Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kurban olurum sana aglama arkadaşım her şerde bir hayır vardır. üzülme biliyorum elde degil üzül agla ama bizleride düşün bak bizde bekliyoruz. testin son kullanma tarihine baktınmı belki bayattır. emin ol bizlerde bir gün mutlaka evlat yüzü görücez allah büyük .

zkol 2.5 yıllık evliyim ama nisanda doğum kontrol hapını bıraktım temmuzdan beri bebiş çabası içindeyiz ancak ben yumurtlamamın geç olduğunu bilmiyodum daha erken sanıyodum bu ay muayene olmaya karar verdik. yumurtlamam 25 günlük döngüde 13-14e denk geliyomuş tabi bununla beraber eşimde varikosel çıktı.buzamana kadar olmamasının sebeplerini öğrenmiş olduk böylece.dr varikosel bile olsa ihtimal sıfır değil dedi kendimiz takip edelim diye çatlatma iğnesi verdi ona göre hareket ettik bu ay.

yaa gül saglıgına zarar verdıgıne deger mi.nolur üzülme.hem bak soyle dusun masallah burdasın seni düşünen bak bi suru arkadasın vaar.hep beraber yanındayız dua edıyoruz sana.ınan aklımı ıse veremedım arada buraya bakmaktan.boyle durumlarda yanlızlık kotu sey.biz hep senın yanındayız ..ne olur üzülme denmez ama az üzül

saolun kızlar desteğiniz içinnnn. beni düşündünüzz allah razı olsun. elimde deil çektiklerimi bir bilseniz şu sağlıkdan. allahım dermansızını vermesin ama küçüklüğümden beri biyeri hastalanıyo.
ençok evlat sahibi olmak istiyorumm ben çok istedikce olmuyo verdi ama ikisinide aldı benden şimdide vermiyo.
istemeyene evlat veriyo sokaklara bırakıyolar ben böyle özlem içindeyken bana vermiyo.buna isyanım üzüntüm.

söyleyecek bişey bulamıyorum sadece umutsuzlupa kapılma hayırlısını dile hep

Canım arkadaşım sen içini ferah tut beterin beteri var belkide şimdi olsaydı başka bir problem olacaktı... Rabbim neylerse güzel eyler sen rahat ol hepimizin bebekleri birgün bir yerde bulacak bizleri yeterki sabretmesini bilelim isyan etme canım üzül ağla ama isyan etme vardır bir hayır de bi bildiği vardır de...

TMM birazdaha iyiyim kızlarr didemcim çaldıramadım kontrum yok cnm yaaa. akşama alıcam inşallah.
saolun vaktinizi ayırdınız.bana otlar aldıydım onlarabaşlim bari
aslan pençesi+civanperçemi+altınotu+hayt tohumu çay yapıcam

cANIM BENCE KULLANMADAN BİR DOKTORA GÖRÜNMELİSİN NORMAL DEĞİL BU DURUM

Gülcüm yorumları okudum.. Inan okurken bende duygulandım.. Lutfen uzulme... İster istemez uzuleceksin biliyorum ama sabret.. Elbet birgun olacaktır..yeterki size birsey olmasin. Demekki daha zamani ve vakti var..

cnmm adet gelir 2-3 güne kalmaz çünkü göğüslerim acıyo 6 gündür. gelsin başlıycam. doktora bayram sonu gidebilirim işde sorun oluyo izin almam özele gidicem

Gelir.. Benimgecen ayki durumuna benziyor senin durumunda... 3 testte de negatif cikti. 10 gunden sonra adetim geldi... Hep umutlandım belki gec dollenmedir diye. taki doktora gidip kan sonucu yaptırana dek.. Kısmet napalim demek ki vakti var. Allah ne derse o olur.. Bekleyecegiz..

saol cnmmm inşallah artık umutlar öbür aya kaldı.

gül ne olur üzülme isyanda etme herşeyin hayırlısı olsun herşeyin bi zamanı vardır Rabbim her şeyin en iyisini bilir belkide bu bi imtihan bunu güzel bi şekilde atlatmamız lazım öyle değilmi ama sabrederek.isyan ederek değil...lütfen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…