Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Park yatakmi alcaksin? Muzikli felan cıkmıs titresimli.. Guzeller bayagı onlar..

yok tatlım normal karyola alıcam 1 yaşına girincede odasını yapıcam inşallah şimdiden yapmak istemiyorum evim 2+1 zaten doğumda filan kalabalık olur 1 odayı hemen kapatmıym bebeğe zaten 1 yıl yatmayacak

ya ben bulamadım o battaniyeyi bende görmek istiyorum kolaysa bende arkadaşımın ogluna yapıcam sonrada kısmet olursa kendi yavruma inşşalah olur.

yok tatlım normal karyola alıcam 1 yaşına girincede odasını yapıcam inşallah şimdiden yapmak istemiyorum evim 2+1 zaten doğumda filan kalabalık olur 1 odayı hemen kapatmıym bebeğe zaten 1 yıl yatmayacak

Evet simdiden yapınca hem bebek senle yatıo yatak odasında, hem diger bebek odasida isgal edilmis oluyor. Gelenler de salona sıgmıyor bu sefer..

Evet simdiden yapınca hem bebek senle yatıo yatak odasında, hem diger bebek odasida isgal edilmis oluyor. Gelenler de salona sıgmıyor bu sefer..

yani bide benim ailem antepte oooo 5 kişi filan doğuma gelir sonrada bütün yaz evim dolar dolar boşalır nerde yatırıcam o kadar adamı allahım napcam ben

hayırlı akşamlar hanımlar.oyyy cüzler oku oku bitmiyor maşaallah veriim mi sizedee...

didem o battaniyeye benzeyen şeyi senmi yaptın kolay gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…