hoşgeldin alıştıkya heran hasta haberi almaya senden yinemi hasta oldu acaba didikgeldim geldim ne çekiştiriyonuz beni bakim
hoşgeldin arkadaşımiyi günler arkadaşlarr:)))
hoşgeldin alıştıkya heran hasta haberi almaya senden yinemi hasta oldu acaba didik
hoşgeldin arkadaşım
aaaaaaaaaa allah hasta etmesin kız işlerim vardı biraz bankaya filan uğradım o yüzden geç geldim nasılsın naptın test yaptınmı
iyi günler arkadaşlarr:)))
çatlatma iğnesi kullanıp 8 gün sonra kasığında hafifte olsa ağrı yaşayan varmı?yalnız benim yumurtamda ve yumurtlamamda problem olmadığı halde çatlatma iğnesi verdi dr kendimiz çatlamyı garantileyelim diye 3-4 gündür sol kasığımda hafif ağrılar hissediyorum bilgisi olan varmı?
kızlarrrrr negatiffff çok üzgünüm ve ağlıyorum şuannnnnn bıktım artık herşey beni buluyoo evlay yüzü görmicem ben yaaaaaa çook üzgünüm negatif düşünsemde 2 çizgi görünce azda olsa içimde umuy vardı şuan çok yıkıldımm.
teşekkürler zkol..haftaya pazartesi- salı adet günüm bakalım hayırlısı ama çok fazla ümidimde yok gibi geçen aylara göre bu ay daha da az beklenti içindeyimm olacak diye..
Canım üzme kendini lütfen hepimiz aynıyızSen şimdi doktora gidip neden böyle olduğunu öğrenmeli gerekirse tedavi görmelisin bence...
ufffffffffff yaaa bu olmadı işte.çok da ümitelnmiştim ama ben hala inanmıyorum yaaa.nasıl oluuuur zaman niye adet olmadın gül yaa................oyyyy rabbim en doğrusunu bilir.hakkını helal et dostum yaa,sana en çok gazı ben verdim.üzülme canım arkadaşım
gül78 üzülme ne olur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?