Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırmaya acaba diyorum bayadır gebelik yok diye folik asit kullanmayı bırakmıştım ondan yazıyorlarsa yazdırayımmı içiyim dimi artık.

Kızlar ya sohbeti kaçırdım annemle muhabbete dalmısız ayy eflalim snei cok ii anlıorm bende aynısını diorm cocuk olsun cok cekicem günler var daha onlardan adamın burnundan getiriolar ama mecburiyet bi yerde allaha sığın sen kıyamam sana kızlar annem pc basına gecio cüz okıcak 1 saat sonra yazarım öptüm sizleri

günaydın tatlım
yımırtanmı çatladı acep

iyiyim tatlı kuşum saol sen nasılsın
anacım ne olduğunu bende çözemedim henüz 4 aralıkta belli olacak artıkın hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık

hayırlısı tabi cnm yeterki sağlıklı olsunda daha senin ilk bebeğin 2.cisinde düşünürsün kız erkeği artık,ama annenin içinden ne geçerse o çıkıyo kızlar bilginiz olsun...

sen böyle düşünmeye devam edersen yaramaz tabi canım böyle düşünme. benim gibi olsan daha mı iyi olurdu ben 3,5 ay önce 6 haftalık bebgimi kaybettim günlerce agladım zırladım çektigim acının da hatti hesabı yok canlı canlı uyuşturmadan kürtaj ettiler beni. doktor 2 3 ay korunun dedi ama ben 2 aydan sonra korunmayı bıraktım bir iki deneme yapptık olmadı geçen ay bu ay daha sıkı çalıştık kaynanam olmasaydı daha da sıkı tutardım çalışmaları ama yumurtlama günlerimde 3 kez filan denemişiz dir her ihtimale karşı bir kaç gün daha denedik ama bu ayda adet olucam cumartesi bekliyorum adeti. hamile kalıp o hissi yaşayıp sonra kucagına alamamak çok daha zordu ve kürtajdan sonra çok uzun zaman hamile kalamayan insanlarda var. senin en azından tedavin sürüyor benimle adam gibi ilgilenmiyor bile doktorlar. her ay gidiyorum bir hcg ye bakıyorlar bir de birşey daha kimse neden bebegimn düştügünü söylemedi tekrar hamile kalsam tekrar düşebileegini söyledi neden diye sordugumda yine kimse cevap vermedi. artık doktora bile gitmek istemiyorum. hastanelerin önünden bile geçmeye nefret ediyorum. üzülme hiç olmadı tüp bebk yaparsınız benim belki de tüp bebk bile yapsak tekrar düğşme ihtimali var çünkü bebk tutunamıyor içimde. inşallah sende böyle bir şey yoktur. alahın dedigi olur biz ne yaparsak yapalım boşa çırpınmış oluruz

kızlarr hadi ama yaa yazılarıma yorum yapında kalkıcam çok işim var bugünnnn

canım folik asiti yazıyolar,devlet karşılıyo yani.istersen yazdır.kahverengi lekeyle ilgili bir fikrim yok,hiç hamile kalamadığım için bilmiyorum.ama üstüne görme dedikleri olaydada böyle oluyormuş.

sanada tatlımmm,ondanmıki kız acep öylemi oluyomuş akıntı kahverengimi geliyomuş kine,ay burda heppp sizlerden duyardım böyle şeyleri ama benim başıma ilk defa geldi ay bilemedim şimdi.

valla ondan olabilir tatlım ben de bilmiyorum tam olarak ama aklıma ilk o geldi başka neyden olabilirki şu aralar yumurtluyo olman lazım

kızlarr hadi ama yaa yazılarıma yorum yapında kalkıcam çok işim var bugünnnn

sana yardımcı olmak isterdim canım ama ben de bilemiyom bu çatlama patlama durumlarını adetin biteli 5 gün oldu da bu kahverengi akıntı sonra mı geldi. belki de denilenler dogrudur yımırta çatlarken kahverengi akıntımı olurmuş anam biz kan-dınlarda da her renk akıntı var maşallah ya bir maviyle yeşili görmedim oda olsa gökkuşagı gibi olucaz

canım benim çok üzüldüm.en azından hamile kalabiliyosun,bunu biliyosun.bebeğin tutunamasının nedenleride oluyor,kan pıhtılaşması bir örnek mesela.hamile kaldığında progestan vermedimi doktor??hani düşük riski olanlara veriliyomuş.canım bende devlet hastensine gidiyorum,özele gitmiyorum.sen fakülteye gir,detaylı tahlil yaptır canım.tüp bebek yaptırmam imkansız,çok maliyetli.ben memur eşiyim,ay sonunu zor getiriyoruz canım,istesemde yaptıramam.aynı zamanda kredide ödüyoruz.özele bile gitmiyorum.

geçen ay soldaki yumurtam büyümüş,ilişkiden sonra sola yattım olmadı yine.bu ay sağdaki büyümüş,şimdide sağa yatıyorum.valla yatakta her yöntemi deniyorum ama olmayınca olmuyor.yastıkta koyuyorum ama nafile.herkes böyle özenlide davranmıyor.gerçi özensiz davrandığım zamanlarda oldu ama yine olmadı işte.

merhaba ben aranıza yeni katıldım erken gebelik belirtisiyle ilgili bir tanıdığımın bana söylediklerini paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum.sabah aç karnına sırt üstü yatıp parmak uçlarınızla göbek deliğinin sağ alt tarafına bastırınca belirgin bir damar atışı hissedeceksiniz o damar atmazsa hamileymişssin...ben denedim hep atıyordu ve her defasındada regl oldum...sizde bir deneyin bakalım ne olacak:80:

alemsin cnm yaa yok tatlım adetim ayın 5.de bitti ve ogün çalışma oldu ve dün oldu az öncede kahverengi akıntım oldu.
bide bişey sorucam cnm yazını üzülerek okudum ve merak ettim neden uyuşturmadan kürtaj ettiler seni bende 2 kez kürtaj oldum ama narkozla oldu benimkiler ve bende kan pıhtılaşması olduğu söylendi acaba senindemi öyle bir durumun var cnm,bide bi arkaşaımın tansiyonu yüksek olduğu için göbek kordonunu eritiyormuş onda bebek tutunamıyordu ondanmıdır diyede aklıma geldi yani.rabbim zamanı vakti gelince nasip eder tatlım hiç üzülme ya kucağına alıpta kaybetseydin napıcaktın en azından daha 6 haftalıkken kaybetmişsin hayırlısı böylemiş cnm rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin inş.hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…