canım inşallah sende hamilesindir ya kaç gün var gününe canım senin...ben günüme 2 gün varken yaptım negatif çıktı korkuyorum yine öyle çıkmasından
bende öyle okudum ama herkez hissedilir diyo yani deneyimli olanlar
Kız sen deneyimli değilsin ki:) ay yarın bir görseydim artık
canın saolsun yine yolluym kız
sagol canim var evde. iyi oldu bende düsünüyordum öglen ne yesem diye. iste kendime bi kavalti hazirlarim. yerkende seni düsünürüm :)
ben deneyimli değilim deneyimli olanlar şöyle olur böle olur o bebek diyolar
13 gün var daha kendimi çok fazla adapte ettim ama kafaya takıp hamile kalamamaktan da korkuyorum. biraz rahatlamaya ihtiyacım var. inşallah canım sende öylesindir.
korkacak bişey yok negatifse negatif ona göre davranırsın. eğer adetin gecikmeye devam eder belirtiler sürerse kan testi filan yaptırırsın bazen pozitifken negatif çıkabilirmiş.
ayyyy bende yemek istiyorum amaaaa
evet canım bende senin gibiyim adetim bittiği günden beri hep aklım orda zaten günleri sayıyorum tek tekbakalım dediğin doğru canım bugün bi test alayım ben inş olur...seninde inş olur canım...
Biliyorum tatlım ya şaka yaptım neyse önünde sonunda oynayacak, tabi ben göremedimya birazda panikliyorum bişey mi oldu diye
ay evet bi de program var orada işte bakıyorum günlerime, sanki bilmiyormuş gibi günde on kez açıp bakıyorum
güzel haberlerini bekliyoruz
Slm kızlar ben geldim reyyan görüşmeyeli nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?