bana otobüs yolculuğu yasak özel uçak gönder
hamam işletmiyonuz yani
nassı bu komili iyimi bacı kafamıza sürelimmi
kız hepiniz binin otobüse gelin ben alırım sizi burda gezdiririm meşur yemeklerimizi ısmarlarım güzel yerleri gezdiririm olma mıııı
ohhhhh ohhh yandan kıvırrrrrr hadi bakalım salla ayy nasıl oynayasım geldi cuma akşam varya ayaklarım kopana kadar oynayacagımmmmm çivi topuk ayakkabılarımıda giyerim valla kolbastı bilem oynarım gelin sizde barabar oynayak
Bırak şarkı dinlemeyi kolumu kımlaticak hakim yok kız
olarrrrr yeterki gel bizim burda ambulans uçak var doğum var derim yollarım nolacak kiiiiiiii
Güzel şampuandır kız:) Biz üretiyos herhalde dimi ama:)
ohhhhh nerdeydi düğünnnn geliym ohhh ohhhhh yandan yandan
kiz iyi sampuan galiba. hani kavak yellerindeki kiz varya o yapiyo galiba reklamini yanlis hatirlamiyorsam
kiz iyi sampuan galiba. hani kavak yellerindeki kiz varya o yapiyo galiba reklamini yanlis hatirlamiyorsam
kiz türkiyede olsam geliverirdim ama degilim iste afyonla eskisehir arasi ne kadarki yani. sizin meshur yemekleriniz nelermis. biz gecen sene geldik döner önerdiler. onu yedik. kaynim benim orda spor lisesinde okuyor. eskisehir güzel be
kiz sen hoplayip ziplama valla geliyom yanina haaaa
Evet canım reklam yıldızımız o:)
Didem parnakımı sokmuyom ama sen istersen yaparım:)
olmadı ama olmadı aaaaaaaaaa ykışıyomu senin gibi genç dinemik birine
ohhhhh nerdeydi düğünnnn geliym ohhh ohhhhh yandan yandan
Kız başında ağrıyor hala ateşim var hasta olucam sanırım
gel kolbastı oynarız bilmiyom ama ayak uydururuz zannımca
istersen cuma esk. de pazarda çorum da hangi yakınsa ona gel ablamda enişte de sağlıkçı hem birşey olursa hemen mudahale ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?