panik yapmayın onlar bağırsak hareketiyle karıştırıyor diyordu doktorlar

hamile arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun sizin belirtileriniz varmıydı il ayınızda nasıl anladınız?
benim kasıklarım çok ağrıyo ayaklarım kasılıyo ve gögüslerim 10 günden bei çok hassas ve şiş günümde 2 gün geçti sizce ne olabilir... lütfen

benim bi ara baya düzelmisti su gaz sorunu ama bi haftadir yine basladi. kötü olanda arkadan yani valla kendimi tutayim diyorum ama kimse olmayincada kimden utanayim sanki ben mi yapiyom bebek yapiyo :)

canım hamile değilim ama günümü sabırsızlıkla bekliyorum.

senin günün geçmiş bile ki belirtilerinde var bence hemen test yapmalısın.

hal hatır sor. şarkı söleee kitap bile okuyan varmış hehe müzik dinlet

dideme sor bakalım ne konuşuyo. ders al odangamyoncuiremsu

Tamam canım yapcam ben bunu başarabilirim:)) Ben şey almak istiyorum ney dinletisi falan böyle terapi cd si var netten baktım onu dinleteyim diyorum doğuncada iyi olur.

test yap canim bebek olabilir

E hemen test yapsana hoşgeldin aramıza

canım hamile değilim ama günümü sabırsızlıkla bekliyorum.

senin günün geçmiş bile ki belirtilerinde var bence hemen test yapmalısın.

canım inşallah sende hamilesindir ya kaç gün var gününe canım senin...ben günüme 2 gün varken yaptım negatif çıktı korkuyorum yine öyle çıkmasından

benim bi ara baya düzelmisti su gaz sorunu ama bi haftadir yine basladi. kötü olanda arkadan yani valla kendimi tutayim diyorum ama kimse olmayincada kimden utanayim sanki ben mi yapiyom bebek yapiyo :)

İşte ben çok tutuyordum önceden eşim ona kızıyordu çok zararlı diye şimdide vücut alıştı yapamıyorum:roflol:

hadiiiiii bakalım bütün hamişler aşerdiiiiiiii biri bişi söylüyo diğerleri aşeriyo kız didemmm canlarını çektirdin bak. yolla kargoyla çabuk.

anammm bulunmayacak bişey istemedimki zeytin peynirrrrr ay gönderiym yoksa valla

Maşaallah canım ya ne güzel ama netten okuduklarıma göre sizden daha erken bebeğim oynadı diyenlere bakıp panik yapmayın onlar bağırsak hareketiyle karıştırıyor diyordu doktorlar

bende öyle okudum ama herkez hissedilir diyo yani deneyimli olanlar

hoşbulduk canım ama bi gün kala yapmıştım negatif çıktı :) korkuyorum

Benimki bir gün önce çıkmıştı regllimden 4 gün öncede kahverengi leke gelmişti belirti olarak göğüslerim çok şişmişti başka yoktu belirti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…