canımm kolay gelsiinn ama bir an önce kalk ve yapmaya başla kimseden hayır yok :)))) benim mutfağımda bulaşık dolu makine boşaltılacak yeni bbulaşıklar konzacak bir sürüüü ütüü yapılacakk yarın temizlik de yapmak lazımmm offf offffya kızlaaar gelin bana yardım edin yaa çok iş var iki gündür bulaşıklar duruyor,bu gecede sermezsem çamaşırlar makinda kokacak :) daha sayayım mııııı :)))
aynenn aynennn sabahları 6da kalkmak zorunda olan benim ama hiç bişeyi gözüm görmüyoo inann çok fenayımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
utandım wallaa kızlaarr :kedi::kedi:
canım bence zevk almaya bakkalemsiniz gerçekten çocuğum olsun diye sanki zevk değil bir işmiş gibi geliyor bana da gıcık oluyorum kendime
ovulasyon dönemleri haricinde zevk almaya bakıyorum ama onun haricinde düşünmeden edemiyorum bebek için :kedi:canım bence zevk almaya bakk))) benim ilk günden beri hiç zoruma gitmedi eşime de hiç hayır demedim o yüzdenn neyle alakalı bilmiyorum ama insan istemeden yapınca gerçekten eziyet gibi oluyomuşş öyle diyo herkess
bu saattte ne yemeği seninle birlikte göbüş mü yaptırcan kocişinegeldim canım kocişimin karnını doyurdum çay yaptım
bu saattte ne yemeği seninle birlikte göbüş mü yaptırcan kocişine))) biz çayı da içtik meyve vaktimiz yaklaşıyoo
benimki de evlendikten sonraa çok göbişşş yaptı yaa şimdi de benimle birlikte yiyoo benimle birlikte aşeriyooo sanki daha çok yiyo gibi geliyo banadışardaydı arkadaşıyla .et sotelemiştim toktu ama dayanamadı yedi ..zaten göbişli şekerim ikimizde göbişliyizkaydirigubbakcemile3
ay ebruu keşke yaavv banada mutfak deme herşeyi seviyom
ne güzell yaa bende ikizler burcuyummm tam bi tembelim :SS başına geçersem süper yaparaım sorun orda işte işin başına geçmekte kaydirigubbakcemile3kız ben yengeç burcuyum yapmayıda yemeğide seviyorum ..tamam sen çamaşırları hallet ben bulaşıkları hemen bitiririz gözünde büyütürsen hiç bitmez..eşin yardım ediyo mu reyyan?
benim adam benimle beraber zayıflıyo garibim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?