Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyyan sınav ne zaman ? inşallah kadroya geçer canım sınav zamanı söyle dua edelim..
eşinle nerdeyse aynı kilodasın öylemi :) eşin baya zayıf o zaman ..bizim aramızda 35 kilo fark varkaydirigubbakcemile3

reyyan sınav ne zaman ? inşallah kadroya geçer canım sınav zamanı söyle dua edelim..
eşinle nerdeyse aynı kilodasın öylemi :) eşin baya zayıf o zaman ..bizim aramızda 35 kilo fark varkaydirigubbakcemile3

ay söylerim tabi söylemem mi..yakında belli olur.ben çalıştırıyom resmen onu ve evede vakit ayıramıyorum pek.
ben hamile kaldığımda 69 dum şimdi 65 oldum oda 2 kilo verdi yazık yaa.aslında tam normla gösteriyor.64 kilo eşim.
sizinde baya varmış.ay ben kendimi çok kötü hissediyorum :)

ya ne güzel hepiniz çocuk sahibi olmuş tatil planları yapıyorsunuz bişe sorcam adetime dört beş gün var kahverengi lekelenme oldu bugün yerleşme kanaması nasıl olur yaşadınız mı siz

ya ne güzel hepiniz çocuk sahibi olmuş tatil planları yapıyorsunuz bişe sorcam adetime dört beş gün var kahverengi lekelenme oldu bugün yerleşme kanaması nasıl olur yaşadınız mı siz

aa adet olmuş olmayasın sakın cnm aslında adet günü yerleşme kanaması olanlarda vardı olabilir aslında tatlım bekle bakalım devamı gelicekmi diye.

ovulasyondan dokuz on gün sonraya denk geliyor bugün yerleşme kanamasını öyle okumuştum ama nasıl olduğunu bilmiyorummm yaaa yoksa erken mi adet olcammm

ovulasyondan dokuz on gün sonraya denk geliyor bugün yerleşme kanamasını öyle okumuştum ama nasıl olduğunu bilmiyorummm yaaa yoksa erken mi adet olcammm

dur bakalım cnm ya belki dediğin gibi yerleşme kanamasıdır yada üstüne görüyor olabilirsin yat ve ayaklarını yukarı kaldırarak yat iyi gelir.sabah bizi gelişmelerden haberdar et

hiç umutlnamıyorum nedense insan hisseder herhalde olmuşş olsa neyse bakalım yarına durum ne olacak adet olcaksam bir an önce olsam da kurtulsam neysse yarın göreceğiz bakalım ii gecelerr size

merhaba kıslar pazar pazzar kimsecikler yok ama
gülümm seni çok merak ediyorum canımmm hbr bekliyorum senden cadı kıssssss kusura bakma misafirim olduğu için arayamadım sende haklısın eltimler ve anneleri vardı o yüzden zamanım olmadıııııııııı kuşummmm
ebrarcımmmm sen nasılsın canım yiğenim nasıl canımmmmmmm

kızlar herkeze iyi pazarlar benim düzensiz adetim bugün yine erkenden geldi ve bu akşam adet oldum,heralde adetten sonra dr görünmem gerekecek ama bu bende ilk olucak galiba 3.cü çocuğunuda 1 senedir tutturamayan anne diye,millet nasıl kazayla hamile kalıyor bir kerede iananın anlayamıyorum,bide bişey sorucam kızlar bilgisi olan mutlaka vardır,eşim spora giderken vücut geliştirici ve kasları için sürekli yurt dışından toz ve hap ilaçlar getirtip içiyordu onlardan olabilirmi acaba diyorum sperm sayılarınımı öldürdü bu adam naptı artık kendine anlamadımki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…