Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende bebişim de iyi çokşükür canımm ben bugünde gitmedim okul beden eğitim ve müzik derslerim vardı yani 4 günlük tatil :)))) çook mutluyum çok iyi gelecek bu tatil.

bende henüz 1,5 kilo falan aldım benimde hiç belli değil hamile olduğum üzülme canım boyun uzunsa ondandır sanırım benim de öyle bide ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım çok belli olmuyo öenmli olan bebişlerimizin sağlıklı olmasıı

ben hiç bulanmadım şükür ama 5 ayda 5 kilo aldım .o aldığımdan gitti yarım kilo..ama zayıftım zaten ..bak işte benim karnım belli olmuyomuş dışardan..herhalde bi anda büyüyecek karnım

iyi ne güzel tadını çıkar.
yok ya uzun da değil kısada dğil.
ben hamile kalmadan öönceki 2 3 ayd aani bir kilo aldım birden 6 7 kilo hemde.nasıl oldu bu iş anlamadım.
sonra işte vereyim diye düşünürken hamile kaldım.şimdi o fazla kilolar gidiyor herhalde.normalde kilom çok fazla oldu yani şimdi biraz düştü.eteklerimi falan hiç gyemiyorumdüşünsene.
amaan napalım olur gider herşey

galiba öyle olacak aman bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..senin boy kaç? kilo kaç?

hoşgeldin canım, hamile olduğumuz dışardan belli olmuyo da acaba boydan olabilir mi diye konuşuyoruz

evet cnm ondanda olabilirtabi am karınınızın iç hacmide geniş olanın dışardan pekte belli olmayabiliyor cnm,mesela şuan ablamla arkadaş hamile aralarındada 2hafta var,ama arkadaşın karnı öyle bir şişmişki kadın zor hareket ediyo,ablamında sanki kilo almış gibi hafif var,ablam çook üzülüyordu,ama dr gitti kontrole ablam bebeğin kilosu ve boyu arkadaşınkinden fazla çıktı ablam rahat bi ohh çekti çünkü acaba gelişmiyomu diye düşünüyordu,arkadaşta 2 hafta önde yani.
karının iç yapısına bağlı yani karın büyümesi.

hoşgeldin canım ..aman insanoğlu işte herşeyi problem haline getirebiliyo
sen naptın oğlun hastaymış geçmiş olsun .nesi var

çok tşk edrim cnm çok saol,kız anliyamadıkki dün okuldan gelip oyun oynuyodu çocuk aniden kusmaya başladı ishalde olmuş şimdi biraz iyi çok şükür sabaha kadar çıkarttı yawrum yaa bi görseniz hemen kaşık kadar kaldı suratı.
ablası moral veriyo ona oyun oynatıyo unutuyo hastalığını biraz.

içim rahatladı walla ..bunların hepsini biliyoruz aslında ama çevrede olmayınca insan bi problem mi var diye korkuyo

bişey sorabilirmiyim.ben bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum...reglime 5 gün var idrar testinde çıkmaz daha dimi?meraktan ölcem yaaa...bide benden kaç gündür krem kıvamlı beyaz akıntı geliyodu bugün sarı gibi bi akıntı gelmeye başladı...göğüslerimin üzerine yatamıyorum...özellikle yan koltuk altı kısımları çok ağrıyo ve uçları büyüdü vede uç kısımları süt toplanmış gibi beyaz bişeyler çıktı...bunlar gebelik belirtisimi...piskolojik olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…