kızlar herkeze iyi pazarlar benim düzensiz adetim bugün yine erkenden geldi ve bu akşam adet oldum,heralde adetten sonra dr görünmem gerekecek ama bu bende ilk olucak galiba 3.cü çocuğunuda 1 senedir tutturamayan anne diye,millet nasıl kazayla hamile kalıyor bir kerede iananın anlayamıyorum,bide bişey sorucam kızlar bilgisi olan mutlaka vardır,eşim spora giderken vücut geliştirici ve kasları için sürekli yurt dışından toz ve hap ilaçlar getirtip içiyordu onlardan olabilirmi acaba diyorum sperm sayılarınımı öldürdü bu adam naptı artık kendine anlamadımki.
kızlar herkeze iyi pazarlar benim düzensiz adetim bugün yine erkenden geldi ve bu akşam adet oldum,heralde adetten sonra dr görünmem gerekecek ama bu bende ilk olucak galiba 3.cü çocuğunuda 1 senedir tutturamayan anne diye,millet nasıl kazayla hamile kalıyor bir kerede iananın anlayamıyorum,bide bişey sorucam kızlar bilgisi olan mutlaka vardır,eşim spora giderken vücut geliştirici ve kasları için sürekli yurt dışından toz ve hap ilaçlar getirtip içiyordu onlardan olabilirmi acaba diyorum sperm sayılarınımı öldürdü bu adam naptı artık kendine anlamadımki.
Selam tooxic nasılsın canım görüşmeyeli
esra nber canımmm
çok şükür canım kusmalardan gelemiom nete sen anlat ne var ne yok
Benden aynı canım hiç bir değişiklik yok bekliyorum ışte
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk kızlarrrr
çok mutluyum oğluşumun azda olsa kıyafeti varrrrr ay pijama bile aldım
siz nasılsınız bakim
Canım salıya kadar olmazsam çarşamba test yapıcam
evettt aldım tatlım winnie the pooh lu aldık maviş maviş
betül tatlım yarın nisan annelerinin cicilerine koyarım fotolarını
bende çok sevindim ya eşim bişey aldırmıyo diye çok morlaim bozuluyodu
sen nasılsın esroşum
oyy yerim ben onun cicilerini
evettt aldım tatlım winnie the pooh lu aldık maviş maviş
betül tatlım yarın nisan annelerinin cicilerine koyarım fotolarını
bende çok sevindim ya eşim bişey aldırmıyo diye çok morlaim bozuluyodu
sen nasılsın esroşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?