Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Didem benimki ödünç aldı geri gidecek maalesef kepekli duyulmuyor canım çok zor yani daha küçücük ultrasonda desibelini artrıyolar duyulsun diye.

bende var bacımmm gönderimmi kargoyla ben hamiş kalınca verirsin geri. yaşlıyımya ev ecza deposu gibi. hunilerim eksikdi depo kiraladın saol bacımmm eksik olma

vah vah kireçlenme için ne kullanıyon nineciğim kemik erimeside başladımı
canım sana depolar feda olsunnnn sen yeter ki 8 tane doğur allahım şu dualarımızı kabul etsin
ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız

kiim ben miii.heeeveeet
ebrar eflal dscopur reyyan sumru bunnar hep hamiş..diğerleride en kısa sürede olur inşallah..
hamile olanları yazılarının altındakı cızelgelerden de anlayabılırsın.

hemide erkek benimki gelin arıyoz yeni gelen arkadaşlar bilginiz olsun etraftan şöle eli yüzü düzgün mümkünse çok güzel ve benimle başedebilecek bi kız duyarsanız haber verin

Ya huni meselesi ne bişey anlamıyorum ben

Gülleeee eflal tabikiii ..sizi haftanın alınganları ilan ediyorum :))
şşş banada alınmayın haa şaka diom şaka..seviorum sizi

dur hayatım ben bugün 2 tane ayarlayayım
gerçi bak gül göndereyim diyor gül senin ihtiyacım olmaz be 7 tane olacağı için
steteskop a gerek yok ki

ayyyy evet 8 tanenin hangi birinin kalp atışını duyucak içerde orkestra gibi ses gelirrr

canım sana depolar feda olsunnnn sen yeter ki 8 tane doğur allahım şu dualarımızı kabul etsin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
gül bizimle iyi geçin bence bak hamilelerin duası kabul olur haa

Kızlar travil living diye bir kanal var dsmartta. Orda altız doguran bir bayan var. Onceden de kız ikizleri varmıs. Program yapıyorlar.. Gunluk hayatlarını. Cok seviyorum. İlgii ile seyrediyorum. İnsallah benimde 7-8 degilde 2-3 lerim olur :)

kireç erimesi başlamadı daha şükürrrr manken gibi vücudum kocam öle diyo.
kızzzz delüüüüüüüüüüü 8 e çıkardı şimdide. allahım sen affet bu didemii hamişliğin etkisiyle bilmeden konuşuyo makbul olan 3 tane onu ver bana amin diyinnnnnnn

dur hayatım ben bugün 2 tane ayarlayayım
gerçi bak gül göndereyim diyor gül senin ihtiyacım olmaz be 7 tane olacağı için
steteskop a gerek yok ki
cnmm haklısın 1 tanesini takarım 6 tanesine delik kalmıyoo kulakda.
mahallecek dinleriz artıkımm

Ya huni meselesi ne bişey anlamıyorum ben

bana duamı bedduamı ediyolar bilmom artıkımm 7 tane bebişim olsun diolar bende delirip huni giycemya onuda hediye göndercekler saolsun kırmızı elbiseli tombiş hamileler :90:

Gülleeee eflal tabikiii ..sizi haftanın alınganları ilan ediyorum :))
şşş banada alınmayın haa şaka diom şaka..seviorum sizi
alemsinnnn hadi sumruyu çağır yine kos kos kavga var de anamm alınganmıyım ben iftira

Kepekli ben mi alınganım bu topicte ilk kez alındım onda da açıklamasını yaptım gereksiz bir alınma değil yani aşkolsun sana selamımı almdınzı yazımı okumadınız diye ne zaman alındım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…