Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

AMİİİİİN:) Canım:):Saruboceq:

aşkısı üstüne mi görmüşsün anlatsana ne zaman hamile kaldın testleri ne zaman yaptın çok merak ettim.

ferda bende öyle sandım ama deilmiş
o yazıyı 2 ay önce falan yazmış şimdi görünce neler yazmışım diyor
yeni adeti geçmişte hamileymiş işte arkadaş

kız zeynep bu sıkıntılı halimle güldürdün beni allahta seni güldürsün . neden inatlaşıyonuz ki bu kadar

Hayırdır ne sıkıntılı halin var anlayamadım?
Yaaa çocuk benim kocam arkadaşımın düğününde erkeklik taslıycak diye oynama dedi bana bende umursamadım kalktım oynadım onun acısını çıkaracakmış benden ben kaale almıyorum ona daha çok sinir oluyo:)

ferda bende öyle sandım ama deilmiş
o yazıyı 2 ay önce falan yazmış şimdi görünce neler yazmışım diyor
yeni adeti geçmişte hamileymiş işte arkadaş

hıııım sevindim adına allah bagışlasın onun ve hepinizin yavrularını sizlere analı bablı büyütsün inşallah bende hamiş kalırsam bu yazdıklarımı okuyup şaşırırmıyım acep.

hıııım sevindim adına allah bagışlasın onun ve hepinizin yavrularını sizlere analı bablı büyütsün inşallah bende hamiş kalırsam bu yazdıklarımı okuyup şaşırırmıyım acep.

amin ferdacım çok saol
rabbim tez zamanda inş. seninde senin gibi tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

kaynanam hacca gidemiyor kesinleşti pazartesi günü. ıraga geri dönecekti biletini kestirdik bugün bu saatlerde yolda olacaktı ama bir sorun çıktı kaldı cumaretiye yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim ama şu 2 gün 2 yıl gibi geliyor sabah akşam yüzünü görmekten usandım bebk çalışması yapıcaz yapamıyoruz. gerçi benim kocamda bebk gibi saat 11 de yatıyor deli ediyor beni sabahta dedim ki neden erken yattın hani osman yapacaktık sinirli bir şekilde dediki çok yoruluyorum ferda ben senin gibi degilim. sanki o çalışırken ben yatıyorum her sabah ondan önce kalkıp ondan sonra yatıyorum bende bütün gün ayaktayım bankaya saga sola koşturuyorum. adımız muhasebeciya her kez bizi oturdugumuz yerden para kazanıyoruz zannediyor. aman ne var oynamışsan bende özledim valla şöyle sallana sallana oynamayı bir dügün olsada oynasam.:teytey:

slm hacılaaaar nabersiniiiizzz :))))
sabah beri dısardaydıım kafa bin beş yüüz..ne var ne yok...
kız ferda nıye gıdemedı kaynanan hacca..aa son dakka gıdemeyen oluo mu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…