Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım aman öfke ile kalkan zararla oturur biraz uzak dur ve kafanı dinle geçer geçen hafta da ben senin gibiydim ve sinirim geçince herşeyi unuttum

Canım aman öfke ile kalkan zararla oturur biraz uzak dur ve kafanı dinle geçer geçen hafta da ben senin gibiydim ve sinirim geçince herşeyi unuttum

yok tatlım ya bitti galiba allah bebeğimi bağışlasın bana nerden evlendim kii yada hayırlısı buymuşş

Dertleşmek istersen msn ye gel istersen tabi
canım çok saol ya şuan konuşcak gibi diilim kaç saattir ağlıyommm yeter ya allah yardım etsin bebeğimi korusun geirsem daha çok ağlarım ya boşver benim hep böle oluo evlendiğimden beri böle işte arada küçük mutuluklar o kadar allah bebeğime sağlık versinn beni ondan da mahrum etmes,n inş

Canım şimdi git kapini kapa yorgan altına gir ve uyu ve hiç konuşma bile yarın daha iyi olursun ve oturup sorunumuzu çözersiniz inşallah hem çok fazla kafanı yorma inşallah bebeğine de hiç birşey olmuçak oldu rahat ol bak bebekte hisseder şimdi

tamam tatlım ama o şimdi inat eder dedki namusun varsa gelme yanıma çok ağır konuşuo her zamna ki gibi çözmek için uğraşmıcammm

tooxcine nolmuş ya öyle fena kızmış gibi?
aman be cnm inan erkek için değmez hiç üzülme.
benim gibi yap evde varmı yokmu öyle davran.
bak nasıl muhabbet açar sana.sen kendine güvenini sonsuz tut,dik dur yanında,ona muhtaçmış gibi durma yanında,bak nasıl gelir arkandan.

Dikkat et canım kendine aman yaa çocuk çocuk diyoruz ama sonra da hastalığı filan zor yaaa zor ama çokta güzel zevkli

sen nasılsın esracım?hadi inş iyi haberi senden alırız bende bu ay tık yok,aman iyikide yok napardım şimdi çocuklar hasta ben hasta rabbim hayırlısını nasip ediyo şükürler olsun.beni dara düşürmüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…