güllllllllllll patronunu arayabilirmiyim uyuzluk değilmi sesim hala düzelmedide acık işletirdim
afr canım rabbim hayırlı ömürler nasip etsin canım inş. Yeni yaşında hayatının en güzel hediyesini alırsın
iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel bakalım
ay kızlar canım omlet filan istedi peynir böle taze nane domates salatalık biber siyah zeytin yeşil zeytinnnnn ayyyyyyyyyyyyy ağzım sulandı
Hahaha okşanım nasılsın bugün:)
ay eflala mutevazilik damlıyo her yanından
kız sen doktora ne zaman gitcen
inşallahya kaynanamla konuştum bayram sonu ben verim para diyo git baktır diyo. sevindi. reglimi söledim çıkmadı dedim erken daha dio geçsin biradaah yine yap test diyo annem de erken diyo.gülüm geldim canım
bidenem okudum şimdik çok iyi olmuş walla kız
ohh o pis heriften izin almana gerek kalmadı çok şükür
hadi bakalım inş. bu dr. sebep olur
güllllllllllll patronunu arayabilirmiyim uyuzluk değilmi sesim hala düzelmedide acık işletirdim
dünkü kadar olmasada hala sesim kötü çıkıyo yahu kocam arayıp çekil aradan didemi ver bana diyo telde sinir oluyorum
Bu soruya kahkaha atıcam artık az önce eşime sordum muayenhanenin telefonunu açmıyolarmış:roflol: annemlede kaynanamı çekiştirdik kaynanamda gün vardı annem oraya gitmişti bizi konuşmuşlar kaynanam benim içime erkek doğuyor diyormuş görümcemde öyle diyor hep annemde kızada ihtiyaçları var oğlanada sağlıklı hayırlı olsun demiş sesini kesmiş ben erkek diyorumya onlarda kız diyor ya ne komik bu insanlar bir gitseydim doktora öğresendiydim sağlıklı sıhhhatli olduğunu ve tabi cinsiyetini, ha birde anneme torun geliyor gözünaydın demişler annemde iki tane geliyor demiş hemen ikizmi demişler yok öbür kızımda hamile çifte geliyolar demiş ay hava atıyor anacım:)
inşallahya kaynanamla konuştum bayram sonu ben verim para diyo git baktır diyo. sevindi. reglimi söledim çıkmadı dedim erken daha dio geçsin biradaah yine yap test diyo annem de erken diyo.
inşallah allah sebep göstermiştir bana bu doktoru.
cnmmm gelmedi gelince ara cnmm. ama ben duymim cebini ara direk. sesinle seni yanlış tanırım sonra ilk görüşmede korkutma beni heheeee
ay kızlar canım omlet filan istedi peynir böle taze nane domates salatalık biber siyah zeytin yeşil zeytinnnnn ayyyyyyyyyyyyy ağzım sulandı
didem kız ne güzel aşeriyon benim özellikle canımın istediği tek bişey oluyor
o da bizim buralarda çok yapılıyor zaten başka da bişey istemiyor canım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım istiyo hemde çooookkkkkkk
zeytin çeşitleriniii sıraladınn.
ohh ne güzel ye bacım yee
bak bak bak havada atıyo
ay ben bu doktorunu oyucam ya allahım ya muayenehanede nasıl kimse olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?