Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Inşallah reyyancim valla hayal gibi geliyor ama inşallah canım çok istiyorum şimdide heran regl olucam diye korkuyorum biran önce şu günü atlatsam çok iyi olucak yarında test yapsam ve pozitifı görsem başlada ne isterim ki ben

Kız reyyan senin ufaklikta büyümüş kız baya 13 haftalık olmuş hay maşallah ne çabuk geçiyor zaman

he yaa demi,inanamıyorum bende.daha dün gibiydi yaa.bugün akşam çok farklı bişey oldu acaba onu mu hissettim bilmiyom.kıpır kıpır oldu kasıklaım bi anda.
rabbim sağ salim kacağımıza almayıd anasib eder inşaalah...

esracım hayırlısıyla sen bari hayal kırıklığı yaşamazsın inşaalalh..gülün durumu çok şaşırttı beni

bööööööööööööööööööööööö midem çok kötü yemek yollayında yeyim yaaa

Canım senin sevincini kırmak istemem ama ilk hamilelikte 5.5aylikken ikici hamilelikte işi 4aylikken hissedilirmiş senin gazın vardır onu bebek sanmışsindir

esra canım tüm kalbimle diorum inş bebiş vardır aminnnnnnn

didem ne güsel bebişinin cicilere güle güle giysin yavrummmmmmm

bööööööööööööööööööööööö midem çok kötü yemek yollayında yeyim yaaa
ahh canımm bende de yok bu akşam hazırlardan geçindik bizde.:)) nolsun yaa bildiği gibi işte
Canım senin sevincini kırmak istemem ama ilk hamilelikte 5.5aylikken ikici hamilelikte işi 4aylikken hissedilirmiş senin gazın vardır onu bebek sanmışsindir

gazım hep var zatne d ebu çok farklı oldu ne biliyim yaa.bebişimi görmeye d egidemiyorum canım sıkkıngünümüzde geçti zaten (

Inşallah reyyan
Betül canım durumlar düzeldi mi kız nasılsın

hayırrrrrrrrrrr her bayramda beni özendiro gtürcem die ben hazırlanıom sonra gitmios bu bayramda le yaptı 1 ay önceden gideecz dedi annemlere de dedi yine gtürmezse başımda durmasın açıım bişeyde yapamıom onun da umrunda diil neden düzelisn ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…