Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Feyzacim son bir iki saate kadar benimde hiç umudum yoktu ama bak şimdi ne zaman test yapım diye düşünüyorum inşallah vardır sende de ve inşallah bende gece kırmızıları görmem

sağol canım ama benim hiç ümidim yok inşallah esradan alırız güzel haber...

neden ümitsizsin bende ümitsizdim hatta eşime bile testi alırken yok dedim sadece adet olamadığım için ilaç kullanımı yapıcam diye emin olmak için testi aldım ve şok oldum ama şunuda unutma hayırlısı ne zamansa allah ozaman herkese nasip etsin hep öle dua ettim...

Evet betülcüm bende öyle yapıcam inşallah yarın olsunda regl olmazsan tabi birde bugün çok akintim var regl oldum sanıp bakıyorum ama yok fakat çok akintim var

Evet betülcüm bende öyle yapıcam inşallah yarın olsunda regl olmazsan tabi birde bugün çok akintim var regl oldum sanıp bakıyorum ama yok fakat çok akintim var

bende senin gibiydin regle oldum sanıyordum çok akıntım oldu üzülüyordum korkuyordum bakmaya ama olmadım kısmet hamilelikmiş...umarım olumlu olur...

bende hala regl olmuş hissindeyim akıntı çok yani

Hayırlısı neyse o olsun bu benim 7.ayın ve bu aya kadar yaşamadıgim hamilelik belirtisi kalmadı ve bu ay hiç gebelik belirtim olmadı ama sanırım bu ay sonunda muradima erdim tek belirtim kasık ağrım o kadar

Hayırlısı neyse o olsun bu benim 7.ayın ve bu aya kadar yaşamadıgim hamilelik belirtisi kalmadı ve bu ay hiç gebelik belirtim olmadı ama sanırım bu ay sonunda muradima erdim tek belirtim kasık ağrım o kadar

aminnnn bende hep hamileydim hamile kaldığım ay dışında sade ce göğüslerimde ince sızı vardı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…