ben sana öğretirim ama dogumdan sonraaaa
:)) çoruma gitmem
ay keşke gelebilsek eşimin kuzenide eskişehirde öğretmen
hangi okuldaaaa ya hiç geldin mi peki esk. ye
oh oh oh size öğretmiyo bana öğretiyo yaaaaa
Hayranım şu delinin enerjisine hiç bitmiyo maşallah:) Kızlar ben gene yoğunum kaçar öpüyorum sizi cmt. benim için büyük gün:) 14. gün yumoşları izliyces:) Pzt. anlatırım size:)
yok gelmedim ama şu plajınızı merak ediyom valla
hangi okulda bilmiyom canım ya tarih öğretmeni ama hangi okul bilgim yok
3 yıldır filan gliss kullanıyorum schwarzkopf un çok memnunum ondan
Şimdi ateşimi ölçtüm ve 36.8 çıktı uzun zamandır 36.2 yi geçmemişti
plajımız güzel oldu kız kent park ımız var sonra barlar sokağı varr şelale miz varrr gözle bayırda akşam gidiyosun esk. ayaklarının altında mütiş bi görüntüüüü esk. ye yolunuz düşerse tavsiye ederim hepinizee
benim bi sampuanim vardi hep onu aliyordum sonra bi ambalaji degisti bi adi degisti falan derken sampuani bozdular. ondan sonra kullandiklarim hep sacimi döktü simdi pantene kullaniyorum su yeni cikan varya acik yesil kapakli dogal sentez mi ne. onu. birsürüde aldim türkiyeden depoladim kiz orda büyük sise 6,5 tl falan burda kücük 250ml 3,5euro falan. depoladim valla bende cok memnunum
plajımız güzel oldu kız kent park ımız var sonra barlar sokağı varr şelale miz varrr gözle bayırda akşam gidiyosun esk. ayaklarının altında mütiş bi görüntüüüü esk. ye yolunuz düşerse tavsiye ederim hepinizee
tatlım evdesin nasılsa ya yatsana biraz
kizlar ben aciktim 4 dakika daha bekleyemicem ben yemege gidiyorum. gelince grsrz
Selam kizlar bir sorum olacakti size, eger yardimci olursaniz sevinirim...
Ben 3 haftadir Folio Forte diye bir hap kullaniyorum, bebek istedigimiz icin... 19 temmuzda rahatsizlandim!dün abdestlendim...ama migdem bulaniyor devamli, sabahlari degilde öyleden sonra...haptan midir diye düsünüyorum ama ilk basladigimda öle birsey yoktu... acaba diyorum, adet görmeme ragmen, hamile olabilirmiyim?? bir kac gündür karnim da agriyor, kasiklarim falan...kafam karisti bir an, fikrinizi söylermisiniz??
tesekkürler:)
Şimdi ben biraz yatiyim o halde görüşürüz gidip kocamın koynuna girip uyuyumaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
geliriz kiz. seneye artik. evet cok güzel modern bi sehir. afyonda genc bi cift görsünler öküz gibi bakarlar eskisehirde herkes rahat herkes istedigi gibi giynip takiyo valla. ben sevdim. birde ne güzel köprüler falan var.
ah Askisi ah:)))) kiz simdi hamilesin...:lepi: baktim da neler yazmisim neler...Allah herkese bebis nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin canlarim...daha doktora gidecem ama 2 test yaptim, ikiside pozitifdelikafadulden
iste böyle yazdiklarimi bulunca...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?