kızz benimki de 97 olmuştu bari 100 ü görelim dedikkk :)))) ama göremedik hala aynı keşke zayıflasa birazzzay benimkide zayıflasa keşke bi ara 100 olmuştu .yazın düştü biraz şükür
ne güzell yaa bende ikizler burcuyummm tam bi tembelim :SS başına geçersem süper yaparaım sorun orda işte işin başına geçmekte kaydirigubbakcemile3
kızz benimki de 97 olmuştu bari 100 ü görelim dedikkk :)))) ama göremedik hala aynı keşke zayıflasa birazzz
kızlarr bu aradaa bebişlerimizz ve kendimiz için aldığımız şeylerii ( pijama, gecelik, hastane çıkışı, oto koltuğu, kapı süsü vs..) burda fotograflarıyla paylaşalım mı fikir olur ne dersiniz?? nerden ne kadara aldığımızı da yazarız.
diğer forumlarda yapmışlar gördüm bana baya fikir verdii ama geçen yılın yazıları biz paylaşırsak daha güncel ve gerçekçi olur diye düşünüyorum fikir verme konusunda.
kızlar çamaşırlarımı topladım katladım yerleştirdim ütülencekleri ayırdımmm geldimm.evide şöyle bi topladım ama karnım ağrıyo şimdide.
kızlar çamaşırlarımı topladım katladım yerleştirdim ütülencekleri ayırdımmm geldimm.evide şöyle bi topladım ama karnım ağrıyo şimdide.
senle ben yakında baskül aileleriiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senle ben yakında baskül aileleriiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Oh ne guzel bitirdin isi. Kız hamilemisin ne :) ne kadarınn kaldı regl?
bizde istemiyoruz ama benim ki laf dinlemiyo wallaa napıyımmm maaşallah bu arada işleri de yapıyon buraya da yetişiyon süpersinnnayy yok ya ben istemem eşimin okadar kilolu olmasını zaten yapılı uzun boylu,gerçi şuanda 87 kilo hemde her akşam spora gidiyor 3 senedir yazın bırakmıştı tam bi davul gibi oldu şimdi biraz kaldı balkonu işte ama ben istemiyorum 2çocuk doğurmama rağmen karnım tahta gibi ve zayıfım oda bana yakışmak istiyo garibim ama yemekten sonra fosss diye çıkıyo balkonu yine.
ayy yok ya ben istemem eşimin okadar kilolu olmasını zaten yapılı uzun boylu,gerçi şuanda 87 kilo hemde her akşam spora gidiyor 3 senedir yazın bırakmıştı tam bi davul gibi oldu şimdi biraz kaldı balkonu işte ama ben istemiyorum 2çocuk doğurmama rağmen karnım tahta gibi ve zayıfım oda bana yakışmak istiyo garibim ama yemekten sonra fosss diye çıkıyo balkonu yine.
normald ehep eder canımda bugünlerde sınava çalışıyor o yüzden bne çok dokundurtmuyorum.eşimsözleşmeli imam ,daha önce demiştim kadrolu alım var sınvlı ona çalışırız beraberce harıl harılkız ben yengeç burcuyum yapmayıda yemeğide seviyorum ..tamam sen çamaşırları hallet ben bulaşıkları hemen bitiririz gözünde büyütürsen hiç bitmez..eşin yardım ediyo mu reyyan?
kızlarr bu aradaa bebişlerimizz ve kendimiz için aldığımız şeylerii ( pijama, gecelik, hastane çıkışı, oto koltuğu, kapı süsü vs..) burda fotograflarıyla paylaşalım mı fikir olur ne dersiniz?? nerden ne kadara aldığımızı da yazarız.
diğer forumlarda yapmışlar gördüm bana baya fikir verdii ama geçen yılın yazıları biz paylaşırsak daha güncel ve gerçekçi olur diye düşünüyorum fikir verme konusunda.
bizde istemiyoruz ama benim ki laf dinlemiyo wallaa napıyımmm maaşallah bu arada işleri de yapıyon buraya da yetişiyon süpersinnn))
ya ebrucum sen miydin ingilizce öğretmeni olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?