çok tşk edrim cnm çok saol,kız anliyamadıkki dün okuldan gelip oyun oynuyodu çocuk aniden kusmaya başladı ishalde olmuş şimdi biraz iyi çok şükür sabaha kadar çıkarttı yawrum yaa bi görseniz hemen kaşık kadar kaldı suratı.
ablası moral veriyo ona oyun oynatıyo unutuyo hastalığını biraz.
3 ay sonra evde misin neden anlamadım ??
bişey sorabilirmiyim.ben bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum...reglime 5 gün var idrar testinde çıkmaz daha dimi?meraktan ölcem yaaa...bide benden kaç gündür krem kıvamlı beyaz akıntı geliyodu bugün sarı gibi bi akıntı gelmeye başladı...göğüslerimin üzerine yatamıyorum...özellikle yan koltuk altı kısımları çok ağrıyo ve uçları büyüdü vede uç kısımları süt toplanmış gibi beyaz bişeyler çıktı...bunlar gebelik belirtisimi...piskolojik olabilirmi?
hımmm anladım canım ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum umarım olurşekerim doğum izni zamanım geliyor
Allah Allah kesin üşütmüştür okulda koşup terliyolar terleri üstünde kuruyo ..çook geçmiş olsun
hımmm anladım canım ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum umarım olur
bişey sorabilirmiyim.ben bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum...reglime 5 gün var idrar testinde çıkmaz daha dimi?meraktan ölcem yaaa...bide benden kaç gündür krem kıvamlı beyaz akıntı geliyodu bugün sarı gibi bi akıntı gelmeye başladı...göğüslerimin üzerine yatamıyorum...özellikle yan koltuk altı kısımları çok ağrıyo ve uçları büyüdü vede uç kısımları süt toplanmış gibi beyaz bişeyler çıktı...bunlar gebelik belirtisimi...piskolojik olabilirmi?
melisa anne olmak çok zor desene
canım bu konuda okula bi bilgilendirme falan yaptın mı yani ne zaman izne ayrılacağına dair?canım bende 4 hafta kala izin alacağım ama ara tatille birleşince 1.5 ay öncesinden bırakmış olacağım inş.
ahhh canım hemde bilemezsin o zorluğu ama insan öyle bir sabır veriyoki tatlım o zorlukları bile tek başına aşıyosun sonra kendine senbile şaşıyosun inan,rabbim eksikliklerini göstermesin yarabbim.
rabbim bu duyguyuda herkeze yaşatmayı nasip etsin.
canım bu konuda okula bi bilgilendirme falan yaptın mı yani ne zaman izne ayrılacağına dair?
benimde az kaldı cnm günüme bendede o bahsettiğin akıntıdan var,göğüslerimde özellikle koltuk altı yani çok ağrıyo ve üşüyorum,ama ölye uçları süt toplamış gibi filan deil....bence bekle eğer çok merak ediyosan kan testi yaptır cnm.
düzenlimi regl oluyosun peki kaç günde bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?