günaydın ebrarım naber nasılsın bacım
günaydın bidenem iyiyim çok şükür
sen nasılsın ohh ya bugün mesai öğlene kadar
yarında yok keyfime bakacam bikaç gün:))
iyisin valla tatil kebap bide ctesi pazar var ne güsel biz çalışıyoz daha
cnm daha gelen giden yok bende. bekliyorum hala. şiştim ama karnım davul gibi göğüsler ona keza. beklim bakalım nereye kadar
Gülcüüm gunaydın buralardamısın gıttın sandım..nasılsın cicim..
günaydın hanımlaarrr...
zeynoo kız pek sevındım gelısmelere...masallah..bılırım zaten ınsaatcılar cevız gıbıdır dısı sert ıcı yumusak :))) bende de bıtane varya evde :))
ohh calısmlara devam :))
bende iim inşallah Gülcüm ya sabah bulantım oluyor ama gelınce burda kahvaltı edıyorum sonra aksam servıse bınene kadar cok sıkıntı olmuyor bı haftadır.inşallah yavas yavas gececek..15 haftalık oldu.ee gecsın artık :))
ahh be bacım bı kan versen ıcımız rahatlasa :))
günaydın cnmmm günaydın zeynocumm ben iım cnmm regliyi bekliyorum sen nasılsın bacım iyimisin
zeyno allah muhabbetinizi bozmasın cnmm
ebrarım burdayım canım..abuu bır yagmur yagıyor ki sorma..bizimde bugun yarım gun mesai.cok mutluyum :))) eve gidip dınlenıcem.aksamada eltımler hacca gıdecek gece 3 de onları yolcu etmeye gıdecegız.ben bıraz eve erken gıdıp uyurum herhalde...
sende ne var ne yok
yarın akşam gidicem kan vermeye. negatifse mecbur adeti beklicem.Canım yaa beklemesen bi kan yaptırsan yoksa da bi doktora gitsen tedaviye başlasan ya bende önemsemiyordum meğer olmadığım ve geç olduğum adetlerimden kalan yumurtalar kist oluşturuyırmuş o yüzden bence daha fazla bekleme hem belkide süpriz olur ha ne dersin?
ya işte bekliyorsun ya.insan vucudu oyun oynuyo sanki.dur bakalım sonu hayır olsun ınsallah.sen hele bır kan verde ona gore caresıne bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?