Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaaa gül abla bak pcyi kapatıcam evi süpürmek için kapatamıyorum senin testin yüzünden ay kız vallahi çatladım hee.hadi ama yaaa.,
kız yoksa yaptında bizemi söylemiyon heeee

kız yapsam sölemezmiyimm pazar günü ebrarı ne çaldırdım durdum heyecanımı biliyoo ben saklayamam kızzz hemen sölerim valla gelmedi sinir oldumyaaa olmadı akşama ben alıcam test napim ama iner birazdan gibime geliyo

Kızlar gülümü sıkıştırıyorsunuz:) ben diyorum size hamile

Ağlaya ağlaya içim çıktı hamile kaldığımdan beri bu kadar ağlamamıştım birikmiş içimde

slm kızlarr eflal reyyan bende en başından beri diyom hamilesin diye
illa çocuk bunu tekmeleyecekte gül anlayacak hamile olduğunu yaa

Hoşgeldin reyyan

Ebrar engel olamıyorum burnum akar gibi akıyor gözyaşlarım neyse sinirlerim iyice bozulmuş elbet duracak ağlamam yoksa acile giderim akşamdan beri ağlıyorum diye

için açılmıştır daha iyiya işte rahatlamışsındır....................
yapma eflalim yapma ne edersen kendine edersin yapma sana yazık bebeğine yazık.

Açıldımı kapandımı bilemiyorum artık insanoğlu acıya ne kadar dayanıklı değil mi?Artık durana kadar aksın.

canlarımm neden eminsinizzz bildiğinizmi var söleyin bende rahatlıyayım yaffff hep negatif düşünüyom benn nasıl eminsiniz söleyin nolur

Canım içime öyle doğuyor değilsen üzmek istemem ama hissettiğimi söylemeden edemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…