Melisa hoşgeldin nasıl oldun?
günaydın cnmmm hoşgeldin nasıl oldun hasta hasta temizlik olurmu dinlen biraz iyileşemicen cnmebrarımm,kepeklimm,zeynepim,ve gül abla herkezlere günayyydınnnn,bugün gününüz dünden güzel olsun kızlar.
Offf yaaaa ödemeli at bari Türkcell misin? Ben ararım seni ödemeli atarsan:)
ebrarımm,kepeklimm,zeynepim,ve gül abla herkezlere günayyydınnnn,bugün gününüz dünden güzel olsun kızlar.
Canım benim ne işi yaaa saçmalama yat dinlen kendine güzel bir ıhlamur yap içine azcık tarcın at ve iç ooooh sonrada yak ısıtıcını al üstüne battaniyeni iyice terle sonra kalk duş al ve gene yat:) İşler bekler sağlık beklemez sen anne olmaya çalışıyorsun işleri boşver önemli olan sağlığın:) Yumoşlar ne alemde bilmiyorum karnımı kesip içine bakasım geliyortşk cnm hoşbuldumm,ilk sen gördün beni,ilaç içmeden iyileşebilirmiyim diye dayanıyorum dünden beri ve bugün birazdaha iyiyim,didemin travesti sesi gibi oldu ses mes yok giitti yani temzilkik yapıcam bugün cnm.
sen nasılsın kırdınmı yumurtaları.
Canım benim ne işi yaaa saçmalama yat dinlen kendine güzel bir ıhlamur yap içine azcık tarcın at ve iç ooooh sonrada yak ısıtıcını al üstüne battaniyeni iyice terle sonra kalk duş al ve gene yat:) İşler bekler sağlık beklemez sen anne olmaya çalışıyorsun işleri boşver önemli olan sağlığın:) Yumoşlar ne alemde bilmiyorum karnımı kesip içine bakasım geliyorAaaay çatlasa nasıl anlıycam bilmiyorum yaaa onlar çatlamıycak ama ben çatlıycam sanırım bi yandan yumoşum diğer yandan gülün haberi beklemekten usandım yaaaw:)
güll hala gelmedimi yaw bu kadın
melisacım hoşgeldin kız bırak işi yapmayı falan hastasın zaten bak daha kötü olursun haa
kızlar geç yazdım çünkü demin bi arkadaşıma doğum öncesi rapor aldım onla ugraştım
ahh bizde o günleri görürüz inşşşşşşşşşşş.
zkolum yumoşla belirti verir aslında karın ağrın olur kasıkların şişer akıntı olur nasıl anlamıyon cnmm
bide ebrarın dediği ilişki sırasında ağrı oluyo bendede oldu. hadi cnm siz yinede çalışın bırak düşünme yumoşları çalış bol bol
ebrarımm sende görürsün şurda ne kaldı rapor aldınmı deymeyin keyfine ohhhhhhhhhhhh
cnm yavştan yapmaya çalışcam fazla yapamam zaten halim yok,sen nasılsın bebek nasıl cnm.didemde gelmemiş henüz,sumruda hiç gözükmüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?