Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba canım iyiyim çokşükür sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebiş nasıl

aman iyi oll canım yaa,hamileyken de kötü oldumu insan kolay kolay iyi olamıyor.
şükür yaa eşim sözleşmeli ve sınavlı kadrolu alımlar var birkaç hafta içnde onlara çalışıyoruz beraber,daha doğrusu ben çalıştırıyorum da denebilir kaydirigubbakcemile2
duanı esirgeme bizden inşaalah hayırlısıyla alırız kadroyu

bebiş şu günlerde biraz daha iyileşti çok şükür ama bulantı gaz istifra devam yinede :)bunada şükür napalım.
3 aylık olabilmişiz sonunda teyzesi.
senin bebiş nasıl

benim 12. haftadan sonra geçmişti bulantılarım, ama gaz arasıra devam ediyo ve kötü oluyo gerçekten, Bu arada Allah yardımcınız olsun inşallah istediğiniz olur.
Benim bebiş de iyi çokşükür, 2li test 3lü test derken 18. haftaya girmişiz :)) artık hareketlerini hissediyorum mükemmel bi duygu en yakın zamanda sende hissedeceksin inşallahh yalnız beneim beişim biraz nazlı halaa cinsiyetini göstermiyoo :S

inşaalah cnaım sağolasın.benimkiler de bu hafta birazcık azaldı gibi ya.

2 li 3 lü testleri yaptırdınız mı.ben düşünmüyorum yaptırmayı.
maşaallah sizede yaa..
ne güzel oluyor demi.
hareketler haa. nasıl oluyor acabaaa çok merak ediyorum.inşaalah hissederim ne zaman hissetmeye başladın sen.

ayy ben çok merak ediyom cinsiyetini falan. bizim arkadaş var burda,yazık yaa inşaallah bizimki öyle olmaz 7. ayını bitiriyor hala cinsiyetini göstermiyormuş bebiş

yaptırdık yaa bütün tetleri bende yaptırmak istemiyordum ama çevre baskısıyla ikna oldum ve yaptrıdım.
ayrıca çok da pahalı oldu birsürü para verdik çokşükür temiz çıktı da neyse artık sağlık olsun dedik. Galiba benimki de öyle olacak umudu kestim artık cinsiyet konusunda:)) didem falan maaşallah ne çabuk öğrendi ben her hafta gidiyorum göstermiyo
hareketleri de geçen hafta hissetmeye başladım bi anlık seğirme gibi oluyo karnında ilk başlarda insan bilemiyo bağırsak hareketi falan sanıyosun am sonra alışınca ayırt ededbiliyosun bebeğinin hareketlerini

belki kızdır sneinkide ondan belli oluyordur daha canım dur yaww..:))
ayy bende görürüm inşaalah o günleri.aslında zmaan geçmiyor gibi olsada bi düşünüyorum d açok da çabuk geçmiş 3 ayım

olabilir ilk gittiğimde kıza benziyor demişlerdi sonraki hafta erkek gibi, sonraki hafta da hiçbiri yani belli değil hala bebiş bi türlü göstermiyo hayırlısı artık bekliyoruz bakalım
aslında zaman çabuk geçiyor bence

geldim canım açtımda kocamın yanına gittim malum bugün tatil accık ilgilendim geldim

Reyyan canım sana birşey sorucam sen hamile kaldığın ay regl belirtsi yaşamıştın ya peki vajinal bölgede ağrın varmıydi ben regl olucagim zaman orasıda ağrıyor ve bir kaç gündür arada oluyor özelliklede ayağım üşüyünce

vajınal bölgedeki ağrım bazen hamilelikte oluyor canım.normalde olmazdı.normal adet ağrılarıoldu.yani karın ağrısı kasık ağrısı göğüsler vs..ben kesn adet olacağımı düşünüyordum hiç ihtimal vermiyordum yani.tek değişiklik şunu gördüm.karnımdaki çizgim.
bide normal adet ağrısı olacağım gün başlar ama bu tam 3 gün sürdü ve diken üstündeydim ,gece falan olmasın diye korktuydum.olmadı işte :)

iştahım açoıldı bugünlerde,önce kusuyom sonra yemek yiyom kaydirigubbakcemile3 kilo verme bitti gibi yani

iştahım açoıldı bugünlerde,önce kusuyom sonra yemek yiyom kaydirigubbakcemile3 kilo verme bitti gibi yani

oh oh maşallah başlarsın yavaş yavaş kilo almaya ..bende 500 gr .zayıflamışım..dün okuldan bi bayan hoca hamile olduğumu yeni duydu ..hiiçç belli değil hocam çocuğun gelişimi normal mi dedimafoldumben bende gayet normal dedim ama üzüldüm sankiii

sen az vermişin ben 4 kilo verdim.
aman kilo yu çok almak istemyom yaa,sonra yavaş yavaş alayım şimdi böyle iyi oldu :))
yok kız üzülme ne üzülcen damdan düşen bilir boşver.bebişlerimize bişey olma zAllahın izniyle.ya ben napayım.
gerçi göbüşş koccaman ama kilo düştü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…