Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya kızlaaar gelin bana yardım edin yaa çok iş var iki gündür bulaşıklar duruyor,bu gecede sermezsem çamaşırlar makinda kokacak :) daha sayayım mııııı :)))
canımm kolay gelsiinn ama bir an önce kalk ve yapmaya başla kimseden hayır yok :)))) benim mutfağımda bulaşık dolu makine boşaltılacak yeni bbulaşıklar konzacak bir sürüüü ütüü yapılacakk yarın temizlik de yapmak lazımmm offf offff

aynenn aynennn sabahları 6da kalkmak zorunda olan benim ama hiç bişeyi gözüm görmüyoo inann çok fenayımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
utandım wallaa kızlaarr :kedi::kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heyyyyt saldırınnnn..yok anam yok böyle olmaz biraz dikkat etmemiz lazım.azıcık kendimize çekek adamları ne bu böyle

alemsiniz gerçekten çocuğum olsun diye sanki zevk değil bir işmiş gibi geliyor bana da gıcık oluyorum kendime
canım bence zevk almaya bakk ))) benim ilk günden beri hiç zoruma gitmedi eşime de hiç hayır demedim o yüzdenn neyle alakalı bilmiyorum ama insan istemeden yapınca gerçekten eziyet gibi oluyomuşş öyle diyo herkess

ovulasyon dönemleri haricinde zevk almaya bakıyorum ama onun haricinde düşünmeden edemiyorum bebek için :kedi:

reyyan ben gelirim sana yardıma ama sadece mutfağı temizlerim yemek bulaşık bana ait..diğer işlerden nefret ederim

bu saattte ne yemeği seninle birlikte göbüş mü yaptırcan kocişine ))) biz çayı da içtik meyve vaktimiz yaklaşıyoo

dışardaydı arkadaşıyla .et sotelemiştim toktu ama dayanamadı yedi ..zaten göbişli şekerim ikimizde göbişliyizkaydirigubbakcemile3

dışardaydı arkadaşıyla .et sotelemiştim toktu ama dayanamadı yedi ..zaten göbişli şekerim ikimizde göbişliyizkaydirigubbakcemile3
benimki de evlendikten sonraa çok göbişşş yaptı yaa şimdi de benimle birlikte yiyoo benimle birlikte aşeriyooo sanki daha çok yiyo gibi geliyo bana

ay ebruu keşke yaavv banada mutfak deme herşeyi seviyom

kız ben yengeç burcuyum yapmayıda yemeğide seviyorum ..tamam sen çamaşırları hallet ben bulaşıkları hemen bitiririz gözünde büyütürsen hiç bitmez..eşin yardım ediyo mu reyyan?

kız ben yengeç burcuyum yapmayıda yemeğide seviyorum ..tamam sen çamaşırları hallet ben bulaşıkları hemen bitiririz gözünde büyütürsen hiç bitmez..eşin yardım ediyo mu reyyan?
ne güzell yaa bende ikizler burcuyummm tam bi tembelim :SS başına geçersem süper yaparaım sorun orda işte işin başına geçmekte kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…