sen az vermişin ben 4 kilo verdim.
aman kilo yu çok almak istemyom yaa,sonra yavaş yavaş alayım şimdi böyle iyi oldu :))
yok kız üzülme ne üzülcen damdan düşen bilir boşver.bebişlerimize bişey olma zAllahın izniyle.ya ben napayım.
gerçi göbüşş koccaman ama kilo düştü :))
bende bebişim de iyi çokşükür canımm ben bugünde gitmedim okul beden eğitim ve müzik derslerim vardı yani 4 günlük tatil :)))) çook mutluyum çok iyi gelecek bu tatil.
bende henüz 1,5 kilo falan aldım benimde hiç belli değil hamile olduğum üzülme canım boyun uzunsa ondandır sanırım benim de öyle bide ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım çok belli olmuyo öenmli olan bebişlerimizin sağlıklı olmasıı
bende bebişim de iyi çokşükür canımm ben bugünde gitmedim okul beden eğitim ve müzik derslerim vardı yani 4 günlük tatil :)))) çook mutluyum çok iyi gelecek bu tatil.
bende henüz 1,5 kilo falan aldım benimde hiç belli değil hamile olduğum üzülme canım boyun uzunsa ondandır sanırım benim de öyle bide ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım çok belli olmuyo öenmli olan bebişlerimizin sağlıklı olmasıı
boyum 1.72 kilom 62 canım benden duymayanlar anlamıyo hamile olduğumugaliba öyle olacak aman bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..senin boy kaç? kilo kaç?
boyum 1.72 kilom 62 canım benden duymayanlar anlamıyo hamile olduğumu
seninde iyiyimiş boy-kilo o yüzden belli olmuyodur hamile olduğun sakın takma kafayaaooo iyiymiş bende 168 kilo 60.5
ooo iyiymiş bende 168 kilo 60.5
hoşgeldin canım, hamile olduğumuz dışardan belli olmuyo da acaba boydan olabilir mi diye konuşuyoruzben geldim kızzlar .
naslsınız boylarmı konuşuluyo.
ebrucum boy ve kilomuş seninle aynı şuan cnm.
seninde iyiyimiş boy-kilo o yüzden belli olmuyodur hamile olduğun sakın takma kafayaa
hoşgeldin canım, hamile olduğumuz dışardan belli olmuyo da acaba boydan olabilir mi diye konuşuyoruz
hayırlı akşamlar kızlar ne var ne yok?iyisiniz inş.?
hoşgeldin canım ..aman insanoğlu işte herşeyi problem haline getirebiliyo
sen naptın oğlun hastaymış geçmiş olsun .nesi var
hayırlı akşamlar kızlar ne var ne yok?iyisiniz inş.?
3 ay sonra evde misin neden anlamadım ??doğru canım haklısın ..3 ayı bi atlatsam sonra evdeyim inş.bol bol kilo alırım artık
evet cnm ondanda olabilirtabi am karınınızın iç hacmide geniş olanın dışardan pekte belli olmayabiliyor cnm,mesela şuan ablamla arkadaş hamile aralarındada 2hafta var,ama arkadaşın karnı öyle bir şişmişki kadın zor hareket ediyo,ablamında sanki kilo almış gibi hafif var,ablam çook üzülüyordu,ama dr gitti kontrole ablam bebeğin kilosu ve boyu arkadaşınkinden fazla çıktı ablam rahat bi ohh çekti çünkü acaba gelişmiyomu diye düşünüyordu,arkadaşta 2 hafta önde yani.
karının iç yapısına bağlı yani karın büyümesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?