Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anlayamadım aşkısı hamilemiymişsin meğer? Adet gördüğün zaman bebişmi varmış? Bu arada ben zeynep:)

kızlar yaaa ben niye gidemiyorum burdan yaaa çoook işim var:)

ufff susuta otur işte nere gidiyon şampuan mı karıştırıcan

hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin

didemcim geldim canım ama pek iyi deilim kızlar yaa
yemeği biraz geciktirdim başım o kadar dönüyor ki anlatamam
gözlerimi açamıyorum baş dönmesinden

ufff susuta otur işte nere gidiyon şampuan mı karıştırıcan

Yok kız organizasyonum var milletin doğumgününü kutlıycam o yüzden hazırlı yapıyorum, işe alınacak personellerin işlemleriyle igileniyorum falan filan işte:)

Canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin hamişken adet gördün ha

aşkısı allah analı babalı büyüksün yeni mi öğrendin ne kadarlık oldu bebişin belirtilerin neydiiiiiii

Anlayamadım aşkısı hamilemiymişsin meğer? Adet gördüğün zaman bebişmi varmış? Bu arada ben zeynep:)

Kızlar yaaa ben niye gidemiyorum burdan yaaa çoook işim var:)

yok canim, ben bu yaziyi 2 ay öncesinden yazmistim, bugün buldum acayibime gitti sadece...bu ay geciktim ve test yaptim pozitif:lepi: bu yaziyi yazdigimi bulunca iste yazmak istedim...

Offf yaaa Allaha güç gitmesin ama çok şaşırıyorum böyle durumlara ben yaaa

haklısın valla kız kurban oldugum allah isteyene vermiyor istemeyene her nasıl olursa olsun illaki veriyor. bize de verir inşallah. pazartesiden cumartesi ye kadar olan süre yumurtlama günüm ama canım kocam dün ben yemek yaparken kıçını devirmiş yatmış küsecektim ama pazar günü küseyim diyorum yumurtlama günü bittikten sonra ben fazla takip edemiyorum artık kocanla barıştınmı sen

arkadaşlar yaptım test dayanamadım ama çıkmadı acaba çokmu erken daha ya benim 2 gün geçti...

canım gül maşallah dini konuda çok bilgilisin çok etkilendim bu yazından gerçekten öyle daha öncede demiştim. ilk hamileligimde hamileligin mutluluguyla çok allahu tealanın adını zikretmedim o zamanlar bunu anlayabilcek durumda degildim şimdi kurban oldugum allaha her gün dua ediyorum fırsat buldukça namazda kılıyorum hayırlı bir evlat nasip etsin ve allahu tealayı hiç bir sebeple unutmıcam. kurban oldugum allah semaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin ne verirse hayırlısını versin.

yok canim, ben bu yaziyi 2 ay öncesinden yazmistim, bugün buldum acayibime gitti sadece...bu ay geciktim ve test yaptim pozitif:lepi: bu yaziyi yazdigimi bulunca iste yazmak istedim...

Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah:) Hayırlı uğurlu olsun:)

Barıştım sayılır her seferinde rövanşı oynanacak diyor ama ben bi taraflarımla gülüyorum valla:) Hiç umrumda değil:) Canı isterse bende inat olabilirim:)

arkadaşlar yaptım test dayanamadım ama çıkmadı acaba çokmu erken daha ya benim 2 gün geçti...

Daha önceleride gecikme yaşıyorsan bekle yok hiç yaşamadıysan yarın kan tahlili yaptır bence idrar net sonuç vermeyebiliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…