Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

stresssssss okaddaaaaaarrrrr çokki geçen sene eşimin askerliği ile başladı neyseki kısa dönemdi sonrası bebiş istemek ve olmaması ile devam etti ve sorunlarımızı öğrendikçe gitgide artmaya başladı tabi sadece bunlar değil başka bir çok sorun yine var nasıl bu durumdan kurtulabilirim bilmiyorum

merhaba reyyan ben aranıza yeni katıldım hamur mayaladım ve güzel şeyler yaptım demişsin kaç gündür benimde aklımda hamur işi yapmak her gün erteliyorum çünkü mayam yok nasıl canım istedi şimdi yaaa..ellerine sağlık

Sonucta bu yasadıklarınızin hepsi birer sınav. Zaman zaman hepimiz bu sınavlardan geciyoruz. ustesinden gelip birbirinize destek olursanız ve gercekten yurekten isterseniz er yada gec Allah nasip edecektir.. Tabi sabir.... Sabredecegiz...

canım öncelikle hayırlı akşmalar.elbette hiçbir dert küçük görülmez ve önemlidir.ve herkes kendince nice dertlerle imtihan olunur.ama dikkat buraya İMTİHAN diyorum.
önemli olan bunların imtihan olduğunun farkına varıp olaylara dikkatli ve sabırlı davranmak.
elindne kuran ı dilinden istiğfarı düşürme canım.rabbime yakın olduğun kadar o sana daha yakın olacaktır buna emin ol canım...çünkü kimseler bilmez şu geçtiğim 5 6 sene ne sıkıntılar çektim ,ve gördüm ki rabbim hep benimle eğer ben ona dayanırsam
duayı bırakma asla ve dua ettim d ekabul olmadı niye diye isyan etme sakın yoksa rabbime haksızlık olur ve duaı bulamazsın bunlara dikkat et tatlım....

Reyyan cok guzel ozetledi.. SABIR gercekten... Reyyan senin ilk bebisin mi?

Ne gusel olurdu daha cayi bile icemedim :) Neler yaptin bakim...
ayyy canınız çekti yaaa tühh ne yse ALLAHTAN hamişşler yok .sütle yoğurdum hamuru
haşhaşlı tahinli falan yaptım bişeyler...
bende hiç mayal ıbişey yapmamıştım annemin tarifiyle yaptım bayada becermişim beee....

yelizcim inanırmısın.ben hamileliğin başından beri ilk çaylarımı içiyorum
neyse kızlar eşim geldi ben kaçtım

Gorusuruz canımm..

herzaman duamız tövbemiz şükrümüz dilimizde rabbime sonsuz şükürler olsun isyan etmek aklımdan yüreğimden asla geçmez evet imtihan çok doğru hayırlısıyla bu zamanlar da geçecek

herzaman duamız tövbemiz şükrümüz dilimizde rabbime sonsuz şükürler olsun isyan etmek aklımdan yüreğimden asla geçmez evet imtihan çok doğru hayırlısıyla bu zamanlar da geçecek

Gecicek canım.. Hatta birgun bebegiini uyuturken bu yazıstıklarımızıda hatırlayıp tebbessum edeceksin insallah..

inşaallah faydalı olur yazdıklarım son kez bi bakıyım dedim.evet canlar inşaallah ilk bebeğim olacak...
rabbim hayırlı ise sizlerede nasib etsin inşaallah en kısa zamanda

inşallah rabbim ogünleride gösterir şimdi kasımın 8-9 unu bekleyeğiz bakalım regl tarihim ozaman ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…