Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

emom merhaba yazdığın yöntemi biliyorum canım annem teyzemin gebeliğini bu şekilde bilmiş ve banada bakmıştı önceki ay ama kesin bişi konuşmadı ve regli oldum gebe değildim yane

zkolcum canım eşim aralık ayında asker allah izin verirse ve o askerdeyken gebe olmak istemiyorum o geldikten sonra inşş ve ben pko luyum regli olmam için vermişti dr yasmin adlı ilacı o sebeble içiyorum canım

Son düzenleme:
Ben denedim ama damar atması falan bulamadım ama bence hamile falanda değilim nasıl oluyo?

canım parmaklarını göbeğinin alt sağ tarafına doğru bastır hatta diğer elinlede parmaklarının üzerine biraz bastır canım ama tekbir yere değil oralarda gezin bulursun...bana bakan kişi bir kaç yerde baktı buldu...bide sırt üstü düz bir şekilde uzanın ...hamile olmadığından eminmisin ?

zkolcum canım eşim aralık ayında asker allah izin verirse ve o askerdeyken gebe olmak istemiyorum o geldikten sonra inşş ve ben pko luyum regli olmam için vermişti dr yasmin adlı ilacı o sebeble içiyorum canım

Hııım anladım canım bu arada bende pkoluyum ne kadar zamandır deniyorsun? B'rde ;u y,ntem' tam olarak anlatirmisin nereye hang' parma[i bastircam_

emom merhaba yazdığın yöntemi biliyorum canım annem teyzemin gebeliğini bu şekilde bilmiş ve banada bakmıştı önceki ay ama kesin bişi konuşmadı ve regli oldum gebe değildim yane

oh be çok şükür bilen biri çıktı acaba bana bakan kişi atıyormu diye düşünmüştüm canım annane sorarmısın benim anlattığım şekildemi yani hamile olunca damar atmıyormu ?

bilmiyorum ki bu ay pek bisi olamadi?(

Son düzenleme:
canım hiç belli olmaz ben 6 ay uğraştım yumurlama günümü hiç kaçırmadım sizin yazdığınız herşeyi denedim olmadı doktora gittim senin yumurtalığın sağlam değil regl olunca gel tahlil yapıcam dedi ve o ay sadece bir defa beraber olduk ve doktorun olmaz dediği ay hamile kaldım ve hesapladığım yumurtlama günümden çok farklı bir zamandı yani hiiiiç belli olmaz :)

ayy nolur bana bi dua edi verin birer tane ayetel kirsi okuyun noluryanlış maliyet yapmışım patron şimdi ona bakıyo fark ederse mafoldum ...

hıım bilemicem bu durumu inşallah önemsiz birşey dir. canım neden uyutmadıklarını bilmiyorum sadece tam kürtaja başladıkları sırada bir serum bagladılar a o serum kanıma işledikçe hafif bir sıcaklık ve uyuşukluk hissettim ama yinede çektigim acıyı hafifletmedi. ssk hastanelerinde narkoz olmuyormuş öyle dedilerdi taksim ilk yardım hastanesinde bende kanımda pıhtılaşma olup olmadıgına baktırmak istiyorum ama bunun için nereye gidecegimi bilmiyorum özele gidemem param yok bu taksim ilk yardım hastanesinde de söyledim bunu kanımda pıhtılaşma varmı yokmu onu ögrenmek istiyorum diye ama burda bu testi yapmıyoruz dediler bir kez de cerrahpaşadan randevu aldım gidemedim ama ya orda da paralıysa diye çok korkuyorum bugünde randevu aldım cerrahpaşadan ama yarına verdiler ve ögleden sonra gidebilecegimi sanmıyorum ögleden sonrla işlerimiz çok yogun oluyor ne yapıcam bilemiyorum. çok rahatsızım şuan adet olmadan önce çok şişiyorum karnımdan egilip dogrulamıyorum bile sizde böyle oluyormusunuz adetten önce ne yersem migdem balon gibi şişiyor ve huzursuz ediyor beni

eee şonra? Şuan hamilemisin? Denedim atıyo bende de o damar

ya canım ya bulsam ögle hastane birde kendimi yanlız hissediyorum. eşim benimle gelmiyor hastaneye anneme de kıyamıyorum zaten hasta kimse destek olmuyor bana biri tutsa kolumdan götürse beni hadi bir hastane buldum gidip gelelim diye hemen gidicem hatta yarın bulsam yarın gidicem en azından muayene olurum tahlilkeri başka hastanede yaptırırım şuan bunları yazarken kendimi o kadar çaresiz hissettim ki sana anlatamam. gözüm korktu vallahi. elimden gelse hemen şimdi gidicem hastaneye

eee şonra? Şuan hamilemisin? Denedim atıyo bende de o damar

anlattığım beş yıl önceydi bir oğlum oldu şimdi bitane daha düşünüyoruz artık daha deneyimliyim hamilelikte psikoloji çok önemli allah izin verirse elbet bir gün hamile kalacaksın o yüzden bugünlerin tadını çıkarmaya bak öncelikle yumurtlama tarihi falan hiç hesaplama çocuk hiç düşünme yani eşinle hesapsız evliliğin tadını çıkarın şu an ne güzel giyiniyorsunuz geziyorsunuz laylaylom gezin düşünmeyince daha çabuk hamile kalınıyor....bu arada ben hamile kaldığımda yumurtalığımın biri yoktu diğer yumurtalığımında ucundan alınmıştı ..:)

Aaa neden öyle oldu peki? Geçmiş olsun canım

Yok be ne çaresiz hissediyorsun vardır çevrende SSK anlaşmalı bir hastane biraz araştır hatta hafta sonları bile doktor oluyor dediğim gibi ücretleri de çok olmuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…