oh oh ne güzel eşimde geç gelecek bugün allahım bana güç versinde iş yapıym eski titiz günlerimi özledimmm
biz bayramda evin şeklini şemalini değiştiricez bebeğe uyarlama yapıcaz salondan oturma odasına taşınıcaz yatak odasında beşik için yer açıcaz offff offffffffffffff
İnsallah canım.. Cok kirlenmez ama evin. 2 kişi olunca.. Sabah cikip aksam giriosun.
kızlar benim ateşim çıkıyo sanki gidip bişiler yiyimde ilaçlarımı içeyim hoşçakalın.
kızlar benim ateşim çıkıyo sanki gidip bişiler yiyimde ilaçlarımı içeyim hoşçakalın.
Park yatakmi alcaksin? Muzikli felan cıkmıs titresimli.. Guzeller bayagı onlar..
tşk ederim canım benim
örgü şişiyle yapılıyo tatlım o arada ip olan yerlere 5 tane düz örgü atıyosun pomponu serbest bırakıyosun tekrar ipli yere geçiyosun 5 düz örgü yapıyosun 7 yumak gitmişti galiba
ayyyy evet ben nasıl iş yapıcam onun özeti oynarken sipürge yapsam dizi başlayıncada ütü masasını salona açsam ütü yapsam reklam aralarındada mutfağı toparlasam nasıl ama
:) ne de olsa Tecrubeli hanim..Kızlar bugun oyle bir gecer zamanki var.. Heyecanla bekliyorum :)
yok tatlım normal karyola alıcam 1 yaşına girincede odasını yapıcam inşallah şimdiden yapmak istemiyorum evim 2+1 zaten doğumda filan kalabalık olur 1 odayı hemen kapatmıym bebeğe zaten 1 yıl yatmayacak
Mantikli :) ama dikkat et kendine kosturma
aynen bende heyecanla bekliyorum oglum osman var orda kız yezi allah ikimizide ve tüm isteyenlere böyle çocuk nasip etsin ne tatlı dimi
aynen bende heyecanla bekliyorum oglum osman var orda kız yezi allah ikimizide ve tüm isteyenlere böyle çocuk nasip etsin ne tatlı dimi
Evet simdiden yapınca hem bebek senle yatıo yatak odasında, hem diger bebek odasida isgal edilmis oluyor. Gelenler de salona sıgmıyor bu sefer..
yani bide benim ailem antepte oooo 5 kişi filan doğuma gelir sonrada bütün yaz evim dolar dolar boşalır nerde yatırıcam o kadar adamı allahım napcam ben
bide yemek yemem lazım bu arada o nasıl olcak bilmiyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?