Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

afr canım rabbim hayırlı ömürler nasip etsin canım inş. Yeni yaşında hayatının en güzel hediyesini alırsın
iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel bakalım

saolasın ebrarcım amin inş. Dogum günü hediyesi bana bebiş gelir

ay kızlar canım omlet filan istedi peynir böle taze nane domates salatalık biber siyah zeytin yeşil zeytinnnnn ayyyyyyyyyyyyy ağzım sulandı

ay eflala mutevazilik damlıyo her yanından
kız sen doktora ne zaman gitcen

Bu soruya kahkaha atıcam artık az önce eşime sordum muayenhanenin telefonunu açmıyolarmış:roflol: annemlede kaynanamı çekiştirdik kaynanamda gün vardı annem oraya gitmişti bizi konuşmuşlar kaynanam benim içime erkek doğuyor diyormuş görümcemde öyle diyor hep annemde kızada ihtiyaçları var oğlanada sağlıklı hayırlı olsun demiş sesini kesmiş ben erkek diyorumya onlarda kız diyor ya ne komik bu insanlar bir gitseydim doktora öğresendiydim sağlıklı sıhhhatli olduğunu ve tabi cinsiyetini, ha birde anneme torun geliyor gözünaydın demişler annemde iki tane geliyor demiş hemen ikizmi demişler yok öbür kızımda hamile çifte geliyolar demiş ay hava atıyor anacım:)

gülüm geldim canım
bidenem okudum şimdik çok iyi olmuş walla kız
ohh o pis heriften izin almana gerek kalmadı çok şükür
hadi bakalım inş. bu dr. sebep olur
inşallahya kaynanamla konuştum bayram sonu ben verim para diyo git baktır diyo. sevindi. reglimi söledim çıkmadı dedim erken daha dio geçsin biradaah yine yap test diyo annem de erken diyo.
inşallah allah sebep göstermiştir bana bu doktoru.
güllllllllllll patronunu arayabilirmiyim uyuzluk değilmi sesim hala düzelmedide acık işletirdim

cnmmm gelmedi gelince ara cnmm. ama ben duymim cebini ara direk. sesinle seni yanlış tanırım sonra ilk görüşmede korkutma beni heheeee

Gül ne güzel bak doktor bulmuşsun Rabbim nasıl açıyor kapıları

didem kız ne güzel aşeriyon benim özellikle canımın istediği tek bişey oluyor
o da bizim buralarda çok yapılıyor zaten başka da bişey istemiyor canım

dünkü kadar olmasada hala sesim kötü çıkıyo yahu kocam arayıp çekil aradan didemi ver bana diyo telde sinir oluyorum

Hahhhahaha ayyyy çoook güldüm:) delikafaduldensempatiksalakcinni:dance::teytey:delikafaduldenlülülülülülühihoyyyt:roflol:a.s:sm_cool:

bak bak bak havada atıyo
ay ben bu doktorunu oyucam ya allahım ya muayenehanede nasıl kimse olmuyor

olarrrrrrrrrrrrrrrr ver cebini

Gül maşaallah ne güzel kız kaynananla konuşabiliyorsun bu konuları ben söylemezdim tedavi olsam ki kist falan olduğunda söylemedim ondann sonra herkese anlatır işin yoksa millet laf anlat.Eşimede demiştim annegile söylemiyceksin diye niye deyince artık çocuğumuz olmazsa hemen beni sorumlu tutar ikide bir konuyu açıp canımı sıkar demiştim hak vermişti hayret:) Benim doğum kontrol hapı kullandığımı biliyor tutmuş bunu söylemişti arkadaşlarına onun gelini de hemşire salak kullanmasın çocuğu olmaz demiş açmış telde ban ademişti bende doktordan daha mı iyi bilcek hiçbirşey olmaz cahillik onun ki demiştim, sonra hamile kalınca hap kullanınca çocuğu olmaz diyenler görsünler oluyormu olmuyormu dedim.

bak bak bak havada atıyo
ay ben bu doktorunu oyucam ya allahım ya muayenehanede nasıl kimse olmuyor

Ay kadın şehir dışında onun suçu yok ki nasip yarın gelicekti sekreteri yok diye gitmiyor heralde işe,artık yarın kapısına dayanırız bizde:)

Kızlar ben yemege çıkıyorum hadi görüşürüz saat 1 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…