Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşbuldum canım ne alemdesin ? Bebiş nasıl oğuz diycedim ama oğuz, ayşe falan mı demek lazım şimdi:) Şaka yapıyom deli alınmıyon dimi?

artık zeynep nil diyicez inşallah yine değişmezse böyle kalacak manyak oldum ya
alınmıyom kız sanamı alınacam he heeeeee

valla kızlar umudum kalmadı artık.3 kutu klmende içtim,banamısın demedi.bu ay 3.klomen bitti.doktor bu ayda olmazsa 2-3 daha beklicek,sonra rahim filmine yollıcak malesef??tüplerim açıkmı onu bile bilmiyorum.7 aydır düzenli ilişki oluyo,hiçbir yumurtlama dönemini kaçırmadım,presed diye bir jel var,onu bile kullanıyorum ama olmuyor.bendeki sorun kuruluk,darlık,ve idrar yollarımın zırt pırt iltihaplanması.yumurtlamam oluyor,çok kaliteli değil ama.

o kadar bıktımki artık,ilişkiye girmekten bile soğuyorum bazen.her ay adet olunca üzüntüden ağlıyorum.eşimin 3 arkadaşının eşide 2 .ye hamile.millet şıp diye kalıyor.hatta prsed jelle ilgili yazıları okuyorum,nerdeyse herkes ilkinde kalmış.benim tüplermi arızalı,yoksa spermler orayamı ulaşmıyor anlamıyorum.şu an doktora göre bir problem yok.3 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeye yollıcak.benim alttan muayenelerim bayağı zor ve acılı oluyor,filmdende korkuyorum ama mecbur kalınca çektircem tabi.

Amaaan sende bendensin kız 3. kutu klomende bitti 2 gün verdi doktor oynaşın diye oynaştık ama bakıyorumda gene adet belirtileri var bakalım ayın 17sinde anlıycaz:)

Kızlar ben en iyisi kapatıyım pc ye az kalsın yemek yanıyordu gönülsüz yapınac:)) az kaldı adamın gelmesine hoşçakalın.

Amaaan sende bendensin kız 3. kutu klomende bitti 2 gün verdi doktor oynaşın diye oynaştık ama bakıyorumda gene adet belirtileri var bakalım ayın 17sinde anlıycaz:)

valla folik asit,klomen,presed,arı sütü,her haltı yaptım benimde tutumuyo işte.benimde bu aralar oynaşma günlerim.doktor gün aşırı yapın dedi.benimde 27 sine belli olur.daha çok var..

O jel ne işe yarıyo bacım ilk defa duyuyorum valla:) Psikolojik bence varya kendi kendimize ediyoruz oturup kuruyoz beynimizde emrediyo ki onun istediğini yapma:)

valla folik asit,klomen,presed,arı sütü,her haltı yaptım benimde tutumuyo işte.benimde bu aralar oynaşma günlerim.doktor gün aşırı yapın dedi.benimde 27 sine belli olur.daha çok var..

Aman canım ne yapcaz mecbur sabredip bekliycez rabbim bize de vermiştir bir zamanını:)

O jel ne işe yarıyo bacım ilk defa duyuyorum valla:) Psikolojik bence varya kendi kendimize ediyoruz oturup kuruyoz beynimizde emrediyo ki onun istediğini yapma:)

canım internete preseed yaz,neler okucaksın neler..bu hem kuruluğa birebir,hemde hamile kalmayı kolaylaştıran bir jel.kesinlikle zararı,yan etkisi yok.olsa bende kesin belli olurdu.oku bak,bunla o kadar hamile kalan varmı.tabi bende işe yaramıyo hiçbirşey.çok şükür kuruluğuma iyi geldi.

Kızlar sohbete dahil olamıyorum kusura bakmayın telaşem var, ay şimdi aradı kaynatam bir saate gelir ya ben napıyım ya ben kötü konuşamıyorum surat asmıyorum hep anam babam yüzünden saygısızlık etmeyide öğretselerdi ne olurdu, aramış öğlene yemek yapma dışardan alıyım diyor adam ya off ben neler düşünüyorum vicdan yaptırıyolar bana illa canının istediği bişey varsa söyle diyor ama sinirimde geçmiyor işte.

canım allah şifa versin. ama 3 ay beklemeden hemen şu film çektirsen daha iyi olmaz mı korkuyorsun biliyorum canın da yanabilir ama her ay canın yanacagına bir ay canın yanın yansın ben rahim filmi çektirmedim ama çektiren arkadaşlar diyorlar rahim filminden hemen sonra hamile kalınıyormuş 3 ay daha bu sıkıntıyı çekene kadar hemen çektir kurtur. kaç yaşındasın canım

valla artık psikolojik olduğunada inanmıyorum.sonuçta palnlı gebelik siteyen herkes ilişkiye girerken mutlaka aklından geçiriyo.yaparken aklıma gelmiyo diyenlere inanmıyorum ben.onuda geç tecavüze uğrayanlar bile hamile kalmıyomu,bazen görüyoruz haberlerde.onların psikolojisi çokmu iyi oluyo.çok dertliyim çok..her ay adet olunca ağlayıp eşimide üzüyorum.

günayydın kızlar nabersiniz nasılsınız?
bişe sorucam sizlere sabah adet olmuşum gibi akıntım geldi ama kahverengi iç çamaşırıma bakınca gördüm sizce ne olabilir bu arada adetim yeni bitti sayılır 5.de çalışma yaptık,ve dün akşam çalıştık anlamadım neden.

canım 28 e girdim.bende çektirmeyi düşünüyodum ama şimdi doktor takip ediyoya.3 y daha bekleyelim dedi.klomenin etkisi 1-2 ay daha sürüyomuş vücutta.sonra elim mahkum gidicem işte.merak etme bende hiçbir yöntem işe yaramıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…