Ben denedim ama damar atması falan bulamadım ama bence hamile falanda değilim nasıl oluyo?
zkolcum canım eşim aralık ayında asker allah izin verirse ve o askerdeyken gebe olmak istemiyorum o geldikten sonra inşş ve ben pko luyum regli olmam için vermişti dr yasmin adlı ilacı o sebeble içiyorum canım
emom merhaba yazdığın yöntemi biliyorum canım annem teyzemin gebeliğini bu şekilde bilmiş ve banada bakmıştı önceki ay ama kesin bişi konuşmadı ve regli oldum gebe değildim yane
canım parmaklarını göbeğinin alt sağ tarafına doğru bastır hatta diğer elinlede parmaklarının üzerine biraz bastır canım ama tekbir yere değil oralarda gezin bulursun...bana bakan kişi bir kaç yerde baktı buldu...bide sırt üstü düz bir şekilde uzanın ...hamile olmadığından eminmisin ?
alemsin cnm yaa yok tatlım adetim ayın 5.de bitti ve ogün çalışma oldu ve dün oldu az öncede kahverengi akıntım oldu.
bide bişey sorucam cnm yazını üzülerek okudum ve merak ettim neden uyuşturmadan kürtaj ettiler seni bende 2 kez kürtaj oldum ama narkozla oldu benimkiler ve bende kan pıhtılaşması olduğu söylendi acaba senindemi öyle bir durumun var cnm,bide bi arkaşaımın tansiyonu yüksek olduğu için göbek kordonunu eritiyormuş onda bebek tutunamıyordu ondanmıdır diyede aklıma geldi yani.rabbim zamanı vakti gelince nasip eder tatlım hiç üzülme ya kucağına alıpta kaybetseydin napıcaktın en azından daha 6 haftalıkken kaybetmişsin hayırlısı böylemiş cnm rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin inş.hepimiz için.
canım hiç belli olmaz ben 6 ay uğraştım yumurlama günümü hiç kaçırmadım sizin yazdığınız herşeyi denedim olmadı doktora gittim senin yumurtalığın sağlam değil regl olunca gel tahlil yapıcam dedi ve o ay sadece bir defa beraber olduk ve doktorun olmaz dediği ay hamile kaldım ve hesapladığım yumurtlama günümden çok farklı bir zamandı yani hiiiiç belli olmaz :)
Neden devlet anlaşmalı bir özele gitmiyorsun ki? Benim doktorum öyle bir hastanede tahlillere en fazla 20-30 lira veriyorsun muayne de o civarda hemde 15 gün içinde çağırmalarından para almıyorlar ah yakın olsak da götürsem seni benim doktoruma süper adam valla:)
eee şonra? Şuan hamilemisin? Denedim atıyo bende de o damar
anlattığım beş yıl önceydi bir oğlum oldu şimdi bitane daha düşünüyoruz artık daha deneyimliyim hamilelikte psikoloji çok önemli allah izin verirse elbet bir gün hamile kalacaksın o yüzden bugünlerin tadını çıkarmaya bak öncelikle yumurtlama tarihi falan hiç hesaplama çocuk hiç düşünme yani eşinle hesapsız evliliğin tadını çıkarın şu an ne güzel giyiniyorsunuz geziyorsunuz laylaylom gezin düşünmeyince daha çabuk hamile kalınıyor....bu arada ben hamile kaldığımda yumurtalığımın biri yoktu diğer yumurtalığımında ucundan alınmıştı ..:)
ya canım ya bulsam ögle hastane birde kendimi yanlız hissediyorum. eşim benimle gelmiyor hastaneye anneme de kıyamıyorum zaten hasta kimse destek olmuyor bana biri tutsa kolumdan götürse beni hadi bir hastane buldum gidip gelelim diye hemen gidicem hatta yarın bulsam yarın gidicem en azından muayene olurum tahlilkeri başka hastanede yaptırırım şuan bunları yazarken kendimi o kadar çaresiz hissettim ki sana anlatamam. gözüm korktu vallahi. elimden gelse hemen şimdi gidicem hastaneye
üfffffffff çok canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?