HAHHAHA bişi diyimmi bütün zeynepler delidir:) hahhahah anaaam aynı ben olacak:) yirim onu ben tabi oğuz olma ihtimali de var:)
aynen tatlım 4 aralığa kadar benimki oğuz görünümlü zeynep
günayydın kızlar nabersiniz nasılsınız?
bişe sorucam sizlere sabah adet olmuşum gibi akıntım geldi ama kahverengi iç çamaşırıma bakınca gördüm sizce ne olabilir bu arada adetim yeni bitti sayılır 5.de çalışma yaptık,ve dün akşam çalıştık anlamadım neden.
haha bence zeynep görünümlü oğuz canım.
naber cicim nasısın?
günaydın tatlım
yımırtanmı çatladı acep
iyiyim tatlı kuşum saol sen nasılsın
anacım ne olduğunu bende çözemedim henüz 4 aralıkta belli olacak artıkın hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık
canım 28 e girdim.bende çektirmeyi düşünüyodum ama şimdi doktor takip ediyoya.3 y daha bekleyelim dedi.klomenin etkisi 1-2 ay daha sürüyomuş vücutta.sonra elim mahkum gidicem işte.merak etme bende hiçbir yöntem işe yaramıyo.
kızlarr hadi ama yaa yazılarıma yorum yapında kalkıcam çok işim var bugünnnn
sanada tatlımmm,ondanmıki kız acep öylemi oluyomuş akıntı kahverengimi geliyomuş kine,ay burda heppp sizlerden duyardım böyle şeyleri ama benim başıma ilk defa geldi ay bilemedim şimdi.
hayırlısı tabi cnm yeterki sağlıklı olsunda daha senin ilk bebeğin 2.cisinde düşünürsün kız erkeği artık,ama annenin içinden ne geçerse o çıkıyo kızlar bilginiz olsun...
kızlarr hadi ama yaa yazılarıma yorum yapında kalkıcam çok işim var bugünnnn
sen böyle düşünmeye devam edersen yaramaz tabi canım böyle düşünme. benim gibi olsan daha mı iyi olurdu ben 3,5 ay önce 6 haftalık bebgimi kaybettim günlerce agladım zırladım çektigim acının da hatti hesabı yok canlı canlı uyuşturmadan kürtaj ettiler beni. doktor 2 3 ay korunun dedi ama ben 2 aydan sonra korunmayı bıraktım bir iki deneme yapptık olmadı geçen ay bu ay daha sıkı çalıştık kaynanam olmasaydı daha da sıkı tutardım çalışmaları ama yumurtlama günlerimde 3 kez filan denemişiz dir her ihtimale karşı bir kaç gün daha denedik ama bu ayda adet olucam cumartesi bekliyorum adeti. hamile kalıp o hissi yaşayıp sonra kucagına alamamak çok daha zordu ve kürtajdan sonra çok uzun zaman hamile kalamayan insanlarda var. senin en azından tedavin sürüyor benimle adam gibi ilgilenmiyor bile doktorlar. her ay gidiyorum bir hcg ye bakıyorlar bir de birşey daha kimse neden bebegimn düştügünü söylemedi tekrar hamile kalsam tekrar düşebileegini söyledi neden diye sordugumda yine kimse cevap vermedi. artık doktora bile gitmek istemiyorum. hastanelerin önünden bile geçmeye nefret ediyorum. üzülme hiç olmadı tüp bebk yaparsınız benim belki de tüp bebk bile yapsak tekrar düğşme ihtimali var çünkü bebk tutunamıyor içimde. inşallah sende böyle bir şey yoktur. alahın dedigi olur biz ne yaparsak yapalım boşa çırpınmış oluruz
aynen tatlım 4 aralığa kadar benimki oğuz görünümlü zeynep
sana yardımcı olmak isterdim canım ama ben de bilemiyom bu çatlama patlama durumlarını adetin biteli 5 gün oldu da bu kahverengi akıntı sonra mı geldi. belki de denilenler dogrudur yımırta çatlarken kahverengi akıntımı olurmuş anam biz kan-dınlarda da her renk akıntı var maşallah ya bir maviyle yeşili görmedim oda olsa gökkuşagı gibi olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?