Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcim bendee çok severim zeytini. diyette yasaklandı sayıyla yiyodum çok özlemiştim.

eflalim kaynanam çooooooooooooooook iyidir... üzülme der bana moral verir. benim içimde hiç olumsuz düşünce yok sen hamile kalabiliyon eninde sonunda olucak çocuğun der. arkadaşının biri gelininin olmuyomuş evlatlık arıyomuş geçen bumuşlar onu anlattı bizde alırız bi evlatlık dedi. üzülme diyo.

ay ben yapamam zeytinsiz kız nasıl dayanıyon diyet filan hak getire siyah zeytini böleee nar ekşileriyle filan sosluyorum ayyyyyy nasıl güzel oluyo

Canım Allah bozmasın maşaallah benimki kötü değildir hakkını yemiyim cahilliği çok olunca lafıda batıyor insana eşim bile annesini çok tenkit eder cahil diye yani ben bilmiyorum demeyi bilmez ama bu da bir erdemdir.

Gül ben bebek oynuyor mu diye kendimi çok dinliyorum hiçbirşey hissetmiyorum bu kadar hareketli olduğu halde küçük olduğu için mi hissetmiyorum birde ben bebekle hiç konuşmuyorum o yüzden bana küsüyormu acaba?Gülme sakın:)

Ay kızlar bu arada bende kaç gündür deli gibi turp yiyorum cumartesi günü vitrin bakarken burnuma koktu nasıl istedi canım hemen pazardan aldık şimdi hergün yiyorum

güldüm bilee :roflol: cnmm hissedersin artık nie konuşmuyonkiii o duyuyo artık seni. biliyo seni konuş bak hareketlenir hissedersin

güldüm bilee :roflol: cnmm hissedersin artık nie konuşmuyonkiii o duyuyo artık seni. biliyo seni konuş bak hareketlenir hissedersin

benimki gece yatınca çok hareketli oluyo hissediyorum artık bol bol da çene yapıyoruz oğluşumla

ay ben yapamam zeytinsiz kız nasıl dayanıyon diyet filan hak getire siyah zeytini böleee nar ekşileriyle filan sosluyorum ayyyyyy nasıl güzel oluyo

kiz deli benimde canim cekti simdi ama zaten öglen eve gidicem yerim ben evdede yumurta yok evde ya. olsa omlet yapardim ne güzel. bakim arkadas 12de cikacak ögle arasina ona siparis edeyim bi koli yumurtayi bari

kiz deli benimde canim cekti simdi ama zaten öglen eve gidicem yerim ben evdede yumurta yok evde ya. olsa omlet yapardim ne güzel. bakim arkadas 12de cikacak ögle arasina ona siparis edeyim bi koli yumurtayi bari

ay eve giderken al işte yaparsın ohhhhhhhhhhhhhhh ayyyy çok canım istediiiii

Ama ya niye gülüyorsun ki ya ne bileyim konuşunca tuhaf geliyor delü gibi hissediyorum:)) neyse konuşurum artık ne konuşcaksam aramızda kuşak çatışması var ben ne paylaşıcam şimdi:roflol:

benimki gece yatınca çok hareketli oluyo hissediyorum artık bol bol da çene yapıyoruz oğluşumla
ohh negüsellllll sen konuştukca oynar tosuncukk.

Ay benim doğal halim gazlı:))) bağırsaklarımda problem var zaten aman yiycem birkaç gün daha sürer geçer hevesim.

gazman...................... patlayacak bombasın yani ateşle yaklaşma die yazı as boynuna cnm bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…