Dikkat et canım kendine aman yaa çocuk çocuk diyoruz ama sonra da hastalığı filan zor yaaa zor ama çokta güzel zevkli
tooxcine nolmuş ya öyle fena kızmış gibi?
aman be cnm inan erkek için değmez hiç üzülme.
benim gibi yap evde varmı yokmu öyle davran.
bak nasıl muhabbet açar sana.sen kendine güvenini sonsuz tut,dik dur yanında,ona muhtaçmış gibi durma yanında,bak nasıl gelir arkandan.
Evet haklısın bende de yok sanırım göğüsüm acayip ağrıyor şuan yaaa bilmiyorum ya kalbim olsun diyor ama aklım yok diyor offf neyse şurada 2 gün daha sabredicem
Evet haklısın bende de yok sanırım göğüsüm acayip ağrıyor şuan yaaa bilmiyorum ya kalbim olsun diyor ama aklım yok diyor offf neyse şurada 2 gün daha sabredicem
cnm öyle tabi ama inan onlarsız ev hiç yaşanmıyo,meyvesiz bir ağaç gibi yani öyle düşün.
rabbim onları bana beni onlara bağışlasın,eşimin bir lafı vardır çok sever çocuklarını iyiki doğurmuşum sizi der sımsıkı sarılır onlara özellikle kızına hiç dayanamaz.
evet iyikide doğurmuşum iyikide vermiş mevlam onları bize.
herkeze nasip etsin mevlam bu güzül mükemmel varlıkları.
kızlarrrrr iyi geceler beni hatırladınızmı bilmiyorum bir zamanlar bende burdaydım
kızlarrrrr iyi geceler beni hatırladınızmı bilmiyorum bir zamanlar bende burdaydım
Amin canım amin inşallah ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
var canım 20.haftadayız işte bebişimiz erkek aslında burdayım hatta yazdımda ama kimse yazmadı sizi görünce tanıdım yazıyım dedim biraz sıkıntılı hamilelik geçirdim başlarda kanama oldu yaklaşık 2ay yattım mide bulantıları 5kilo verdim birde sıcaklar bastırdı çok berbattı anlıcağınız şuanda tam tersi çok iyiyim sen naptın varmı bebişevet cnm hatırlamazmıyım ismini görünce yazmadan çıkmaz herade dedim,sen beni hatırladınmı cnm,bende eskilerdenim nasılsın cnm hiç uğramaz oldun artık,varmı bebişin hayat nasıl gidiyo bahsetsene biraz.
Ben seni hatırladım sen beni belki hatırlamazsin ama
var canım 20.haftadayız işte bebişimiz erkek aslında burdayım hatta yazdımda ama kimse yazmadı sizi görünce tanıdım yazıyım dedim biraz sıkıntılı hamilelik geçirdim başlarda kanama oldu yaklaşık 2ay yattım mide bulantıları 5kilo verdim birde sıcaklar bastırdı çok berbattı anlıcağınız şuanda tam tersi çok iyiyim sen naptın varmı bebiş
öylemii cnm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inş,evet ilk aylarda hep sorunlarla geçiyo genelde,ama bak ne güzel atlatmışsın şimdikten sonra çıkart hamileliğin keyfini inş,benim hala yok be tatlım bugünde adet oldum hayırlısı artık.napalım.
var canım 20.haftadayız işte bebişimiz erkek aslında burdayım hatta yazdımda ama kimse yazmadı sizi görünce tanıdım yazıyım dedim biraz sıkıntılı hamilelik geçirdim başlarda kanama oldu yaklaşık 2ay yattım mide bulantıları 5kilo verdim birde sıcaklar bastırdı çok berbattı anlıcağınız şuanda tam tersi çok iyiyim sen naptın varmı bebiş
hatırladım senide canım senin varmı bebiş
Malesef henüz yok ama inşallah en kısa zamanda olur
Melisacim yok kız 2sene 7 aylık filan evliyim ben pek yeni sayılmaz
amin cnm amin,ama inanın evlilikleri yürütenler biz kadınlar oluyoruz erkeklere göre evlilik oyuncak gibi,bilmiyorum benim eşimin düşüncesi demi bu doğrultuda yansıtmadı hiçde.
genel olarak böyle görüyorum,tooxcincim şuan sıkıntılarınız var evet ama inan bebk olunca hepsini unutucaksın,çünkü evde çocuğun olması evde neşe demek huzur demek sevgi demek bana göre,eşinin ağzı çok kıcı laflara çalışıyo galiba bak ozaman çocuğundan utanıp sana bişeyde söyliyemez.hiç sevmem ağzı pis olan erkekleri.
pis diil ama kırıcı çok canım sıkıldı şu an toplayamadımn kendimi kimsem de yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?