Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız hepiniz binin otobüse gelin ben alırım sizi burda gezdiririm meşur yemeklerimizi ısmarlarım güzel yerleri gezdiririm olma mıııı

kiz türkiyede olsam geliverirdim ama degilim iste afyonla eskisehir arasi ne kadarki yani. sizin meshur yemekleriniz nelermis. biz gecen sene geldik döner önerdiler. onu yedik. kaynim benim orda spor lisesinde okuyor. eskisehir güzel be

ohhhhh nerdeydi düğünnnn geliym ohhh ohhhhh yandan yandan

kiz türkiyede olsam geliverirdim ama degilim iste afyonla eskisehir arasi ne kadarki yani. sizin meshur yemekleriniz nelermis. biz gecen sene geldik döner önerdiler. onu yedik. kaynim benim orda spor lisesinde okuyor. eskisehir güzel be

afyon yakın en fazla 1.5 saat sen yanlış yemek seçmişsin canım ya aslında daha güzel yemekeler varrr ama burda söylemem sonra hamişler aşerir gezilecek yeride çok fazla bizim denizimiz bile varrrr

melisssssssssssss kız bi çay demleyecen haaa sanki kelle pişir dedik 1 saattir nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…