kızlar ben çıokıyorum başlıym işlere akşama kadar ancak biter öpüyorum hepinizi kendinize çoook iyi bakın
Selam kızlar bende geldim nasılsınız
merhaba canlaaarr....
sabah çok korktum bi anda gök gürledi şimşek çaktı,meğer seller götürüyormuş dışarıyı.
çok güzel yağmur var burda ve net daha şimdi geldi.
nasılsınız bakalım esracım benimde adet ağrısıyla başladı tam 3 gün çektim soonra da test vee pozitifff
haid bakalıms enden de bunları duyalım
Evet melisacim başladı dün hatta regl olucam sandım çok ağrım vardı ama yok birşey bugün daha iyiyim
merhaba canlaaarr....
sabah çok korktum bi anda gök gürledi şimşek çaktı,meğer seller götürüyormuş dışarıyı.
nasılsınız bakalım esracım benimde adet ağrısıyla başladı tam 3 gün çektim soonra da test vee pozitifff
hoşgeldin reyyancım nasılsın?
cnm burdada iananılmaz yağmur var çok güzel yağıyo ve ben birazdan uyumaya gidicem.
hoşbuldum canım sağol.dün akşam mayalı bişeyler yaptım ilk defa çok güzel oldu sanada gönderiiiiim miiiii
.onları yedim şimdi.burda da sular sellere karışmış durumda.maşaallah bereket bereket...
ben 11 de kalktığım için uyku sorunum yok
benim bu uykuları duyanlar ne diyor miliyomusun,uyu uyuuu nasılsa 6 ay sonra hiç uyuyamayacan tadini çıkar
merhaba canlaaarr....
kepekliiiim nerdesin ayol konuşmicanmı benimle((
diğer kızlar nerler erkenden gelip gitmişler.
Didemim nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?