Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

nasıl yaniiiii çatlama sonradanmı oluyoo bak karıştırdım bende yumurtlama oluyo sonra çatlıyo dölleniyomu

aha bu da tecrübeli olacak güya
kızım herhalde yani önce yumurtlama oluyor sonra çatlama ve sonra döllenme
herşey sırayla hepsi aynı anda olmuyor yani düşünsene doktora gidiyon yumurtlama olmuş diyo al şu gün iğne yap diyor dimi yumurtanın olgunlaşmasını bekliyor
sonra yumurta çatlıyo çatladıktan sonra da döllenme oluyor işte

zeynepcim o bahsettiğin akıntı yumurtlama olduğununu göstergesi
çatlamanın akıntısı deil

Evet bencede öyle olmalı anam bi baktım bişi yapışıyo bana:) ama şimdi bişi yok çatlamayı anlamak için ne yapmak lazım oturup adet gününü beklemek sanırım:)

nasıl yaniiiii çatlama sonradanmı oluyoo bak karıştırdım bende yumurtlama oluyo sonra çatlıyo dölleniyomu

Evet gülüm önce yumurtluyon sonra çatlıyon dölleniyo ve eğer tüpler açıksa döllenen yumurta içeriye alınıp bebiş oluşturuyo:) Ama tabi bunların olup olmadığını anlayamıyoruz

o akıntıı çatlayıncamı geliyooo kafam karıştıyaaa

cnmm yumurtlama dönemine girmişin geçengün bugün 17 ci günn hala devam ediyo yumurtlama çalış çalışşşşşş

İşte doktora gittiğimde 14. gündü bana yarın ve salı ilişkiye girin sonrası size kalmış dedi biz garanti olsun diye cumartesi de yaptık pazar sabahı da bu gecede yapcaz sonrası Allah kerim:)

İşte doktora gittiğimde 14. gündü bana yarın ve salı ilişkiye girin sonrası size kalmış dedi biz garanti olsun diye cumartesi de yaptık pazar sabahı da bu gecede yapcaz sonrası Allah kerim:)

siz adet olasıya çalışın devam edin cnmm

Selam kızlar.........

aleyküm selam naber canım nasılsın sen dün resmime baktınmıydııııı albümlerde testin resmini çizdim

Yok canım bakmadım dün bir kere girmiştim.Sen hamilesin zaten canım görüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…