bende var bacımmm gönderimmi kargoyla ben hamiş kalınca verirsin geri. yaşlıyımya ev ecza deposu gibi. hunilerim eksikdi depo kiraladın saol bacımmm eksik olma
kızım insan bi tanede bana gönderiri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiim ben miii.heeeveeet
ebrareflal dscopur reyyan sumru bunnar hep hamiş..diğerleride en kısa sürede olur inşallah..
hamile olanları yazılarının altındakı cızelgelerden de anlayabılırsın.
Didem benimki ödünç aldı geri gidecek maalesef kepekli duyulmuyor canım çok zor yani daha küçücük ultrasonda desibelini artrıyolar duyulsun diye.
dur hayatım ben bugün 2 tane ayarlayayım
gerçi bak gül göndereyim diyor gül senin ihtiyacım olmaz be 7 tane olacağı için
steteskop a gerek yok ki
vah vah kireçlenme için ne kullanıyon nineciğim kemik erimeside başladımı
canım sana depolar feda olsunnnn sen yeter ki 8 tane doğur allahım şu dualarımızı kabul etsin
ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız
Ya huni meselesi ne bişey anlamıyorum ben
eflal canım bosver bu çingeneler dün burayı bırakıp msnde sohbet etmişler şimdide burda anlatıyolarr..ne kadaaan ayıııppp
tatlım bizde topiğe ilk geldiğimizde hamile deildik
ama bu topic çok uğurlu gelen hamiş oluyor:))
darısı isteyenlerin başınaaaaaaa
inş.banada uğurlu gelir bu topic tüm isteyenlere inş.
hepimiz böyle koca göbekli oluruz inşallaaaaaaaaahhhh
kireç erimesi başlamadı daha şükürrrr manken gibi vücudum kocam öle diyo.vah vah kireçlenme için ne kullanıyon nineciğim kemik erimeside başladımı
canım sana depolar feda olsunnnn sen yeter ki 8 tane doğur allahım şu dualarımızı kabul etsin
ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız
cnmm haklısın 1 tanesini takarım 6 tanesine delik kalmıyoo kulakda.dur hayatım ben bugün 2 tane ayarlayayım
gerçi bak gül göndereyim diyor gül senin ihtiyacım olmaz be 7 tane olacağı için
steteskop a gerek yok ki
Ya huni meselesi ne bişey anlamıyorum ben
alemsinnnn hadi sumruyu çağır yine kos kos kavga var deGülleeee eflal tabikiii ..sizi haftanın alınganları ilan ediyorum :))
şşş banada alınmayın haa şaka diom şaka..seviorum sizi
eflal canım bosver bu çingeneler dün burayı bırakıp msnde sohbet etmişler şimdide burda anlatıyolarr..ne kadaaan ayıııppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?