Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldinisssssssssssssssssssss

hoşbulduuukkkkkkkkkkk nasılsın canım bebişimiz nasıl
kız sen dideme bakma o bi istisna anacımm ben 5 ayı bitirdim hala 38 beden hamile pantolonları bol geliyo..senin gibiyken çıkmaya başlamıştı göbiş didemin

Ya ben betül ben nasıllim tahminin gibi mi yoksa cook farklımi çıktım dur bende senin fotolara bakim

evet böle tahmin etmemiştim bu ilk burdaki foton vardıya cadı bişey hiç alakan yokmuş onla çok güzelsin canım

esra çoook hoşsun valla biz sabah 7 de ayrılıp akşam 6 da buluşuyoz ama acil bişi olmadığı sürece de görüşmüyoz tel de..maşallah maşallah

hımm dah bekl,ces yani ben 55 kiloyum ama ayva göbekliyim şimdide bence çıktı ama eşim çıkmadı dio çıkmadı galiba

ahanda 1 hadta önceki göbeğimmm şimdi dahada büyüdük

hımm dah bekl,ces yani ben 55 kiloyum ama ayva göbekliyim şimdide bence çıktı ama eşim çıkmadı dio çıkmadı galiba

evet yaa kişiden kişiye değişiyo bünye meselesi belli oluyo karnım tabi ama kıyafette pek sıkıntım yok hala ..eşlere bakma benimkide hala aynısın diyo ama yaklaşık 5 kilo aldım

esra çoook hoşsun valla biz sabah 7 de ayrılıp akşam 6 da buluşuyoz ama acil bişi olmadığı sürece de görüşmüyoz tel de..maşallah maşallah

Olur mu hiç kız biz en az 3 defa konuşuruz gün içimde telden hatta bedavam varsa daha da çok sesini duymayınca özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…