Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım inşallah sende hamilesindir ya kaç gün var gününe canım senin...ben günüme 2 gün varken yaptım negatif çıktı korkuyorum yine öyle çıkmasından

13 gün var daha kendimi çok fazla adapte ettim ama kafaya takıp hamile kalamamaktan da korkuyorum. biraz rahatlamaya ihtiyacım var. inşallah canım sende öylesindir.

korkacak bişey yok negatifse negatif ona göre davranırsın. eğer adetin gecikmeye devam eder belirtiler sürerse kan testi filan yaptırırsın bazen pozitifken negatif çıkabilirmiş.

Kızlar ben çıkıyorum örgü örüyüm biraz.

ben deneyimli değilim deneyimli olanlar şöyle olur böle olur o bebek diyolar

Biliyorum tatlım ya şaka yaptım neyse önünde sonunda oynayacak, tabi ben göremedimya birazda panikliyorum bişey mi oldu diye

evet canım bende senin gibiyim adetim bittiği günden beri hep aklım orda zaten günleri sayıyorum tek tekbakalım dediğin doğru canım bugün bi test alayım ben inş olur...seninde inş olur canım...

evet canım bende senin gibiyim adetim bittiği günden beri hep aklım orda zaten günleri sayıyorum tek tekbakalım dediğin doğru canım bugün bi test alayım ben inş olur...seninde inş olur canım...

ay evet bi de program var orada işte bakıyorum günlerime, sanki bilmiyormuş gibi günde on kez açıp bakıyorum

güzel haberlerini bekliyoruz

Biliyorum tatlım ya şaka yaptım neyse önünde sonunda oynayacak, tabi ben göremedimya birazda panikliyorum bişey mi oldu diye

kiz sen yine iyi dayaniyon benim 4 hafta gecti özledim bebegimi. gördügümdede uyuyordu niye kipirdamiyo diye merak ettim valla ama doktor uyuyordur dedi biraz rahatladim. sen bu kez gitiginde cinsiyetini ögrenirsin heralde

ay evet bi de program var orada işte bakıyorum günlerime, sanki bilmiyormuş gibi günde on kez açıp bakıyorum

güzel haberlerini bekliyoruz

İNŞALLAH canım yapayım bakalım yarın veririm haber inş vardır...seninde vardır inşallah canım rabbim nasip etsin tüm isteyenlere...amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…