Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Allah Allah kesin üşütmüştür okulda koşup terliyolar terleri üstünde kuruyo ..çook geçmiş olsun

canım bu konulardan pek anlamıyorum ama en azından adet gününü bekle test için

Allah Allah kesin üşütmüştür okulda koşup terliyolar terleri üstünde kuruyo ..çook geçmiş olsun

evet cnm ya kesin zaten,bide kalın giyinmeyi hiç sevmiyo mont şapka özelliklede atkı ah ahh o yüzden hast işte.napcam bilmem.
bende pek iyi deilim yaa onlar hasta olunca bende hiç iyi olmuyorum.

benimde az kaldı cnm günüme bendede o bahsettiğin akıntıdan var,göğüslerimde özellikle koltuk altı yani çok ağrıyo ve üşüyorum,ama ölye uçları süt toplamış gibi filan deil....bence bekle eğer çok merak ediyosan kan testi yaptır cnm.
düzenlimi regl oluyosun peki kaç günde bir.

melisa anne olmak çok zor desene

ahhh canım hemde bilemezsin o zorluğu ama insan öyle bir sabır veriyoki tatlım o zorlukları bile tek başına aşıyosun sonra kendine senbile şaşıyosun inan,rabbim eksikliklerini göstermesin yarabbim.
rabbim bu duyguyuda herkeze yaşatmayı nasip etsin.

hamile kalınca bile daha güçlü hissetmeye başladım kendimi eminim doğunca daha farklı olacak zor ama çook güzel bi duydu amin Allah herkese nasip etsin

canım bu konuda okula bi bilgilendirme falan yaptın mı yani ne zaman izne ayrılacağına dair?

yok canım yapmadım durumumuz belli değil ki erkende gelebilir bebiş..doğum iznini alınca götürüp veririz onlarda yeni öğretmen isterler

evet canım adetim çok düzenli 29 günde bir oluyorum...geçen ay 4 ekimdi bu ay 2 kasımda ama inşallah 9-10 ay gelmez...tedaviye başlayalı 7 ay oldu...3 aydır klomen+ovitrelle kullanıyorum...ilk 2 ay yumurta çatladı ama döllenme olmadı bu ay ne olcak allah bilir...ama ilk defa ben bir takım belirtiler farkettim...akıntım yumurtlama döneminde olmazdı göğüslerim adet öncesi vs hiç ağrımazdı bilmiyorum inşallah hislerimde yanılmam...

arkadşlar çok merak ediyorum bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevınırım ben 5 gun önce grip oldum diye işten izin aldım 2 gun izinli oldugum ilk gun akşam benden leke geldı ama adetım bıtelı 6 gun olmuştu kullandıgım antıbıyotuklerdendır diye şüpelenmedım sonra bu az , az devam etti sabah 5 un önce pazrtesı gunu hastaneye ultrasonla rahmıme baktı bişe yok dedi kısten süphelenmıştık sonra tahlıle gönderdi öğle vaktı tahlılım çıktı bayan hayırlı olsun hamılesın dedi çok sasırdık ama betahgc değerim 222.71 çıktı rahmınde görünmedi ama kanda görundu doktor ya çok küçük yada dış gebelık dedi gun asırı kan sonucum yanı batehgc değerım iki katını asarsa normal hamıleleık dedi doktor dun yanı carsamba gunu öğlen bthcg me bıdaha baktıklarında 525.40 larda çıktı yanı iki katını aşmıstı kan normal ilerliyo dedi doktor fakat daha rahımde göremedım diyoo bilgisi olan varmıııı lütfen yardımmmm yarın bidaha gidecem tahlılee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…