Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gül baktım şimdi anlamadım,pozitif çizgisinin olduğu yer sağda olmuyormuydu bir daha yapmadın mı test?

kızlar galiba ben adet olucam cumartesinden beri belim çok ağrıyor idrarımda çok koyu sarı karnımda felaket ağrıyor olsamda kurtulsam diyorum o kadar yani bu ayda olmadı yaa ne olcak böyle bilmiyorun

yawruuuu
oyyy yumurta deil ben çatladım :)))
kız yok akıntı yumurtlama olduğunda geliyoo
hıııı ee canım ozamannn benim yumurtlama oldu sonrasında çatlama döneminde eşim ıspartadaydı çalışamadıkki
yumurtlama olunca kaç günde çatlıyomuş ozaman ben hep yanlışmı biliyodum yafff ozaman biz çalışamadık

Yok canım bakmadım dün bir kere girmiştim.Sen hamilesin zaten canım görüceksin.

cnmm kesin sölüyon neden içinemi doğuyo neye dayanarak sölüyon kesin hamilesin die.merak ettim bide bakıver albüme he canım

Ebrar hoşbuldum canım
Gül içime doğuyor inşaallah doğrudur Rabbim yanıltmasın çok isterim olmasını

saol canım hoşbulduk
hoşgeldin hemşerim yaa nerlerdesin nasılsın

Gül baktım şimdi anlamadım,pozitif çizgisinin olduğu yer sağda olmuyormuydu bir daha yapmadın mı test?
bugün yapcam komşu kadın alıp gelcek evet çizgiler kayık ama bakınca 2 çizgi var görünüyo cnm bende karıştırdım ne düşüncemi

kızlar galiba ben adet olucam cumartesinden beri belim çok ağrıyor idrarımda çok koyu sarı karnımda felaket ağrıyor olsamda kurtulsam diyorum o kadar yani bu ayda olmadı yaa ne olcak böyle bilmiyorun

belli olmaz cnm bekle bakalım gelesiye umut var.

Kızlar bana dua edin ne olur dün akşamdan beri ağlıyorum eşime sözümü dinletemiyorum herşeyi önce ailesiyle konuşuyor artık dün babamla dertleştim adamın içine dert olmuş gece benle uğraşmış hep şimdi aradı kızım sert konuştum ben sana kızmadım diyor adam halbuki ben ona hiç alınmadım ki şimdi yine ağlıyorum engel olamıyorum babamla konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum.

hoşgeldin cnmm nasılsın?
neden 2.ciyi düşünmüyosun yani hiçmi düşünmüuosun sendemi 1tane olsun yeter diyenlerdensin.

Yok canım ben en az iki tane hatta üç tane diyenlerdenim ama sorunlar çok bu adama çocuk doğurmak...............

eskisi gibi pek giremiyorum bu ay adet olucam öyle hissediyorum olmuyorya 2 tane çocuğu nasıl yaptıysam artık bide annem geçenlerde tv izlemiş 2 tane çocuktan sonrada kısır olunabiliyormuş diye kafam karıştı iyice

hoşgeldin cnm,senindemi 2tane var,3.cüyümü düşünüyorsun sende benim gibi,ne zamandır olmuyo cnm senin?
benimde geçen sene kürtajdan sonra nisan itibariyle korunmayı bıraktık ve ozamandan beri olmuyor,31.de yine adet oldum bugün 3.günüm.dün dr göründüm hiç bişeyimin olmadığını 2 tane yaptıysan 3.cüyüde yapabiliceğimi ve eğer sorun olsaydı adette olmicağımı söyledi ama adet olduğuna göre sorun yok rahimin yenileniyo bittikten sonrada çalışmalara devam dedi,eğer 1sene daha olmazsa tedavi dedi.şimdilik normal dedi cnm.

veee eşimin spor yaptığını ve ilaç filan kullandığını söyledim ondanda olabilir kullanmasın spordada ağırlık çalışmasın bunlar çok etkiliyor dedi.bende eşime söyledimmmmm biraz durakladı ve bu konuda daha sıcak davranıcağını belirtttiiii.
kendi bilir.

Gülüm yumoşun adetin 14. gününe kadar oluşuyor sonra 14. günden 21. güne kadar çatlaması gerekiyor sen ona göre hesapla:) Gerçi hesaplamayla olmuyo Rabbim ol diyecek benim arkadaşım seminerdeydi 1,5 ay eşi 1 gece otele süpriz yaptı adeti yeni bitmişti ne yumurtlama nede çatlama zamanlarıydı 2 düşükten sonr 1 gecede hamile kaldı kız:)

hahhaha delisin sen valla:) aynen öyle bokunu çıkarmamak lazım:)

cnmm babalara dert olur tabi. ben ailemle paylaşmam derdimi gerçi allaha şükür sorunumda yok eşimle. üzülme bukadar hassas dönemdesin çok takıyosun ondan ama eşin sonuçda alışmalısın huyuna onunda vardır bi hassas noktası onu bulmaya çalış bence. ağlama lütfen bebeği düşün

cnmm belli olmuyo ama şükret 2 tane var en azından allah onlara uzun sağlıklı ömür versin.üzülme olmassada bence buda bi sınavdır cnmm evlatların yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…