Yok canım bakmadım dün bir kere girmiştim.Sen hamilesin zaten canım görüceksin.
hıııı ee canım ozamannn benim yumurtlama oldu sonrasında çatlama döneminde eşim ıspartadaydı çalışamadıkkiyawruuuu
oyyy yumurta deil ben çatladım :)))
kız yok akıntı yumurtlama olduğunda geliyoo
Yok canım bakmadım dün bir kere girmiştim.Sen hamilesin zaten canım görüceksin.
Ağzın bal yesin inşallah Allah hepimize versin çifter çifter inşallah:)
1 dolu 1 boş mu hergün mü?
hoşgeldin hemşerim yaa nerlerdesin nasılsınsaol canım hoşbulduk
bugün yapcam komşu kadın alıp gelcek evet çizgiler kayık ama bakınca 2 çizgi var görünüyo cnm bende karıştırdım ne düşüncemiGül baktım şimdi anlamadım,pozitif çizgisinin olduğu yer sağda olmuyormuydu bir daha yapmadın mı test?
kızlar galiba ben adet olucam cumartesinden beri belim çok ağrıyor idrarımda çok koyu sarı karnımda felaket ağrıyor olsamda kurtulsam diyorum o kadar yani bu ayda olmadı yaa ne olcak böyle bilmiyorun
Amin canım önce sizlere versin ikinciyi düşünmüyorum ben
eflal keremre hoşgeldinizzz
hoşgeldin cnmm nasılsın?
neden 2.ciyi düşünmüyosun yani hiçmi düşünmüuosun sendemi 1tane olsun yeter diyenlerdensin.
hoşgeldin hemşerim yaa nerlerdesin nasılsın
bugün yapcam komşu kadın alıp gelcek evet çizgiler kayık ama bakınca 2 çizgi var görünüyo cnm bende karıştırdım ne düşüncemi
belli olmaz cnm bekle bakalım gelesiye umut var.
eskisi gibi pek giremiyorum bu ay adet olucam öyle hissediyorum olmuyorya 2 tane çocuğu nasıl yaptıysam artıkbide annem geçenlerde tv izlemiş 2 tane çocuktan sonrada kısır olunabiliyormuş diye kafam karıştı iyice
hıııı ee canım ozamannn benim yumurtlama oldu sonrasında çatlama döneminde eşim ıspartadaydı çalışamadıkki
yumurtlama olunca kaç günde çatlıyomuş ozaman ben hep yanlışmı biliyodum yafff ozaman biz çalışamadık
cnmm kesin sölüyon neden içinemi doğuyo neye dayanarak sölüyon kesin hamilesin die.merak ettim bide bakıver albüme he canım
bence gün aşırı gir hergün girersen sperm sayılarında azalma oluyo,hemde sabah saatlerinde gir sabahları spermler daha canlı oluyorlarmış.
hergün girilmez be zaten ne şevk kalır nede adamın hali e çeşme deil yani onlarınkide.
cnmm babalara dert olur tabi. ben ailemle paylaşmam derdimi gerçi allaha şükür sorunumda yok eşimle. üzülme bukadar hassas dönemdesin çok takıyosun ondan ama eşin sonuçda alışmalısın huyuna onunda vardır bi hassas noktası onu bulmaya çalış bence. ağlama lütfen bebeği düşünKızlar bana dua edin ne olur dün akşamdan beri ağlıyorum eşime sözümü dinletemiyorum herşeyi önce ailesiyle konuşuyor artık dün babamla dertleştim adamın içine dert olmuş gece benle uğraşmış hep şimdi aradı kızım sert konuştum ben sana kızmadım diyor adam halbuki ben ona hiç alınmadım ki şimdi yine ağlıyorum engel olamıyorum babamla konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum.
eskisi gibi pek giremiyorum bu ay adet olucam öyle hissediyorum olmuyorya 2 tane çocuğu nasıl yaptıysam artıkbide annem geçenlerde tv izlemiş 2 tane çocuktan sonrada kısır olunabiliyormuş diye kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?