Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyi akşamlar kıslar benimö nette sorun var sanırım gidip geliyorummm o yüzden
cigdemmm nasılsın canımmm

iremcim ben değilim canımmmm inşş en kısa zamanda hamiş kalırsınız

inşallah canım pek umutlu değilim bişeyler sorucaktım hamile olan varsa diye..dün veya bugün olmam gerekiyordu olmadım hala..yarın sabah test yapıcam ama göğüslerim bile acımıyo karnımın altındaki gerginlikten ve ateşimin 37 olmasından başka
inşallah sen de hamile kalırsın..

Son düzenleme:
rahatsız ediyorum sizi ama acaba göğüslerin acıması şartmıdır?

Hayır değil belirtiler kişiden kişiye değişir bu arada benimde dün yada bugün olmam gerekiyordu ama olmadım yarın test yapıcam inşallah ikimizde güzel haberleri veririz yarın hadi hayırlısı

rahatsız ediyorum sizi ama acaba göğüslerin acıması şartmıdır?

yok canım belirti yok denecek kadar göğüs sızlamasıydı bende ama herkes de olcak die bi şart yok belirtilere takılma çünkü ben adet oldum sanmıştım aynı adet olcak gibiydi kahverengi akıntı bile oldu ama gerisi gelmedi çok şükür çünkü bende önce k.rengi leke sonra kan oluodu adetim inş bebişin senledir adetin düzenliyse hemen test yaptıre ben korkudan evde test yapmadım hastaneye gitim grip içi n idrarda baktılar orda bile çıktı kuzum sonra kanda sonra kese bebek kalp atışı allah gönlüne göre versinn

inşş canımm ben fazla takmıyorum kafaya eşim askere gidecek o yüzden acelem yokk canımm
çigdemcim öğrenirsin canımmm merak etme canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…