Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Niye gidemiyorsun ki reyyan nasıl sabrediyon

canım insan mecbur kalınca sabretmekten başka çaresi kalmıyo.çok özledim ve merak ediyorum şimdi kocaman olmuştur yavrum.

normalde özele gidiyorum dr um belli.
ama bu ay araba falan dda aldığımızdan çok çok sıkışığız bu aralar.elde avuçta bişey yok.bide kurban var önümüzde.eşim bayram sonu gitsek diye ısrar ediyor.zorlasam gideriz belki bişekilde ama yeterince borumuz var zaten.napcaz bilmiyom açıkçası.bellide olmaz hani

Boşver takmaya değmez be betül salla gitsin

öle canım ya bugün program değişti çok iğrençti birSÜRÜ boşluk vardı 1 saat ders 2 sat ara 1 saat ders 2 saaat ara akşama kadar ble gidiodu arkadaşlar saolsunlar yardımcı oldu değiştirdik bide okulda bayılcaktım törende okulda yolda midem çok bulandı zor yetişttim wcye olsun yinede kuzum saolsun napıım

oyy bu erkekler....tatlım ancak kendini üzüyosun.onlar genelde hamilelikten de anlamazlar stresi üzüntüyü.
ne yapacan üzülme kendine zarar

ahh canım yaa halde bid eokulda olmak çk zor oluyordur eminim.Allah kolaylık versin canım benim

oyy bu erkekler....tatlım ancak kendini üzüyosun.onlar genelde hamilelikten de anlamazlar stresi üzüntüyü.
ne yapacan üzülme kendine zarar

ya öle gitsin onu bekleyen bin kişiyle evlensin bay mükemmell bende haftasonu arkadaşıma kaçarım yada alışveriş yaparım kuzuma

ahh canım yaa halde bid eokulda olmak çk zor oluyordur eminim.Allah kolaylık versin canım benim

amin canım yeter ki sağ salim hayırlı gelsinde ben razıyım bu ufak şeylere daha doğmadan sevdim onu ben böle olcağını bşlmiodumm

O halde biraz sabret reyyan hayat şartları canım olsun
Biraz idare et canım ama isim zor betül

evet canım bu evlilik hep zor olcak galiba esra bana bi faydası yok ki işe gidip gelio bide le tartışıp hemen koynuna alamazmış o kadar ******** diilmiş yatsın o koca yatakta ben dicek bişey yok başka boşverin ya allah görür

hoşgeldin çiğdem merhaba.

esra cım öyle işte.mecbur kalınca insan napcan artık sabretcez.

betülüm yaa demi çok tatlı bişey

betülüm yaa ne diyim rabbim eşine anlayış nasib etsin.kıymetini bilsin inşaalalh.niye o kelie çıkmamış ki orda acabaa ne yazdıysan

hoşgeldin çiğdem merhaba.

esra cım öyle işte.mecbur kalınca insan napcan artık sabretcez.

betülüm yaa demi çok tatlı bişey

sıkmayın kendinizi canım randevu o zamana farzet evet canım esrayı da alcas çoook yakında bu muhabbete

Allah Allah yaa ne alakaysaa..
ay ben eşime tafra yaparım yatakta öyle kıvranır yine d bensiz uyuyamaz kızgın bile olsak bişekilde yapmadan bile ols agönlümü alır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…