Anteplimisin yoksa? Koltukların acilan cinsten mi ?
hayırlı akşamlar hanımlar.oyyy cüzler oku oku bitmiyor maşaallah veriim mi sizedee...
didem o battaniyeye benzeyen şeyi senmi yaptın kolay gibi duruyor
hayırlı akşamlar hanımlar.oyyy cüzler oku oku bitmiyor maşaallah veriim mi sizedee...
didem o battaniyeye benzeyen şeyi senmi yaptın kolay gibi duruyor
antepliyim tatlımmmm
oturma odasında 2 kanepe açılıyo salon takımında köşe ama çok büyük puzzle gibi birleşince 5 kişilik yatak oluyooo
işte bu tatlım
Eki Görüntüle 59194
hoşbuldum canım sağol.İyi aksamlar Reyyan..Hosgeldin..
ben yaptımmmm
kolay kız ama çok güzel duruyo özellikle pusette zaten ipten dolayı yani çok emek vermiyon 2 günde bitiyo
ayyy çok güzelmiş valla ellerine saglık ayyy zaten bebişin pamuk gibi olucak birde bu pamuk gibi battaniyenin içinde kaybolacak allah güle güle bu battaniyeye sarıp uyutmayı nasip etsin inşallah.
Bir arkadasim kilisli. Nefis yemekler yapıyor.. Bol acılı mis gibi..Müdeccereye bayılıyorum :)
İyi o zaman cok sıkıntı cekmezsin insallah.
hoşbuldum canım sağol.
güzel miş ama küçk gibi geldi bana
ayyy çok güzelmiş valla ellerine saglık ayyy zaten bebişin pamuk gibi olucak birde bu pamuk gibi battaniyenin içinde kaybolacak allah güle güle bu battaniyeye sarıp uyutmayı nasip etsin inşallah.
kocamn kız o ne küçüğü
hadi yaa nerden buldun modelini.maşaallah.sıcak olur inşaalah üşütmesin çocuğuda
atkı örüyoduk aklımıza geldi battaniye yaptık
Cok gusel olmus ama. Gule gule kullanın. Kızlar bana musade cıkıyorum.. Iyi aksamlar..
iyi akşamlar tatlı kuşum kendine çok iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?