anlayamadım aşkısı hamilemiymişsin meğer? Adet gördüğün zaman bebişmi varmış? Bu arada ben zeynep:)
kızlar yaaa ben niye gidemiyorum burdan yaaa çoook işim var:)
ah Askisi ah:)))) kiz simdi hamilesin...:lepi: baktim da neler yazmisim neler...Allah herkese bebis nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin canlarim...daha doktora gidecem ama 2 test yaptim, ikiside pozitifdelikafadulden
iste böyle yazdiklarimi bulunca...kaydirigubbakcemile3
didemcim geldim canım ama pek iyi deilim kızlar yaa
yemeği biraz geciktirdim başım o kadar dönüyor ki anlatamam
gözlerimi açamıyorum baş dönmesinden
ufff susuta otur işte nere gidiyon şampuan mı karıştırıcan
ah Askisi ah:)))) kiz simdi hamilesin...:lepi: baktim da neler yazmisim neler...Allah herkese bebis nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin canlarim...daha doktora gidecem ama 2 test yaptim, ikiside pozitifdelikafadulden
iste böyle yazdiklarimi bulunca...kaydirigubbakcemile3
tansiyonunmu düştü ne oldu canım benim
ya canım bilmiyom ki ama çok kötü oldum
göxüm açılmıyor ya
Canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin hamişken adet gördün ha
Anlayamadım aşkısı hamilemiymişsin meğer? Adet gördüğün zaman bebişmi varmış? Bu arada ben zeynep:)
Kızlar yaaa ben niye gidemiyorum burdan yaaa çoook işim var:)
Offf yaaa Allaha güç gitmesin ama çok şaşırıyorum böyle durumlara ben yaaa
cnmm rabbim kendine yalvarılmasından dua edilmesinden hoşlanırmış bizler bol dua edip yalvarıyoz vermiyo bize. ama istemeyene veriyo onlardan alacak bişeyi yok bizden dua alıyo onu hatırladığımızı görüyo ve daha çok dua edelim hatırlayalım die bizi bekletiyo herhalde.
esracım fala inanma falsızda kalma bacım inşallah çıkar
yok canim, ben bu yaziyi 2 ay öncesinden yazmistim, bugün buldum acayibime gitti sadece...bu ay geciktim ve test yaptim pozitif:lepi: bu yaziyi yazdigimi bulunca iste yazmak istedim...
haklısın valla kız kurban oldugum allah isteyene vermiyor istemeyene her nasıl olursa olsun illaki veriyor. bize de verir inşallah. pazartesiden cumartesi ye kadar olan süre yumurtlama günüm ama canım kocam dün ben yemek yaparken kıçını devirmiş yatmış küsecektim ama pazar günü küseyim diyorum yumurtlama günü bittikten sonra ben fazla takip edemiyorum artık kocanla barıştınmı sen
arkadaşlar yaptım test dayanamadım ama çıkmadı acaba çokmu erken daha ya benim 2 gün geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?