yok canım şuanda moralim bozuk degil bomba gibiyim sayende ama işte adet olacagımı hissediyor olmak birazcık canımı sıkmıyor diyemem bu ay ümitliydim de aslında ama velakin olmadıysada saglık olsun dime ama
Hoşbuldum canım ne alemdesin ? Bebiş nasıl oğuz diycedim ama oğuz, ayşe falan mı demek lazım şimdi:) Şaka yapıyom deli alınmıyon dimi?
artık zeynep nil diyicez inşallah yine değişmezse böyle kalacak manyak oldum ya
alınmıyom kız sanamı alınacam he heeeeee
Anaaam beni ne kadar seviyon kız:) Kızının adını benim adım koyacan canım benim yaaa:)
neden hamile kalamıyormuşsun al işte benim gibi bir karamsar daha allahtan umut kesmek varmıydı he he söyle bakalım bana sadece zamanı gelmedi zamanı gelince hepimiz tombiş tombiş göbeklerle dolanıcaz ohhh sefamız olsun
valla kızlar umudum kalmadı artık.3 kutu klmende içtim,banamısın demedi.bu ay 3.klomen bitti.doktor bu ayda olmazsa 2-3 daha beklicek,sonra rahim filmine yollıcak malesef??tüplerim açıkmı onu bile bilmiyorum.7 aydır düzenli ilişki oluyo,hiçbir yumurtlama dönemini kaçırmadım,presed diye bir jel var,onu bile kullanıyorum ama olmuyor.bendeki sorun kuruluk,darlık,ve idrar yollarımın zırt pırt iltihaplanması.yumurtlamam oluyor,çok kaliteli değil ama.
Amaaan sende bendensin kız 3. kutu klomende bitti 2 gün verdi doktor oynaşın diye oynaştık ama bakıyorumda gene adet belirtileri var bakalım ayın 17sinde anlıycaz:)
o kadar bıktımki artık,ilişkiye girmekten bile soğuyorum bazen.her ay adet olunca üzüntüden ağlıyorum.eşimin 3 arkadaşının eşide 2 .ye hamile.millet şıp diye kalıyor.hatta prsed jelle ilgili yazıları okuyorum,nerdeyse herkes ilkinde kalmış.benim tüplermi arızalı,yoksa spermler orayamı ulaşmıyor anlamıyorum.şu an doktora göre bir problem yok.3 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeye yollıcak.benim alttan muayenelerim bayağı zor ve acılı oluyor,filmdende korkuyorum ama mecbur kalınca çektircem tabi.
Anaaam beni ne kadar seviyon kız:) Kızının adını benim adım koyacan canım benim yaaa:)
valla folik asit,klomen,presed,arı sütü,her haltı yaptım benimde tutumuyo işte.benimde bu aralar oynaşma günlerim.doktor gün aşırı yapın dedi.benimde 27 sine belli olur.daha çok var..
Kızlar ben en iyisi kapatıyım pc ye az kalsın yemek yanıyordu gönülsüz yapınac:)) az kaldı adamın gelmesine hoşçakalın.
O jel ne işe yarıyo bacım ilk defa duyuyorum valla:) Psikolojik bence varya kendi kendimize ediyoruz oturup kuruyoz beynimizde emrediyo ki onun istediğini yapma:)
a ben bu yönden hiç düşünmemiştim ay inşallah senin gibi bıcır bıcır bişey olur teyzesiiii :83:
o kadar bıktımki artık,ilişkiye girmekten bile soğuyorum bazen.her ay adet olunca üzüntüden ağlıyorum.eşimin 3 arkadaşının eşide 2 .ye hamile.millet şıp diye kalıyor.hatta prsed jelle ilgili yazıları okuyorum,nerdeyse herkes ilkinde kalmış.benim tüplermi arızalı,yoksa spermler orayamı ulaşmıyor anlamıyorum.şu an doktora göre bir problem yok.3 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeye yollıcak.benim alttan muayenelerim bayağı zor ve acılı oluyor,filmdende korkuyorum ama mecbur kalınca çektircem tabi.
canım allah şifa versin. ama 3 ay beklemeden hemen şu film çektirsen daha iyi olmaz mı korkuyorsun biliyorum canın da yanabilir ama her ay canın yanacagına bir ay canın yanın yansın ben rahim filmi çektirmedim ama çektiren arkadaşlar diyorlar rahim filminden hemen sonra hamile kalınıyormuş 3 ay daha bu sıkıntıyı çekene kadar hemen çektir kurtur. kaç yaşındasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?