Canım belli olmadığnı biliyorum sen kız hissediyorsunya ondan dedim, koyma zaten şu isim konusuna niye karşıyolarsa herkes kendi çocuğununkini koysun
günaydin kizlar. kac gündür giremiyorum ve ccccooookkkkkkkkkkkk özledim sizi. nasilsiniz ne var ne yok kisaca bi anlatin bakalim meraktan catlicam. eflal hayirli olsun kiz oglun mu olacak? sabrettin sabrettin sonunda hem bebegini gördün hem cinsiyetini ögrendin demekki. gecmisi okuam simdi asir gecer hamis olan var mi? veya baska cinsiyet ögrenen?
aman benide deli ediyorlar zaten. catlak kari gecen telefonda diyoki varyaaaa isim konusunda ben bile karisamiyormusum benim kaynanam karisabiliyormus diyo bana. dedim nasil yani babaanne mi? diyoki evet yazik babaannenin kulagi duymaz gözü görmez. tanimam etmem taaa köydeki kadin karisacak ha? deliydim sanki. yok kiz koydurtmam zaten. aylin diyorum ben
Bunlar ömür törpülemek için gelmişler dünyaya Allah ıslah etsin hepsini.
Zeynep eşine keçiboynuzu yediriyormusun
Nerdesin kızım yaaa çatladık meraktan herhalde dimi?
Of offff bitmez sıkıntılarıBenimde eltim bende biliyonuz dün akşam diyoki seneye geldiğimizde şöyle yaparız böyle yaparız bende dedimki seneye sen gelme bebek yap biz gelip bebek sevelim dedim haaa bakarız dedi haspam düşümüyoki bu kadında doğurur her sene her sene başına ekşimiyim diye sanki ben tatil yapamam sadece o yapabilir deli oluyorum valla:)
Yokkkk beee benim ki damızlık öküz gibi hiçbişisi yokki
Doktor bu adam tüm ilçeyi hamile bırakabilir dedi:)
Tövbeeeeee
kiz giremedim. biliyorum merak ettiniz ama bende özledim sizi ya. evde internet var ama bilgisayar yok. giremedim. burdada isler cok daha dogrusu hep ihmal ettigim isleri yapmak zorundaydim. anca girebildim. nasilsin canim?
Yüzsüzzzzzzzzzzzzzzzzz
Valla öyle dedi bide diyoki sen şimdi diyorsun ki sadece beni ama yok yani potansiyel kuvvetli tabi ben ne yaptım gittim eşime anlattım bunu özgüveni tavan yapmıştır eminim ama Allah razı olsun odun falandır ama hiç yüzüme vurmaz hatta sürekli telkin eder beni:)
sumruuuuuuuuuuu kızcam bak şimdii 2 oldu yazıyom görmüyonmu benmi görmüyom yazıyonda
Hemde nasıl neyse bu sene bişi olmuş ona iş falan yapıyo:) Ama kızlar 2 yaşındaki çocuğunu öyle dövüyorki şaşarsınızİnsan nasıl kıyar yaa biz isteriz eğitmek için canımızı veririz olmaz önemsemeyenler çatır çatır fdoğurur Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama insan düşünmedende edemiyor valla:)
Güüüül nerde şu karı yaaa işim var gidemiyom:)
ya kızlar gülün testi gelmicek herhalde sabahtan beri çatladım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?