Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bugün sıkı takipçimsiniz bakıyom ne yapsam yapıyonuzzz
şimdi sırada tarkan var evet hepimiz tarkan açalım hemen adımı kalbine yaz beni unutma dinliyoruz oturduğumuz yerde kıvırıyoruz hadi bakem oturmayamı geldik

kızlar bende size esk. den hava durumunu veriyorum çok sıcakkk dışarıda güneş var temiz bi hava valla insanın içi açıkıyoooo isterseniz buraya gelin gezelim güneşte

hadi hoppa dans ediyoruz evet kıvırın kıvırın kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

kiz sende bugün iyi seyler söylüyon ha. insanin acikasi, aseresi geliyo :)

kızlar bende size esk. den hava durumunu veriyorum çok sıcakkk dışarıda güneş var temiz bi hava valla insanın içi açıkıyoooo isterseniz buraya gelin gezelim güneşte

şurda sürüylen hamile karı var yağmırlı yerde oturuyolar canları çeker demiyon dimi hiç nası gelcez oraya aha benim canım istedi

valla benim pc de son ses müziğim her zaman vardır,işimide öyle yapabiliyorum zaten.

şurda sürüylen hamile karı var yağmırlı yerde oturuyolar canları çeker demiyon dimi hiç nası gelcez oraya aha benim canım istedi

kız hepiniz binin otobüse gelin ben alırım sizi burda gezdiririm meşur yemeklerimizi ısmarlarım güzel yerleri gezdiririm olma mıııı

hadi kalk tarkan aç kıvır açılırsın hadi hadi ne oturuyon :dance: :dance::dance:

ohhhhh ohhh yandan kıvırrrrrr hadi bakalım salla ayy nasıl oynayasım geldi cuma akşam varya ayaklarım kopana kadar oynayacagımmmmm çivi topuk ayakkabılarımıda giyerim valla kolbastı bilem oynarım gelin sizde barabar oynayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…