Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın arkadaşlar...funda'cım hiç korkma benim çok yakın bi arkadaşım çekildi korkulacak kadar değilmiş rahim filmi dua et rabbim yardımcı olur inşallah...

enteresan geldi bana,ben bu yöntemi göbeği düşenler için yapıldığını biliyorum.

günaydın arkadaşlar...funda'cım hiç korkma benim çok yakın bi arkadaşım çekildi korkulacak kadar değilmiş rahim filmi dua et rabbim yardımcı olur inşallah...

inşallah canım.ben o masaya yatınca ağlamadan kalmıyorum.darlık ve kuruluk var.o aleti taktıkları anda canım yanıyor.bakalım filme nasıl dayancam??o masadan her kalktığımda çamaşırımda sonradan pembelik olur,yada azıcık kan.çok acıyor malesef.bakalım 3 ay sonra görücez.

bende kanımda pıhtılşama olup olmadıgına baktırmak istedim ama ilk düşükte yapmıyorlarmış bu testi bende özele gidemiyorum devlet hastaneleride beni böyle boş veriyorlar işte. ben hamile kalmadan önceki ay kontrole gitmiştim o zaman folic plus verdilerdi hamile kalmadan önce içmeye başla diye ona başlamıştım sadece ve hamile kalıncada devam etmiştim bu zaten sadece bir vitamin bundan başka bir ilaç vermediler eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı da var ama ilk bebkte düşük olmuyormuş uyuşmazlıktan dolayı. ilkinde hemen hamile kaldım ama kürtajdan sonra 2 yıl bile hamile kalamayanlar var bende istiyorum baştan aşagıya bir muayene olmayı ama işte devlet hastanelerinin durumu ortada. özelede para yetiştirmem mümkün degil eger bir iki ay daha olmazsa gidicem tekrar ama biliyorum ki yine ilgilenmicekler birde devlet hastanesine gidip sinir hastası olup geliyorum o daha beter allah beterinden saklasın durum bu işte. ama unutma ki beterin beteri var. allah başka dert keder vermesin

enteresan geldi bana,ben bu yöntemi göbeği düşenler için yapıldığını biliyorum.

hayır canım bir deneyin sağ tarafta rahimle göbek arasında belirgin bir damar var hızlı atıyor denilene göre hamile kalınca o damar duruyormuş...bir arkadaşımın regl günü geçmişti kesin hamiledir dedim sırf onaylamak için bunu onada söyledim baktı damar atıyor dedi ama inanmadı gitti test yaptı sonuç negatif çıktı ve 2 gün sonra regl oldu...sadecemerakettiğim hiç atmadığına şahit olmadım acaba hamile olanda nasıl oluyor:18:

zaten canım oraya kayganlaşması için jel sürüyolarmış merak etme bizde dua ederiz sana kolaycıcık geçi verir...:13:

Neden devlet anlaşmalı bir özele gitmiyorsun ki? Benim doktorum öyle bir hastanede tahlillere en fazla 20-30 lira veriyorsun muayne de o civarda hemde 15 gün içinde çağırmalarından para almıyorlar ah yakın olsak da götürsem seni benim doktoruma süper adam valla:)

hoşbuldum canımmmm sorum şuydu
normalde doğum kontrol ilacı kullanıyorum bu gün ilacın 10 . günü fallan 22 kasım gibi regli olacam ama bu aralar kasıklarım çok ağrıyor ve gögüslerimde kaşıntı çok fazla bunu sebebini biliyormusunuz
ilacı daha önce kullandım böyle olmamıştı

seni o kadar iyi anlıyorumki.bende özele para yetiştiremem.folic plus vitamin ilacı,onu gebe kalmadan öncede veriyolar.ama progestanı düşük riski taşıyanlara kesin veriyolar.sen fakülteye git canım,orasıda devlet kurumu zaten.eşin memurmu??doktorda şans işi,kim iyi kim kötü bilemiyosunki.benim bir arkadaşım var,ona doktorlar çocuğun olmaz diyodu.aradığın her hastalık var,üstelik rahim kanseri tedaviside gördü.ama evlenince şıp diye kaldı.üstelik iki çocuğu var.ve hemen hamile kalıyo düşün.geçen konuştuk kürtaj olmuş düşün.bi de adetleri de düzensiz,6 aydırda adet görmüyomuş zaten,buna rağmen kalıyo hemen.ARKADAŞIM RESMEN TIP DÜNYASINA MEYDAN OKUYOR.RAHİM KANSERİ,MİDE KANAMASI,ADET DÜZENSİZLİĞİ,BAĞIRSAKLARDA YARA,VE BİR SÜRÜDE ANTİ DEPRESAN İÇİYO DÜŞÜNEBİLİYOMUSUN??AMA HEMEN HAMİLE KALIYO.ANLAMADIM BEN BU DURUMU.

Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok

Rabbim onu sınıyor eminim oda bu durumundan memnun değildir. Allah herkese gönlüne göre versin:)

valla bilmiyorum canım ya,hap kullanırkende gebelik olmaz heralde.amann ne desek boş,ben bir tane arkadaşımın hayatını anlattım,oku bak.

fundacım arkadaşının hikayesini okudum allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
sanırım ilaç kullanırken gebelik olmaz canımmm bende öyle biliyorummm

Ben denedim ama damar atması falan bulamadım ama bence hamile falanda değilim nasıl oluyo?

fundacım arkadaşının hikayesini okudum allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
sanırım ilaç kullanırken gebelik olmaz canımmm bende öyle biliyorummm

Ceylin sen niye korunuyorsun anlamadım, ama bir arkadaşım ilacı 1 akşam unuttu o ay hamile kaldı bunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…