Yok be ne çaresiz hissediyorsun vardır çevrende SSK anlaşmalı bir hastane biraz araştır hatta hafta sonları bile doktor oluyor dediğim gibi ücretleri de çok olmuyo:)
buldum canım yarına 9 40 a randevu aldım bile sen moral oldun yine allah razı olsun şimdi tek sorun patrondan izin almak. onuda aldım mı bitti 20 tl muayene ücretiymiş en azından biraz konuşur belki benimle artık oldumu olacakmı olmaz mı bilmek istiyorum bakalım ne çıkacak sonunda
ayy nolur bana bi dua edi verin birer tane ayetel kirsi okuyun noluryanlış maliyet yapmışım patron şimdi ona bakıyo fark ederse mafoldum ...
ohhhh beee şükür vvalla çoook sevindim bacım yarın patrondan izin almanında kolay yolunu söyleyeyim sana iş yeri doktorunuz varmı? Varsa ona gidip kadın hastalıklarıyla ilgili problem yaşadığını doktora gitmek istediğini söyleyeceksin. O seni sevk eder, yok yoksa patrona gidip diycenki ben rahatsızlandım doktoru aradım ve yarın 9 30da gel dedi diyeceksin yok neden falan dersede çekinmeden kadınsal problemler diyeceksin sonra da doktora gittiğinde doktordan öğleden sonrası veya mesai bitimine yakın saat için iş başı kağıdı alacaksın bu işlemi yaparsan yasal olarak ne paranı kesebilirler nede sana problem yaratırlar.
ferdacım naber iyimisin cnmm ben artık msn açamıyom patrondan dolayı cnmm.
ben birazdaha iyiyim cnm kulağım dışında. sende dr. gitcekmişin hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah cnm.
slm arkadaşlar nasılsınız
canım zeynep sana birde birşey diyicem bu parmak testini araştırdım dogruymuş. ispatlanmış sende istersen bir dene seninde adetine az kaldı boşuna ümitlenmeyelim dime ama. ellerini güzelce yıka ve dene çok şey kaybetmiceksin. bebk olsa sertlik olmuyor muş bebek olunca tam tersine rahim yukarı çekildigi için parmagın boşlukta kalıyormuş. ama adet olunca rahim aşşagı indiginden parmakla hissedebiliyormuşsun.
kız maşallah sana bilmedigin de yok ama bu kadar ugraşmaya gerek yok bebek düşürdügümü ve kürtaj olup hastanede yattıgımı biliyor her ay da kontrole gitmek zorunda oldugumu biliyor. aslında bizim patron 11 den önce işe gelmez izin almayada gerek yok ama yinede belki işim uzun sürer garanti olsun sabahta başka hastaneye gidicem oraya da bacagımda bireşey çıktı sol dizimin hemen altında bozuk bir lira büyüklügünde bir sertlik var ara ara kaşıntı yapıyor. ama acısı yok deli gibi kaşıyorum özellikle ayaktayken yada yürürken azıyor. onu göstericem inşallah orda işim kısa sürerde buraya yetişebilirim. zaten geldimi üst üste geliyor yine de allah başka dert keder vermesin ne diyelim başka.
burası bak normaldır armut gibi..eee adet olduğu zaman o biraz da aşağa iner ve hissedersın
bak bu gebe kaldın zaman,nasıl yukarı çikmış ve yuvarlak olmuş
Kızlar o parmak olayını daha önce burda deneyen ark. Olmuştu ama tutmamıştı ama isterseniz yine deneyin belki o yanlış algılamıştırrr...
dENEDİM TATLIM EVET O ŞİŞLİK VAR AMA SANA BİŞİ DİYCEM BEN ADETTEN HEMEN SONRA DA BAKMIŞTIM Bİ KERE O ZAMANDA ŞİŞTİ?
kızlar sizlere bi sorum olcaktı bilgisi olan varsa yazabilirmi
Kızlar o parmak olayını daha önce burda deneyen ark. Olmuştu ama tutmamıştı ama isterseniz yine deneyin belki o yanlış algılamıştırrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?