Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oh oh oh size öğretmiyo bana öğretiyo yaaaaa

Hayranım şu delinin enerjisine hiç bitmiyo maşallah:) Kızlar ben gene yoğunum kaçar öpüyorum sizi cmt. benim için büyük gün:) 14. gün yumoşları izliyces:) Pzt. anlatırım size:)

Hayranım şu delinin enerjisine hiç bitmiyo maşallah:) Kızlar ben gene yoğunum kaçar öpüyorum sizi cmt. benim için büyük gün:) 14. gün yumoşları izliyces:) Pzt. anlatırım size:)

görüşürüz kuzum beni özle özlersen ara
sevgilerimle
okşan

yok gelmedim ama şu plajınızı merak ediyom valla
hangi okulda bilmiyom canım ya tarih öğretmeni ama hangi okul bilgim yok

plajımız güzel oldu kız kent park ımız var sonra barlar sokağı varr şelale miz varrr gözle bayırda akşam gidiyosun esk. ayaklarının altında mütiş bi görüntüüüü esk. ye yolunuz düşerse tavsiye ederim hepinizee

3 yıldır filan gliss kullanıyorum schwarzkopf un çok memnunum ondan

benim bi sampuanim vardi hep onu aliyordum sonra bi ambalaji degisti bi adi degisti falan derken sampuani bozdular. ondan sonra kullandiklarim hep sacimi döktü simdi pantene kullaniyorum su yeni cikan varya acik yesil kapakli dogal sentez mi ne. onu. birsürüde aldim türkiyeden depoladim kiz orda büyük sise 6,5 tl falan burda kücük 250ml 3,5euro falan. depoladim valla bende cok memnunum

Son düzenleme:

ay iyice merak ettim ya inşallah geliriz birgün canım benim

ben pantene hiç kullanamam saç diplerimde yara yapıyo ama sana iyi geldiyse kullan tatlım

geliriz kiz. seneye artik. evet cok güzel modern bi sehir. afyonda genc bi cift görsünler öküz gibi bakarlar eskisehirde herkes rahat herkes istedigi gibi giynip takiyo valla. ben sevdim. birde ne güzel köprüler falan var.

ah Askisi ah:)))) kiz simdi hamilesin...:lepi: baktim da neler yazmisim neler...Allah herkese bebis nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin canlarim...daha doktora gidecem ama 2 test yaptim, ikiside pozitifdelikafadulden
iste böyle yazdiklarimi bulunca...kaydirigubbakcemile3

geliriz kiz. seneye artik. evet cok güzel modern bi sehir. afyonda genc bi cift görsünler öküz gibi bakarlar eskisehirde herkes rahat herkes istedigi gibi giynip takiyo valla. ben sevdim. birde ne güzel köprüler falan var.

burda hiç kimse kimseyi rahatsız etmez yazın bi görsen sanki deniz kenarı herkes mini şortlar falan hiç de rahatsız olmuyorlar aaaaa zaten köprülerimiz vaz geçilmezimiz şimdi hepsini yeniliyorlar siz gelene kadar daha da güzel olur he birde heykellerimiz çok fazla

Anlayamadım aşkısı hamilemiymişsin meğer? Adet gördüğün zaman bebişmi varmış? Bu arada ben zeynep:)

Kızlar yaaa ben niye gidemiyorum burdan yaaa çoook işim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…