Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kizlar anca gelebildim kusura bakmayin. tsk ederim hepinize ne güzel yazmissiniz pilav tariflerini. iyi birdahakine iyi bir tereyagi alayimda bende öyle yapayim bari.

merhaba canlaaarr....
sabah çok korktum bi anda gök gürledi şimşek çaktı,meğer seller götürüyormuş dışarıyı.

çok güzel yağmur var burda ve net daha şimdi geldi.
nasılsınız bakalım esracım benimde adet ağrısıyla başladı tam 3 gün çektim soonra da test vee pozitifff
haid bakalıms enden de bunları duyalım

hoşgeldin reyyancım nasılsın?

cnm burdada iananılmaz yağmur var çok güzel yağıyo ve ben birazdan uyumaya gidicem.

hoşgeldin reyyancım nasılsın?

cnm burdada iananılmaz yağmur var çok güzel yağıyo ve ben birazdan uyumaya gidicem.

hoşbuldum canım sağol.dün akşam mayalı bişeyler yaptım ilk defa çok güzel oldu sanada gönderiiiiim miiiii
.onları yedim şimdi.burda da sular sellere karışmış durumda.maşaallah bereket bereket...
ben 11 de kalktığım için uyku sorunum yok
benim bu uykuları duyanlar ne diyor miliyomusun,uyu uyuuu nasılsa 6 ay sonra hiç uyuyamayacan tadini çıkar

ah cnm benim bende hiç uyanmadan uyumayı özledim,o söyleyenler inan doğru söylüyo,benimde oğlum geceden beri hem çıkartıyo hemde ishal olmuş gözümüzü gözümüze kırpmadık yani o yüzden birazdan uyumaya gidicem dedim.yoksa bu saate uykumu olur cicim.

ohh afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun cnm şifa niyetine.bende yapıcam kalktıktan sonra cnm çocuklar evde bugün bişiler istediler onları yapıcam malzemeleri hazırladım.

Ay ne bilim canım her ay şu belirtim bu belirtim var diyordum bu aysa hiç bir belirti yok aslinda kendimi de dinleniyorum inşallah vardır ama ne bilim yok gibi geliyor

kepekliiiim nerdesin ayol konuşmicanmı benimle((
diğer kızlar nerler erkenden gelip gitmişler.
Didemim nerde?

kuzum çok yoğunum bakamadım
oğluşunu okudum çok geçmiş olsun canım benim
hala yoğun bi şekilde çalışıyorum bugün akşamın oluşunu anlamıycam geliba öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…