Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy didem göbiş çok tatlı erkek olduğu nasıl belli sivri karnın benimki daha yayvan

esra baktın mı fotolara yorum yapmadın ben nasıl beklediğin gibimi

kıslarrr ben kaçtım ya atıştırcam öptüm hepinizi

kızlar bende kaçıyom kociş sıkılmış yanlız oturmaktan hemde maçın özetini izliym sonrada duş alıym ne çok işim var yahu
öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı tatlı sohbetler

aman aman yesin teyzesi onuuuu ..cicişlerde almış annesi darısı bana inş.perşembe ultrasona gircem artık kız olduğuu tescillensin başlıcam bende

bende öyle diyordum cmt doktor yine erkek derse alıcam ama real e gittik ayyyy orda disney baby ürünleri var fiyatlarda uygun badi aldım 12 tane 1 tanede pijama aldım paşama
ama etiketlerini kopramadım her ihtimale karşı kız derse doktor gidip değiştiricem

Son düzenleme:
Yeni evliyken ben eşimi işe göndermek istemiyordum bile o da işten çıktı 3 ay benim yanimda kaldı o arada tazminat filan aldı da öyle geçindik sonra da işe girdi yaaa ben kocamdan ayrılamıyorum

allahım başınızı bozmasın canımmmmm mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhh

Begendim tabiki betülcüm atlamışin yorum yapmayı yetişemiyorum şuan evet evet çok güzelsin tam da tahmin ettiğim gibi

belde kaşıntın oluyo mu? yinede iyi duruyosun hiç kilo almış gibi değil

oluyor kuzum ama hiiiç kaşımıyorum iş yerinde bile olsam gidiyom wc ye loson sürüyom kaşınınca çatlarsam kafayı yerim ben önümüzdeki yaz bikini giyme hevesindeyim bakalım görcezzzz
hadın kaçtım ben görüşürüz kızlar

ohh ne güzelll bütün kıslar toplandık toplandıkkkkk arada girip bakıyorum ama fazla zamanım olmuyor özledim sizleriiii

aşk olsun kıslarrrr ne çabuk unuttunuz benii kimse yazmadı valla esracımdan başkaaa aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…