Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm üzülme bak bebeğini düşün erkekler dillerini tutamıyo ne biçim konuşuyo laf nereye gidiyo blmiyolar. dilin kemiği yok gerçekden. toplan cnm üzülmeya. dicek bişi bulamıyom inan.

ayy öle canım ya kıymetini bilmio pislik işte milletin kocası bebeği olsunda ben bakarım der mutfağa girince kusuom inanmıo ben girom hazırlıom sonra kusuom beyfendi anca gelio mutfağa kusmadan gel işte bi işe yarasın hep böle sen şimdi hiç mi girmiven mutfağa numara yapıon dimi die bu varya çocuk falan haketmiodu allah benim yüzüme baktı heralde ben ou çok sevmiştim hiçbir hatası da gelmiodu gözüme hep 1 sn sonra affettim ben onu kızmıodum ki hiç ama yeter ona göre ben çok kötü bi insanım binlerce kişi varmış onunla evlenecek beni 1 kişi bile almazmışş

Gülüm sen ne ameliyatı oldun bebiş için mi?

nasıl yani bu konuyu açarmısın anlayamadım sen kaç haftalık hamişsin arkadaşın kaç haftalık hamiş canım.

o sanmış ki geç oluomuş öle sanmış test yapmış erken zamanlarda negatif bi daha da bakmamış ama adette olmamış ben 9 haftayım oda 8 haftadır sanırım dr gitmiş ki adet olmadım bebekte yok die varmış işte

cnm inşallah çocuk doğdukdan snra düzelir. bencil ve kişilik bozukluğu olanlar böyle düşünür cnm değiştiremessin. inşallah kısa zamanda çözersini ama huyu değişmez bunu bil.ya böyle kabullencen cnm ya gitcen ama bebek de olucak bence sabret birazdaha.

ne bileyim gül yaa daha 25 yaşında göçtüm ben olmuo galiba allahıma şükürler olsun bebeğim benle oda beni bırakmaz inşş

Gülüm sen ne ameliyatı oldun bebiş için mi?
cnm rahimde perde çıktı benim onu aldırdım snra 2 ay adet olmadım rahim ameliyatından snra olurmuş öyle ilaçla oldum adet sonraki ayda klomen kullanmıştım düzenli geldi buay yok daha.
güllllllllll geldim tatlım

hoşgeldin bacım yemeğinide yeseydin.

kızlar annem diyoki ben sana hamile kaldığımda kanda bile çıkmadı...bende 3 yıl sonra olmuşum annem hamilelik belirtilerini hissetmiş dr.gitmiş...dr. eliyle muayene ediyomuş çocuk var gibi diyomuş...kanda idrarda bakmışlar çıkmıyomuş..bide 1.5 aylık....anneme adet sökücü iğne hap falan vermişler ama benim zeki annem hiç birini kullanmamış ve ben olmuşum...nasıl saklamışım kendimi dimi...sürpriz yapmak istemiştim canıııııımm..

cnmm saol gönderme akşam eve giderken hem testi aldıpım ecz. göstercem neden böle çıktı die hemde yenisini alıcam yarın yapıcam tabi o zmana kadar adet olmassam.
sen nasılsın bu arada

evet tekrar ette zerre kadar ümitte varsa içinde en azından durumunu bilirsin. bak ben adetim biteli 12 13 gün oldu bu arada kan testi idrar testi ultrason hepsine baktım ama bebiş yok ama hala ümit bitmedi. bitmesin gerçi en azından bir daha ki adete kadar iyi diyelim iyi olsun canım. senin kaç gün geçti adetin üstünden.

yedim yedim hiç aç dururmuyuz biz şimdide bebişim kıpır kıpır yazık açmış demekki yavrum sabahtır sesi çıkmıyo

bazen olabiliyo öyleyaaaaa inşallah bizimde böyledir

cnm benim bugün 10.cu gün. sennde baya geçmiş. kanda baktırmadım daha ben. derlerya nefes aldığımız sürece umut vardır. inşallah bizimde böyle umudumuz olur

yedim yedim hiç aç dururmuyuz biz şimdide bebişim kıpır kıpır yazık açmış demekki yavrum sabahtır sesi çıkmıyo

ayyy canım benim kıyamam demek iyice hissediyon maşallah sen herşeyi erken gördün cnm gebeliğide hareketleride cinsiyetide. aceleci erkek olcak seninki

cnm derdin genci yaşlısı yok artık. allah yardımcın olsun sabret birazdaha kaç yıllık evlisinizki

tamam canım sakinleşip karar vercem zaten 2 yıl ah bi vazgeçebilsem çok şey olcakta ben aptal gibi bağlandım işte

adamın ettigi lafa bak bence bütün kızlar toplaşıp eşini bir güzel pataklayalım belki o zaman aklı başına gelir. üzme sen kendini canım ne yapıcan ki inan ki hepsi aynı erkek milleti işte takma onun laflarını. sen ona deki evet allah senden razı olsun sen beni almasaydın ben evde kalırdım kimse beni almazdı iyi ki sen benimle evlendin de. ne kaybedicen de de belki o zaman ettigi lafın ne kadar saçma oldugunu anlar

neyse kızalra ben yazdıkça ağlıom zoruma gidio en iyisi çıkım çok öpüom hepinizi tşk ederiimmm kafanızı şişirdimmmmm

ayyy canım benim kıyamam demek iyice hissediyon maşallah sen herşeyi erken gördün cnm gebeliğide hareketleride cinsiyetide. aceleci erkek olcak seninki

sorma kızzz artık dokununca rahmimide hissed,yorum doktor zayıf olduğun için diyodu elimin altına top gibi bişey geliyo rahimmiş o gece yatarken oynuyo bizimki baya bide yemeklerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…