canım gül maşallah dini konuda çok bilgilisin çok etkilendim bu yazından gerçekten öyle daha öncede demiştim. ilk hamileligimde hamileligin mutluluguyla çok allahu tealanın adını zikretmedim o zamanlar bunu anlayabilcek durumda degildim şimdi kurban oldugum allaha her gün dua ediyorum fırsat buldukça namazda kılıyorum hayırlı bir evlat nasip etsin ve allahu tealayı hiç bir sebeple unutmıcam. kurban oldugum allah semaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin ne verirse hayırlısını versin.
arkadaşlar yaptım test dayanamadım ama çıkmadı acaba çokmu erken daha ya benim 2 gün geçti...
ya kızlarr tansiyonum 9 a 6 normal deilmi
normalse benim başım niye bu kadar çok dönüyo
Farkında olmadan yorulmuşsundur çok normal değil tansiyonun 2-3 tane zeytin ye olmadı yarım çay kaşığı tuz yala:)
yok be gülüm yorulma deilde yemeği biraz geç yedim
ondan oldu sanırım
bende istanbul anadolu yakası olarak bildiriyorum burdada acayip yağmır v ar hacım.
ah Askisi ah:)))) kiz simdi hamilesin...:lepi: baktim da neler yazmisim neler...Allah herkese bebis nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin canlarim...daha doktora gidecem ama 2 test yaptim, ikiside pozitifdelikafadulden
iste böyle yazdiklarimi bulunca...kaydirigubbakcemile3
Barıştım sayılır her seferinde rövanşı oynanacak diyor ama ben bi taraflarımla gülüyorum valla:) Hiç umrumda değil:) Canı isterse bende inat olabilirim:)
kız zeynep bu sıkıntılı halimle güldürdün beni allahta seni güldürsün . neden inatlaşıyonuz ki bu kadar
ferda bende öyle sandım ama deilmiş
o yazıyı 2 ay önce falan yazmış şimdi görünce neler yazmışım diyor
yeni adeti geçmişte hamileymiş işte arkadaş
hoşgeldim canım
gül sabah test yaptı maalesef negatif(
hıııım sevindim adına allah bagışlasın onun ve hepinizin yavrularını sizlere analı bablı büyütsün inşallah bende hamiş kalırsam bu yazdıklarımı okuyup şaşırırmıyım acep.
Hayırdır ne sıkıntılı halin var anlayamadım?
Yaaa çocuk benim kocam arkadaşımın düğününde erkeklik taslıycak diye oynama dedi bana bende umursamadım kalktım oynadım onun acısını çıkaracakmış benden ben kaale almıyorum ona daha çok sinir oluyo:)
amin ferdacım çok saol
rabbim tez zamanda inş. seninde senin gibi tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?