Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sumrucum bende slm verdim görmedin cnmmm benim albümüme gir bak resim var bi baksana yorumla herkese baktırdım sende bakıver

Canım belli olmadığnı biliyorum sen kız hissediyorsunya ondan dedim, koyma zaten şu isim konusuna niye karşıyolarsa herkes kendi çocuğununkini koysun

aman benide deli ediyorlar zaten. catlak kari gecen telefonda diyoki varyaaaa isim konusunda ben bile karisamiyormusum benim kaynanam karisabiliyormus diyo bana. dedim nasil yani babaanne mi? diyoki evet yazik babaannenin kulagi duymaz gözü görmez. tanimam etmem taaa köydeki kadin karisacak ha? deliydim sanki. yok kiz koydurtmam zaten. aylin diyorum ben

Nerdesin kızım yaaa çatladık meraktan herhalde dimi?

Bunlar ömür törpülemek için gelmişler dünyaya Allah ıslah etsin hepsini.

Zeynep eşine keçiboynuzu yediriyormusun

Bunlar ömür törpülemek için gelmişler dünyaya Allah ıslah etsin hepsini.

Of offff bitmez sıkıntıları Benimde eltim bende biliyonuz dün akşam diyoki seneye geldiğimizde şöyle yaparız böyle yaparız bende dedimki seneye sen gelme bebek yap biz gelip bebek sevelim dedim haaa bakarız dedi haspam düşümüyoki bu kadında doğurur her sene her sene başına ekşimiyim diye sanki ben tatil yapamam sadece o yapabilir deli oluyorum valla:)

Nerdesin kızım yaaa çatladık meraktan herhalde dimi?

kiz giremedim. biliyorum merak ettiniz ama bende özledim sizi ya. evde internet var ama bilgisayar yok. giremedim. burdada isler cok daha dogrusu hep ihmal ettigim isleri yapmak zorundaydim. anca girebildim. nasilsin canim?

Yüzsüzzzzzzzzzzzzzzzzz

Valla öyle dedi bide diyoki sen şimdi diyorsun ki sadece beni ama yok yani potansiyel kuvvetli tabi ben ne yaptım gittim eşime anlattım bunu özgüveni tavan yapmıştır eminim ama Allah razı olsun odun falandır ama hiç yüzüme vurmaz hatta sürekli telkin eder beni:)

kiz giremedim. biliyorum merak ettiniz ama bende özledim sizi ya. evde internet var ama bilgisayar yok. giremedim. burdada isler cok daha dogrusu hep ihmal ettigim isleri yapmak zorundaydim. anca girebildim. nasilsin canim?

sumruuuuuuuuuuu kızcam bak şimdii 2 oldu yazıyom görmüyonmu benmi görmüyom yazıyonda

Yüzsüzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hemde nasıl neyse bu sene bişi olmuş ona iş falan yapıyo:) Ama kızlar 2 yaşındaki çocuğunu öyle dövüyorki şaşarsınız İnsan nasıl kıyar yaa biz isteriz eğitmek için canımızı veririz olmaz önemsemeyenler çatır çatır fdoğurur Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama insan düşünmedende edemiyor valla:)

İyi iyi yüzüne vuracak ne var veren Allah elbet bir sebep olacak.

Ama sı yok canım imtihan dünyası hepimiz bir şekilde sınanıyoruz eltinin senin yanına gelmesi çocuğuna öyle davranması bir imtihan Rabbim sınıyor işte bizler sabırsız dayanamıyoruz bende dayanamıyorum aslında imtihana değil ben eşimin babasına dayanamıyorum

aaaa gül abla bak pcyi kapatıcam evi süpürmek için kapatamıyorum senin testin yüzünden ay kız vallahi çatladım hee.hadi ama yaaa.,
kız yoksa yaptında bizemi söylemiyon heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…