Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kepekli ebrar iyisiniz valla tatiller sizi bekliyo bol bol uyuyun dışarda yağmurda var ne güsel olur uyuması. bizde yok tatil. çalışmaya devam öffffffffffffffffff yarın sizlerde yoksunuz sıkılıcam burda. tühhhh

gülüm demek yarın akşam kan verecen haa:)))
ay hadi bakalım ama ben siteye giremicem sen beni çaldır ben ararım seni tamam mı canım

ama gül bi dk ya ben annemlerde olursam nasıl arıcam ki
neyse benim kontür bitene kadar konuşuruk :)))

cnmm benimmmmmmmmmmmm negatif çıkarsa aramam cnm olurmu kontrunda bitmesin. pozitif çıkarsa kiii zor bi ihtimal gibi. ararım.
sen merak etme bacımmm.ben yeminliyim almıyodum kontur 4 ay oldu :))) belki bugün alırım ben ararım seni.

kepeklim hani senin bir hafta geçtide idrarda çıkmamıştıya belirtin varmıydı cnm yaa. nasıl hissediyodun kendini.

tamam fıstık bekliyorum o zaman
inş. arasın :)))

Gulum valla kızlar hatırlar belkı benım cok belırtımde yoktu.sadece cok sık ıdrara cıkıyordum.onun dısınca goguslerımde bıle degısıklık olmadı cok benım kı halada yok :))

Gülüm bal-tarçın-çörek otu da çok iyiymiş yapmıyorum ama faydalıymış:)
Dur tarifini kopyalım ben size:)

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir

Haklısın canım korkuttum sanırım dün akşam kuzu gibiydi abisinin yatağımızda yatması için ısrar bile etmedi:)

Günaydın kılzar ben geldim
Zeynep gelişmlere çok sevindim okurken gözüm dolsu kız maşaallah bunun için bir şükür namazı kıl bence Rabbim hepsini üst üste vermiş bir bakarsın gecenin mahsülüde gelir:)

Aslında haklısın bacım yaa vesiledir belki ben bi namaz kılayım hatta namaza başlasam tekrardan ben yaaa Allah razı olsun bana vesile oldun dur ben bugünden itibaren tekrar başlayayım namaz kılmaya:)

Hoşbuldum ebrar hamdolsun iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?

Aslında haklısın bacım yaa vesiledir belki ben bi namaz kılayım hatta namaza başlasam tekrardan ben yaaa Allah razı olsun bana vesile oldun dur ben bugünden itibaren tekrar başlayayım namaz kılmaya:)

Başla canım başla aslında birbirimize bu konularda da yardımcı olsak dertlerimize birlikte çözüm buluyoruz böyle önemli konularda da paylaşımda bulunsak güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…