Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bakliyatları düdüklüde yaparım ben süper olur pek yemek bilmem ama elim lezzetlidir:) Kaynanam sağolsun inekleri var yağ gönderir bana hep ooooh bende onlardan löplöp et yapıcı yemekler yaparım:)

kıslar ben çok kusyom ya salak dr metpamid verdi oda zaralı bencde kusa kusa canım çıktı beeeeeeeee

Huu nerdesiniz kızlar benim bağlantı gitti size ne oldu

Ben milupaya üye oldum hediye paketi gönderiyolarmış ücretsiz

toox banada medpamıd vermıstı ama işe yaramadı sonra dramamıne verdi o sankı daha işe yarar gıbı ama benım bulantımı hıc bırı kesmedı.bak hala cıkarıyorum. dramamıne yı bı dene bence

kızlar çok pardon iş çıktı cevap yazamadım
eflalim haklısın walla bende aynen senin gibi namaz kılıyorum
ama kuran okuyamıyorum bari cuma akşamları okuyabilsem birer yasin ama nerde
habire oyuyom akşamları

betül napıyon kız demek seninde başladı kusmalar
allah yardımcın olsun canım benim
zeynebim walla kimsenin dedğine bakma arapça öğrenene kadar türkçesini oku canım hiç zararı yok

koptu yaaaaansinirv oldum kepeklim ben dayanabildiğim kadar dayancam milupaya netten mi üye oldunuz

Kepekli bilmiyorum ki nisan annleri yazmış orda gördüm onlara gelmiş.Öbürlerinede üye olmak lazım.

Evet canımya siz çalışıyorsunzu ben evdeyim birde bir sürü zamanım var

zeynebim walla kimsenin dedğine bakma arapça öğrenene kadar türkçesini oku canım hiç zararı yok

evet canım kaç haftadır ondan gelemiodum ebrar 2 li test ne zamn yapılıo 1 ay sonra gitcem ben 12 haftalık oluo

Ben ikili test yaptırmadım kepekli sende yaptırmamıştın değil mi?

Tamam canım sağol onada başlayayım en yakın zamanda ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…