Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ne güzell yaa bende ikizler burcuyummm tam bi tembelim :SS başına geçersem süper yaparaım sorun orda işte işin başına geçmekte kaydirigubbakcemile3

öyle walla hafta içi bazen kahvaltı bile yapmadan akşam yemeğini hazırladığım oluyo kaptırıyorum kendimi salatası tatlısı ama diğer işler offffff ...hamileyken çok zor demi iş yapmak ..ben normalde yerimde duramazdım şimdi kalkmak istemiyorum

kızlarr bu aradaa bebişlerimizz ve kendimiz için aldığımız şeylerii ( pijama, gecelik, hastane çıkışı, oto koltuğu, kapı süsü vs..) burda fotograflarıyla paylaşalım mı fikir olur ne dersiniz?? nerden ne kadara aldığımızı da yazarız.
diğer forumlarda yapmışlar gördüm bana baya fikir verdii ama geçen yılın yazıları biz paylaşırsak daha güncel ve gerçekçi olur diye düşünüyorum fikir verme konusunda.

kızlar çamaşırlarımı topladım katladım yerleştirdim ütülencekleri ayırdımmm geldimm.evide şöyle bi topladım ama karnım ağrıyo şimdide.

evet canım katılıyorum aldıkça paylaşalım tabi ben resim koymayı becerebilirsem

kızlar çamaşırlarımı topladım katladım yerleştirdim ütülencekleri ayırdımmm geldimm.evide şöyle bi topladım ama karnım ağrıyo şimdide.

sen bugün bütün işi bitirdin maşallah ..yorma kendini bu kadar bebiş falan olabilir

senle ben yakında baskül aileleriiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayy yok ya ben istemem eşimin okadar kilolu olmasını zaten yapılı uzun boylu,gerçi şuanda 87 kilo hemde her akşam spora gidiyor 3 senedir yazın bırakmıştı tam bi davul gibi oldu şimdi biraz kaldı balkonu işte ama ben istemiyorum 2çocuk doğurmama rağmen karnım tahta gibi ve zayıfım oda bana yakışmak istiyo garibim ama yemekten sonra fosss diye çıkıyo balkonu yine.

bizde istemiyoruz ama benim ki laf dinlemiyo wallaa napıyımmm maaşallah bu arada işleri de yapıyon buraya da yetişiyon süpersinnn))

bak şimdi eşime haksızlık yapmayım..benimkide iri bi adam canım balkon var ama çook değil boyu 190 . 8 kilo fazlamız var artık doğumdan sonra beraber veririz ..

kız ben yengeç burcuyum yapmayıda yemeğide seviyorum ..tamam sen çamaşırları hallet ben bulaşıkları hemen bitiririz gözünde büyütürsen hiç bitmez..eşin yardım ediyo mu reyyan?
normald ehep eder canımda bugünlerde sınava çalışıyor o yüzden bne çok dokundurtmuyorum.eşimsözleşmeli imam ,daha önce demiştim kadrolu alım var sınvlı ona çalışırız beraberce harıl harıl

elbett e yaa iyi olur yapalım tabi.
benim eşim benden 1 kilo düşük bid ekızlar zayıfladı adam yaa.

kızlar bulaşıklardayım eşimde bugün yok 1 yada 2 saate gelir.o yüzden işler bende.birazdan gelirim bulaşık çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…