Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Dikkat et canım kendine aman yaa çocuk çocuk diyoruz ama sonra da hastalığı filan zor yaaa zor ama çokta güzel zevkli

cnm öyle tabi ama inan onlarsız ev hiç yaşanmıyo,meyvesiz bir ağaç gibi yani öyle düşün.
rabbim onları bana beni onlara bağışlasın,eşimin bir lafı vardır çok sever çocuklarını iyiki doğurmuşum sizi der sımsıkı sarılır onlara özellikle kızına hiç dayanamaz.
evet iyikide doğurmuşum iyikide vermiş mevlam onları bize.
herkeze nasip etsin mevlam bu güzül mükemmel varlıkları.

Evet haklısın bende de yok sanırım göğüsüm acayip ağrıyor şuan yaaa bilmiyorum ya kalbim olsun diyor ama aklım yok diyor offf neyse şurada 2 gün daha sabredicem

hiç bişey işlemez ona bu yaşta büyük sıkıntılar geçirdim ben hiçbişeye itiraz etme süpersin ama edince böle oluo yoruldum ya yeterrrr çok kalbimi kırıo çokkk

Evet haklısın bende de yok sanırım göğüsüm acayip ağrıyor şuan yaaa bilmiyorum ya kalbim olsun diyor ama aklım yok diyor offf neyse şurada 2 gün daha sabredicem

sabret canım ben kaç gün bekledim de öle cesaret ettim hayırlı bebişler vardır inş göbüşünde

Amin canım amin inşallah ALLAH mutluluğunuzu bozmasın

kızlarrrrr iyi geceler beni hatırladınızmı bilmiyorum bir zamanlar bende burdaydım

evet cnm hatırlamazmıyım ismini görünce yazmadan çıkmaz herade dedim,sen beni hatırladınmı cnm,bende eskilerdenim nasılsın cnm hiç uğramaz oldun artık,varmı bebişin hayat nasıl gidiyo bahsetsene biraz.

Amin canım amin inşallah ALLAH mutluluğunuzu bozmasın

amin cnm amin,ama inanın evlilikleri yürütenler biz kadınlar oluyoruz erkeklere göre evlilik oyuncak gibi,bilmiyorum benim eşimin düşüncesi demi bu doğrultuda yansıtmadı hiçde.
genel olarak böyle görüyorum,tooxcincim şuan sıkıntılarınız var evet ama inan bebk olunca hepsini unutucaksın,çünkü evde çocuğun olması evde neşe demek huzur demek sevgi demek bana göre,eşinin ağzı çok kıcı laflara çalışıyo galiba bak ozaman çocuğundan utanıp sana bişeyde söyliyemez.hiç sevmem ağzı pis olan erkekleri.

Inşallah kızlar inşallah o günleri görmek için neleri vermem ki eşim bile acayip çok istiyor bebeğini üşütme yorma deyip duruyor akşamları yatarken karnıma sarılıyor bizim bebek uyuyor diyor annen şöyle böyle diye beni şikayet ediyor

Son düzenleme:
var canım 20.haftadayız işte bebişimiz erkek aslında burdayım hatta yazdımda ama kimse yazmadı sizi görünce tanıdım yazıyım dedim biraz sıkıntılı hamilelik geçirdim başlarda kanama oldu yaklaşık 2ay yattım mide bulantıları 5kilo verdim birde sıcaklar bastırdı çok berbattı anlıcağınız şuanda tam tersi çok iyiyim sen naptın varmı bebiş
Ben seni hatırladım sen beni belki hatırlamazsin ama

hatırladım senide canım senin varmı bebiş

Malesef henüz yok ama inşallah en kısa zamanda olur
Melisacim yok kız 2sene 7 aylık filan evliyim ben pek yeni sayılmaz

Malesef henüz yok ama inşallah en kısa zamanda olur
Melisacim yok kız 2sene 7 aylık filan evliyim ben pek yeni sayılmaz

hay allah iyiliğini versin esracım eskidimmi diyosun sen şimdi yani,sanki benim gibi 11yıllık evlisin hayatım,aman allah bozmasın cnm aşkınısı soldurmasın inş.

pis diil ama kırıcı çok canım sıkıldı şu an toplayamadımn kendimi kimsem de yok burda

pis diil ama kırıcı çok canım sıkıldı şu an toplayamadımn kendimi kimsem de yok burda

cnm bende pis derken kırıcı olarak bahsettim cnm kalp kıran dil genelde pis olurda,evet anlıyorum cnm allah yardımcın olsun ne diyim,herkez ne yaşadığını kendi bilir biz ne desek olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…