Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

afferin kız zeynep
eflal napsak namaza davet kampanyası falan mı yapsak kız
haydi kızlar namazaaaaaa

Güzel olur canım ya gerçekten bende kılıyorum ama çok aksatıyorum Kur'an okumam alzım dertlerle uğraşıyorum anca

günaydin kizlar. ya ben pilav yapamiyorum. dün kurufasulyeyle pilav yaptim esim begenmedi. ayni annem nasil yapiyorsa öyle yapiyorum ama olmuyo kac kez pirinc degistirdim en son annem aliverdi baldo. yapamiyorum nasil olacak ya. siz nasil yapiyorsunuz. bence tadi kötü degil ama esim tadi hicbirseye benzemiyo diyo yani ot gibi diyo :) zeytinyagli kurufasulyeyide anlatirsaniz sevinirim. siz bi zahmet anlatinda. ben gelince okuyayim 15 dakiklik bi isim varda. tsk ettim simdiden.

Eflalim, yezi, ebrarım hoşgeldiniz kızlar kusura bakmayın hoşgeldiniz demeyi unutmuşum:) Didem gelmedi henüz, sumru da yok ben öğleden sonra pazartesiye kadar yokum kızlar özliycem sizi yaaa

Güzel olur canım ya gerçekten bende kılıyorum ama çok aksatıyorum Kur'an okumam alzım dertlerle uğraşıyorum anca

Maşallah 10 parmağında 10 marifet ben arapça bilmiyorum birkaç kez türkçesinden okumaya kalkıştım her kafadan bir ses çıktı ne yapcamı şaşırdım ama gene okuyayım diyorum hem anladığım dilden okumak ve anlamak daha güzeldir. Sevabı aynı değildir muhakkak ama olsun:)

sumru kusum ben şöyle yaparım pilavı.pirinci onceden haslamam ..yapmaya baslamadan ııce yıkarım uc bes su..sonra tereyagında sehrıyelerı kavururum pembelesene kadar sonra pırıncı atarım bır olcek tuz bır tanede et bulyon atarım.ıyıce kavururum onları ..sonrada pırıncın 1,75 veya ıkı katı sıcak su koyarım.agzını kapatıp ocagı en kısık halıne alırım.suyunu cekene kadarda kapagını acmam..pısıncede agzına bır havlu kapatıp on dakka bekletırım.

AFİYET OLSUN :))

Günaydın kepeklim boşver canım kimin üzdüğünü artık çok takmıyorum sakince halletmeye çalışıyorum gelişme var bende:)

Toxic sumru günaydın.

Zeynep ne marifeti kız çok boşum çok sakın övem beni inşaallah arapçayı öğrenirsin hamile kalınca işi bırakmayı düşünüyorsan kursa git bence çabuk öğrenirsin merak etme Rabbim kolaylık veriyor sen yinede türkçede osla oku canım.

Sumrum ben pilavı yapmadan önce kaynar suda pirinci bekletirim, sıvı yağ ile şehriyelerini kavurur tereyağı eritirim süzdüğüm pirinci katar tuzunu da ekler pirinçler cam gibi parlayana kadar kısık ateşte karıştırarak kavururum, sonra kaç bardakpirinç kattıysam o kadar da su katarım:) Kaynayana kadar bekler sonra da kısık ateşte pişmeye bırakırım. Pilavı pilav yapan tereyağdır ama:)

Sumru bende pilavı önceden suda bekletmem iyice yıkarım yağda kavururum biraz sonra tavuk bulyon kullanıyorum ben ölçümde bire iki bir bardak pirince iki bardak su amam tabi pirinçten pirince değişiyor yani.Kuru fasulyemide ben pek beğenmiyorum amambakliyatları önceden haşlayıp buzluğa atarım çıkarıp hemen yaparım.

Son düzenleme:

Yok kız en azından dinin gereklerini yapmaya çalışıyorsun:) İşi bırakmam zor:) Çok seviyorum işimi ama şu aralar gıcık oluyorum bir yandan okul bir yandan iş bir yandan ev yoruldum sanırım. Ama henüz bırakmayı düşünmüyorum bakalım nasip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…