Esracım olmamışsın çok sevindim inşallah hamilesindir gülüm....bende hala olmadım ama çok beter sancılıyım şuan öyle dayanamadığımdan bi girdim yoksa yatıyorum...yarın iyi veya kötü haber veririm çok öptüm sizi...
SLM kızlaaar...hayırlı akşamlar...nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaaa...sabahtan beri kasıklarım belim bacaklarım tümden ağrıyo yaaa yataktan kalkamadım hiç giremedim bugün ama meraktan çatladım...bugün regl olan veye hamile kalan varmı geçmişi okuyamıyorum şimdi...benimde bugün regl günüm çektiğim sancıya rağmen gelen gidden yok ama eminim ya kapıda ya bacada...bu gece olcam gibi geliyo ben normalde bile bu kadar sancılanmazdım yaa ilaçlardan mı anlamadım...umarım beni yanıltır ve gelmez kırmızılar...bebişim için olsun bu sancı lütfen ALLAHIM...[/QUOT
ben hamile kalanlardanım...yeni öğrendim senin gibiydim hatta adetimin üzerine göründüm..
canmmm hamile misin tebrik ederim ilk bebişin mi olcak adet oldun mu nasıl yani anlamdım
hoş geldin canmm nasılsınız
Feyza hadi hayırlısı canım bende regl olmadım bugün ve ağrımda yok iki gün öncesine kadar çok ağrım vardı ama iki gündür sadece kasığımda kasılmalar oluyor sadece hadi inşallah sende olmazsın canım
vallaha de anammmmmm kısss çok sevindimm hadi hayırlısı
Ah canım ya inşallah hamileyimdir ve inşallah o güleri en kısa zamanda sende görürsün
hışbuldum tatlımmm yorgun ama mutluyum..sen nasılsınn
canmmm hamile misin tebrik ederim ilk bebişin mi olcak adet oldun mu nasıl yani anlamdım
kanamam olmadı ama kahverengi akıntım oldu arada adet oluyorum sandım ama olmadım 5gün geçtikten sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim ilk bebeğim olucak inşallah allah izin verirse..
çiğdem tebriklerrrrrrrrr
esra ve feyza canlarım sizde yarın bize hayırlı haberleri verirsiniz inşallahhhhhhh
SLM kızlaaar...hayırlı akşamlar...nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaaa...sabahtan beri kasıklarım belim bacaklarım tümden ağrıyo yaaa yataktan kalkamadım hiç giremedim bugün ama meraktan çatladım...bugün regl olan veye hamile kalan varmı geçmişi okuyamıyorum şimdi...benimde bugün regl günüm çektiğim sancıya rağmen gelen gidden yok ama eminim ya kapıda ya bacada...bu gece olcam gibi geliyo ben normalde bile bu kadar sancılanmazdım yaa ilaçlardan mı anlamadım...umarım beni yanıltır ve gelmez kırmızılar...bebişim için olsun bu sancı lütfen ALLAHIM...[/QUOT
ben hamile kalanlardanım...yeni öğrendim senin gibiydim hatta adetimin üzerine göründüm..
Aaaa öylemi gözün aydın canım ne zaman öğrendin?benim sancılarımı sendemi çektin?bebeğin ne kadarlıkmış?üstüne gördüm derken regl olduktan sonramı gebeliğini öğrendin?neyse çok güzel bi haber allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...
bide senin sorun neydi tedaviylemi kaldın?
teşekkür ederim darısı esra ve feyzaya umarım hayırlı haberler gelir...
çiğdem tebriklerrrrrrrrr
esra ve feyza canlarım sizde yarın bize hayırlı haberleri verirsiniz inşallahhhhhhh
iyiyim sağol canmm bebişinden mi mutluluğun güzel duygu olsa gerek
Çok sağol zuhalcim benim duygularımı en iyi siz anlıyorsunuz eminim
Aaaa öylemi gözün aydın canım ne zaman öğrendin?benim sancılarımı sendemi çektin?bebeğin ne kadarlıkmış?üstüne gördüm derken regl olduktan sonramı gebeliğini öğrendin?neyse çok güzel bi haber allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...
bide senin sorun neydi tedaviylemi kaldın?
yeni öğrendim yarın doktora çıkıcam kaç haftalık ozaman öğrencem,sancım oldu ,kanamam olmadı ama dediğim gibi kahveengi geldi adet olucam sandım ama sonra kesildi 2-3 gün sonrada test yaptım...sorun yoktu tedavisiz oldu sadece istideiğimiz için beklemek zor oldu...
Zuhal senin beklenmeyen ama beklenen gün :) ne zaman ki kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?