Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Melisa hoşgeldin nasıl oldun?

tşk cnm hoşbuldumm,ilk sen gördün beni,ilaç içmeden iyileşebilirmiyim diye dayanıyorum dünden beri ve bugün birazdaha iyiyim,didemin travesti sesi gibi oldu ses mes yok giitti yani temzilkik yapıcam bugün cnm.
sen nasılsın kırdınmı yumurtaları.

ebrarımm,kepeklimm,zeynepim,ve gül abla herkezlere günayyydınnnn,bugün gününüz dünden güzel olsun kızlar.
günaydın cnmmm hoşgeldin nasıl oldun hasta hasta temizlik olurmu dinlen biraz iyileşemicen cnm

Offf yaaaa ödemeli at bari Türkcell misin? Ben ararım seni ödemeli atarsan:)

cnmmm buraya yazarım merak etme. saol düşüncen için bidenem

Canım benim ne işi yaaa saçmalama yat dinlen kendine güzel bir ıhlamur yap içine azcık tarcın at ve iç ooooh sonrada yak ısıtıcını al üstüne battaniyeni iyice terle sonra kalk duş al ve gene yat:) İşler bekler sağlık beklemez sen anne olmaya çalışıyorsun işleri boşver önemli olan sağlığın:) Yumoşlar ne alemde bilmiyorum karnımı kesip içine bakasım geliyor Aaaay çatlasa nasıl anlıycam bilmiyorum yaaa onlar çatlamıycak ama ben çatlıycam sanırım bi yandan yumoşum diğer yandan gülün haberi beklemekten usandım yaaaw:)

melisacım hoşgeldin kız bırak işi yapmayı falan hastasın zaten bak daha kötü olursun haa
kızlar geç yazdım çünkü demin bi arkadaşıma doğum öncesi rapor aldım onla ugraştım
ahh bizde o günleri görürüz inşşşşşşşşşşş.

zkolum yumoşla belirti verir aslında karın ağrın olur kasıkların şişer akıntı olur nasıl anlamıyon cnmm
bide ebrarın dediği ilişki sırasında ağrı oluyo bendede oldu. hadi cnm siz yinede çalışın bırak düşünme yumoşları çalış bol bol
ebrarımm sende görürsün şurda ne kaldı rapor aldınmı deymeyin keyfine ohhhhhhhhhhhh

cnm tşk edrim ilgin için çok duyarlısın çok saol,ama yapmadanda olmuyo adetliyken çıkartıyim aradan diyorum adetimin bitmesine az kaldı sonrasında yapamam diye düşünüyorum,zaten sadece bugün mutfağı ve oturduğum yeri yapıcam diğer taraflar kalsın hergün biyeri.şu öksürüğümde olmasa daha iyi olucam.
geçen ben ilişki sırasında ağrım oldu demiştim yumurtan çatlamıştır dediler ama ben inanmıyorum,yumurta çatladığı zaman beyaz sümüksü bir akıntı gelir.

cnm yavştan yapmaya çalışcam fazla yapamam zaten halim yok,sen nasılsın bebek nasıl cnm.didemde gelmemiş henüz,sumruda hiç gözükmüyo.

Yaaa gülüm kendimi gene çok kastım sanırım önceden akıntım çok olurdu şimdi yok Kasıklarım ağrıyo ve yumurtalıklarımın şişliğini hissedebiliyorum ama çatlamasını anlayamıyorum hani şu yapışkan akıntı var ya o çatlama akıntısımı yoksa oluşma akıntısı mı o benden 1 hafta önce gelmişti
Bakalı işte bu akşam çalışırız gene:)

cnm yavştan yapmaya çalışcam fazla yapamam zaten halim yok,sen nasılsın bebek nasıl cnm.didemde gelmemiş henüz,sumruda hiç gözükmüyo.

aman dikkat et canım
ben iyiyim çok şükür bebişte iyi teyzesi :))
ya ewet haftasonunu bilmiyorum ama 2 gündür bende sumruyu görmüyom noldu bu kıza ya hastalandımı acaba

zkolum o yumurta akı yumurtlama oldukdan sonra 12 ile24 saat sonra gelirmiş doktora sordum cnm. sen yanlış görmüşündür normal akıntıda olabilir gördüğün dr. unda çatlamamış demişya. bugün kacıncı günündesin sen.
sumru yok evt hasmatı yoksa didemde gelmedi daha dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…