Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın bidenem iyiyim çok şükür
sen nasılsın ohh ya bugün mesai öğlene kadar
yarında yok keyfime bakacam bikaç gün:))

iyisin valla tatil kebap bide ctesi pazar var ne güsel biz çalışıyoz daha
cnm daha gelen giden yok bende. bekliyorum hala. şiştim ama karnım davul gibi göğüsler ona keza. beklim bakalım nereye kadar

cnm patron erken gelcek bugün ortalı toplim ben. gelcek bankaya gitcek görüşürüz gidince. öptümmmmmmmmmmm

iyisin valla tatil kebap bide ctesi pazar var ne güsel biz çalışıyoz daha
cnm daha gelen giden yok bende. bekliyorum hala. şiştim ama karnım davul gibi göğüsler ona keza. beklim bakalım nereye kadar

ewet ya çok iyi oldu haftasonuna denk gelmesi
anacım özelde çalışmak bu yüzden güzel deil işte
ee hadi bakalım gelmezse gelmesin hayatım
rabbim sonunu hayr etsin

Kızlaaar günaydın ben geldim anaaaam kimse gelmemiiş:) Size müjdem var:) Akşam misafirlerim geldiler ve çoook ilginç ama daha ben bişi demeden çocuk sizin yatakta düşer biz küçük odada yer yatağında yataım dediler:) Ben şok oldum ama ne yalan diyim sevindim eşime de bişi demedim:) Kendiliğinden gelişti herşey:) Sonra akşam eşime ben çocuk için bekleyelim diyorum tedaviyi bırakmak istiyorum dedim:) O da neden sende birşey var? Artık beni sevmiyorsun sanırım dedi yok ama sürekli kavga ediyoruz gelecek kaygım var bebeği de sürüklemek istemem dedim özür diledi seni bırakmam sende beni bırakma dedi:) Sonrada çalışma yaptık bakalım bu cmt. doktor işi var:) Ne olacak yazarım size:)
Bu saatte burda ne işim olduğunu soracak olursanız da dün aldığım izin iş çıkışımda iptal edildi İşler yoğunmuş:)

günaydın hanımlaarrr...
zeynoo kız pek sevındım gelısmelere...masallah..bılırım zaten ınsaatcılar cevız gıbıdır dısı sert ıcı yumusak :))) bende de bıtane varya evde :))
ohh calısmlara devam :))

bende iim inşallah Gülcüm ya sabah bulantım oluyor ama gelınce burda kahvaltı edıyorum sonra aksam servıse bınene kadar cok sıkıntı olmuyor bı haftadır.inşallah yavas yavas gececek..15 haftalık oldu.ee gecsın artık :))

ahh be bacım bı kan versen ıcımız rahatlasa :))

Kepeklim bende şaşırdım valla evet kocam göründüğü gibi değildir ama içinin yumuşaklığını da pek göstermez ama bende çok üstüne gittim adamın ayşlardır:)

Canım benim maşallah Rabbim kucağına almayı nasıp etsin inşallah:)

bugün yarında beklim kepeklimm madem yarın akşama gidim acile. yaptırayım kan.
göğüslerim acımaya başladı 5 ay önce flda böle gecikti göğüsler acımaya başladı 1 hafta snrada adet gelmişti geç yumurtlama olduğundanmı böyle oluyoki. yine gelicek sanırım.
buay adet günü 2 gün ağrı çektim gelmedi sivilceler çıktı onlarda geçmeye başladı. şaştım bendeya eğer klomen yumurtaları bu ayda güçlendirdiyse gecikme olmaması lazımdı. ama neden gecikti.
kafam çok karışık vücudum tuhaf oldu.

günaydın cnmmm günaydın zeynocumm ben iım cnmm regliyi bekliyorum sen nasılsın bacım iyimisin
zeyno allah muhabbetinizi bozmasın cnmm

Canım yaa beklemesen bi kan yaptırsan yoksa da bi doktora gitsen tedaviye başlasan ya bende önemsemiyordum meğer olmadığım ve geç olduğum adetlerimden kalan yumurtalar kist oluşturuyırmuş o yüzden bence daha fazla bekleme hem belkide süpriz olur ha ne dersin?

ya işte bekliyorsun ya.insan vucudu oyun oynuyo sanki.dur bakalım sonu hayır olsun ınsallah.sen hele bır kan verde ona gore caresıne bakarsın.

kızlarr ben geldim misafirim vardı gitti şimdi
zeynocum kız gelişmeler çok iyi aferin kız kocaları arada böyle korkutmak lazım walla
kepeklim sende bir an önce kurtulursun inş. bulantılardan
gülüm hadi hayırlısı olsun artık ne diyelim canım

ebrarım burdayım canım..abuu bır yagmur yagıyor ki sorma..bizimde bugun yarım gun mesai.cok mutluyum :))) eve gidip dınlenıcem.aksamada eltımler hacca gıdecek gece 3 de onları yolcu etmeye gıdecegız.ben bıraz eve erken gıdıp uyurum herhalde...
sende ne var ne yok

ya sabah burda da yağacak gibiydi ama şimdi yine güneş açtı
ewet yaa bende eve gidecem birazdan ohh ya gidim de işlerimi bitireyim
yarında anneme gidicem inş.cumartesi akşam dönerim evime :))

yarın akşam gidicem kan vermeye. negatifse mecbur adeti beklicem.

ya işte bekliyorsun ya.insan vucudu oyun oynuyo sanki.dur bakalım sonu hayır olsun ınsallah.sen hele bır kan verde ona gore caresıne bakarsın.

tmm cnmm yarın söz gidicem dr. a tedavi içinde bayram sonu gidicem dün bulduğum doktora. hem işdende ayrılmak zorunda kalmıycam.
adet gelincede buay şu aslan pençesi civan perçemi hayt ve altın otlu çaydan içicem dr. gidesiye belki faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…