Kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam sonra fırsatım olursa gelirim gül hayırlısı olur inşaallah.
ebrar eflal canlar hoşbuldumm...bakın şimdi size gülün filmini anlatayım... aradan 4 ay geçer ve gül hala adet olamamış ama adet beklemektedir yok yok kesin adet olcam ben bu gün gelir diye hergün adetin yolunu bekler.tabiki patron izin vermemiş ve ne test alabilmiş nede dra gidebilmiştir.komşu kadın ise gülü hala ekmektedir''bugün gitcem yarın getircem '' diye oyalamaktadır.maksat güle süpriz olsun yada gıcıklık olsun 4.ayda gülün göbüşü çıkmaya başlamaıştır ve gül ''ayyy çok kilo alıyorum been diye diyete başlamayı düşünüyordur ve birden kasıklarında bişeylerin kıpırdadığını hisseder.yok canııım kedidir kedii şaka şaka siz sandınız kiiii gül hamile olduğunu işte şimdi anladı ama yok anam nerdeee gülden gelen tepki aynen şu ''ufff akşam yediklerim dokundu herhalde,bağırsakları mı bozdum ne''
dolayısıyla..gül ancak doğum sancılarında gerçektne hamişliğini öğrenecektir ve bu serüven AYNEN BÖYLE TARİHE GEÇECEKTİRRRR ....
Evet bencede öyle olmalı anam bi baktım bişi yapışıyo bana:) ama şimdi bişi yok çatlamayı anlamak için ne yapmak lazım oturup adet gününü beklemek sanırım:)
HE HE HEEEallah iyiliğini versin uzun yaşayın emi bebişinleeee güldürdün ayol benii aynen bölede olabilir ben bekliyom adet gelcek die.....
sabah görrdüm biri yazmış sabahları ilişki iyi diye.size bişey diyim mi nasibte varsa tek ilişkide bile hatta kadının üstte oldugunda bile tutar.rabbim nasib ettiyse tabi.kız boşver düşünme bunu çatladımı patladımı atla her gün yada gün aşırı adamın üstüne kısmette varsa tutar yoksa tutmaz allah büyük inşallah tutarda burdaki tüm kızlar hamiş oluruz ve her gün yok bugün migdem bulandı canım bilmem ne çekti bebişime şunu bunu aldım diye sıhbetler ederiz inşallah süphanallah.
ebrar eflal canlar hoşbuldumm...bakın şimdi size gülün filmini anlatayım... aradan 4 ay geçer ve gül hala adet olamamış ama adet beklemektedir yok yok kesin adet olcam ben bu gün gelir diye hergün adetin yolunu bekler.tabiki patron izin vermemiş ve ne test alabilmiş nede dra gidebilmiştir.komşu kadın ise gülü hala ekmektedir''bugün gitcem yarın getircem '' diye oyalamaktadır.maksat güle süpriz olsun yada gıcıklık olsun 4.ayda gülün göbüşü çıkmaya başlamaıştır ve gül ''ayyy çok kilo alıyorum been diye diyete başlamayı düşünüyordur ve birden kasıklarında bişeylerin kıpırdadığını hisseder.yok canııım kedidir kedii şaka şaka siz sandınız kiiii gül hamile olduğunu işte şimdi anladı ama yok anam nerdeee gülden gelen tepki aynen şu ''ufff akşam yediklerim dokundu herhalde,bağırsakları mı bozdum ne''
dolayısıyla..gül ancak doğum sancılarında gerçektne hamişliğini öğrenecektir ve bu serüven AYNEN BÖYLE TARİHE GEÇECEKTİRRRR ....
kız boşver düşünme bunu çatladımı patladımı atla her gün yada gün aşırı adamın üstüne kısmette varsa tutar yoksa tutmaz allah büyük inşallah tutarda burdaki tüm kızlar hamiş oluruz ve her gün yok bugün migdem bulandı canım bilmem ne çekti bebişime şunu bunu aldım diye sıhbetler ederiz inşallah süphanallah.
kızlar didem yokk hastamı aceb yine gelmediyaa
HE HE HEEE
sabah görrdüm biri yazmış sabahları ilişki iyi diye.size bişey diyim mi nasibte varsa tek ilişkide bile hatta kadının üstte oldugunda bile tutar.rabbim nasib ettiyse tabi.
bide gerçekten rahat olmak lazım.ben ramazan da hamile kalmışım.ve çok şaşırmıştım.çünkü biz doğru dürüst beraber bile olmamıştık bide malum gündüz yasak gece serbest olunca afedersiniz,biz diyorduk ki önceki aylar belki ümit olurdu ama bu ay bişey olmadı bile öyle,artık bayram sonu iyi çalışırız diyorduk.bide öğrendim hamileyim.hakkımızd ahayırlı ise rabbim bişekilde veriyor merak etmeyin.
Didemle konuştum:) İşleri varmış o yüzden gecikmiş geliyormuş:) İyiymiş bişey yokuş yarım saat sonra buurda:)
şükürrr iyi olsunda geç gelsin.müşteri doldu konuşamadım sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?