kızlarrrrr negatiffff çok üzgünüm ve ağlıyorum şuannnnnn bıktım artık herşey beni buluyoo evlay yüzü görmicem ben yaaaaaa çook üzgünüm negatif düşünsemde 2 çizgi görünce azda olsa içimde umuy vardı şuan çok yıkıldımm.
çoook kötüyüm kızlar birden tsnsiyonda fırladı herhal başım ağrımaya başladı.
yaşım geçiyo kışa hmile olmam lazım dedikce olmuyo. olmuyo olmuyoo.
saolun kızlar desteğiniz içinnnn. beni düşündünüzz allah razı olsun. elimde deil çektiklerimi bir bilseniz şu sağlıkdan. allahım dermansızını vermesin ama küçüklüğümden beri biyeri hastalanıyo.
ençok evlat sahibi olmak istiyorumm ben çok istedikce olmuyo verdi ama ikisinide aldı benden şimdide vermiyo.
istemeyene evlat veriyo sokaklara bırakıyolar ben böyle özlem içindeyken bana vermiyo.buna isyanım üzüntüm.[/QUOTE
gülll sen çok inançlı bi insansın neden böyle konuşuyon şimdi
rabbim hayırlısı neyse onu çıkarıyor karşımıza
sakat bi çocuğun olsun istermiydin o yüzden hayırlısını iste bidenem
saolun kızlar desteğiniz içinnnn. beni düşündünüzz allah razı olsun. elimde deil çektiklerimi bir bilseniz şu sağlıkdan. allahım dermansızını vermesin ama küçüklüğümden beri biyeri hastalanıyo.
ençok evlat sahibi olmak istiyorumm ben çok istedikce olmuyo verdi ama ikisinide aldı benden şimdide vermiyo.
istemeyene evlat veriyo sokaklara bırakıyolar ben böyle özlem içindeyken bana vermiyo.buna isyanım üzüntüm.
istemeyene evlat veriyo sokaklara bırakıyolar ben böyle özlem içindeyken bana vermiyo.buna isyanım üzüntüm.
TMM birazdaha iyiyim kızlarr didemcim çaldıramadım kontrum yok cnm yaaa. akşama alıcam inşallah.
saolun vaktinizi ayırdınız.bana otlar aldıydım onlarabaşlim bari
aslan pençesi+civanperçemi+altınotu+hayt tohumu çay yapıcam
cANIM BENCE KULLANMADAN BİR DOKTORA GÖRÜNMELİSİN NORMAL DEĞİL BU DURUM
cnmm adet gelir 2-3 güne kalmaz çünkü göğüslerim acıyo 6 gündür. gelsin başlıycam. doktora bayram sonu gidebilirim işde sorun oluyo izin almam özele gidicem
Gelir.. Benimgecen ayki durumuna benziyor senin durumunda... 3 testte de negatif cikti. 10 gunden sonra adetim geldi... Hep umutlandım belki gec dollenmedir diye. taki doktora gidip kan sonucu yaptırana dek.. Kısmet napalim demek ki vakti var. Allah ne derse o olur.. Bekleyecegiz..
saol cnmmm inşallah artık umutlar öbür aya kaldı.
saol cnmmm inşallah artık umutlar öbür aya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?