Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ee rabbim ayette emretmiyormu yatarken otururken ayat-ktayken her anımızda onu zikretmemizi...hayırlı akşamlar

bem kaçıom kıslar yemek gnderen yok bari makarna yapıım

SLM kızlaaar...hayırlı akşamlar...nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaaa...sabahtan beri kasıklarım belim bacaklarım tümden ağrıyo yaaa yataktan kalkamadım hiç giremedim bugün ama meraktan çatladım...bugün regl olan veye hamile kalan varmı geçmişi okuyamıyorum şimdi...benimde bugün regl günüm çektiğim sancıya rağmen gelen gidden yok ama eminim ya kapıda ya bacada...bu gece olcam gibi geliyo ben normalde bile bu kadar sancılanmazdım yaa ilaçlardan mı anlamadım...umarım beni yanıltır ve gelmez kırmızılar...bebişim için olsun bu sancı lütfen ALLAHIM...

Iyidir canım çok iyiyim yok canım olmadım sanırım hamileyim ve yarın test yapıcam

Esracım olmamışsın çok sevindim inşallah hamilesindir gülüm....bende hala olmadım ama çok beter sancılıyım şuan öyle dayanamadığımdan bi girdim yoksa yatıyorum...yarın iyi veya kötü haber veririm çok öptüm sizi...

Feyza hadi hayırlısı canım bende regl olmadım bugün ve ağrımda yok iki gün öncesine kadar çok ağrım vardı ama iki gündür sadece kasığımda kasılmalar oluyor sadece hadi inşallah sende olmazsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…