Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok be ne çaresiz hissediyorsun vardır çevrende SSK anlaşmalı bir hastane biraz araştır hatta hafta sonları bile doktor oluyor dediğim gibi ücretleri de çok olmuyo:)

buldum canım yarına 9 40 a randevu aldım bile sen moral oldun yine allah razı olsun şimdi tek sorun patrondan izin almak. onuda aldım mı bitti 20 tl muayene ücretiymiş en azından biraz konuşur belki benimle artık oldumu olacakmı olmaz mı bilmek istiyorum bakalım ne çıkacak sonunda

ohhhh beee şükür vvalla çoook sevindim bacım yarın patrondan izin almanında kolay yolunu söyleyeyim sana iş yeri doktorunuz varmı? Varsa ona gidip kadın hastalıklarıyla ilgili problem yaşadığını doktora gitmek istediğini söyleyeceksin. O seni sevk eder, yok yoksa patrona gidip diycenki ben rahatsızlandım doktoru aradım ve yarın 9 30da gel dedi diyeceksin yok neden falan dersede çekinmeden kadınsal problemler diyeceksin sonra da doktora gittiğinde doktordan öğleden sonrası veya mesai bitimine yakın saat için iş başı kağıdı alacaksın bu işlemi yaparsan yasal olarak ne paranı kesebilirler nede sana problem yaratırlar.

ayy nolur bana bi dua edi verin birer tane ayetel kirsi okuyun noluryanlış maliyet yapmışım patron şimdi ona bakıyo fark ederse mafoldum ...

KIZZZ alemsin valla ciddi ciddi yazılanları okurken seni gördüm güldümmm okuyorum şimdi sana
allahım berrenin patronu kızmasın nolur onaaaa amin

kız maşallah sana bilmedigin de yok ama bu kadar ugraşmaya gerek yok bebek düşürdügümü ve kürtaj olup hastanede yattıgımı biliyor her ay da kontrole gitmek zorunda oldugumu biliyor. aslında bizim patron 11 den önce işe gelmez izin almayada gerek yok ama yinede belki işim uzun sürer garanti olsun sabahta başka hastaneye gidicem oraya da bacagımda bireşey çıktı sol dizimin hemen altında bozuk bir lira büyüklügünde bir sertlik var ara ara kaşıntı yapıyor. ama acısı yok deli gibi kaşıyorum özellikle ayaktayken yada yürürken azıyor. onu göstericem inşallah orda işim kısa sürerde buraya yetişebilirim. zaten geldimi üst üste geliyor yine de allah başka dert keder vermesin ne diyelim başka.

canım zeynep sana birde birşey diyicem bu parmak testini araştırdım dogruymuş. ispatlanmış sende istersen bir dene seninde adetine az kaldı boşuna ümitlenmeyelim dime ama. ellerini güzelce yıka ve dene çok şey kaybetmiceksin. bebk olsa sertlik olmuyor muş bebek olunca tam tersine rahim yukarı çekildigi için parmagın boşlukta kalıyormuş. ama adet olunca rahim aşşagı indiginden parmakla hissedebiliyormuşsun.

ferdacım naber iyimisin cnmm ben artık msn açamıyom patrondan dolayı cnmm.
ben birazdaha iyiyim cnm kulağım dışında. sende dr. gitcekmişin hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah cnm.

ferdacım naber iyimisin cnmm ben artık msn açamıyom patrondan dolayı cnmm.
ben birazdaha iyiyim cnm kulağım dışında. sende dr. gitcekmişin hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah cnm.

inşllah canım. evet ya seni msn de göremeyince içim burkuluyor biraz daha iyi olmana sevindim inşallah bayrama kadar birşeycigin kalmaz. iyi diyelim iyi olsun. allah ne verirse hayırlsını versin

Kızlar o parmak olayını daha önce burda deneyen ark. Olmuştu ama tutmamıştı ama isterseniz yine deneyin belki o yanlış algılamıştırrr...

dENEDİM TATLIM EVET O ŞİŞLİK VAR AMA SANA BİŞİ DİYCEM BEN ADETTEN HEMEN SONRA DA BAKMIŞTIM Bİ KERE O ZAMANDA ŞİŞTİ?

Yoktur bişeyin canım yağ bezesi falandır. ,
İzin işlerini Biliyorum çünkü bende izin alamıyorum. O yüzden doktor işlerimi bu şekilde ayarlıyordum çok şükür doktorum hafta sonu da çalışıyo o yüzden artık gerek kalmadı:)

Kızlar o parmak olayını daha önce burda deneyen ark. Olmuştu ama tutmamıştı ama isterseniz yine deneyin belki o yanlış algılamıştırrr...

Anlamadım nasıl yani ben denedim sertti
ama zaten eminim hamile değilim:)

dENEDİM TATLIM EVET O ŞİŞLİK VAR AMA SANA BİŞİ DİYCEM BEN ADETTEN HEMEN SONRA DA BAKMIŞTIM Bİ KERE O ZAMANDA ŞİŞTİ?

hadi ya aman hiç kesin birşey ögrenemicez desene adet olana kadar o zaman bekleyip sabredelim başka çare kalmadı belki yarın bana kan testi yaparlarmı ki yaparlarsa belli olur ama hamile olsaydım hissederdim öyle bir his yok içimde sadece yorgunluk var ve gögüslerim çok şiş normal bunlarda adet öncesi olur

belki de sen yeni adet oldun dime daha yeni bitti yani sen bir baksana bir sertlik varmı içerde bu seretlik adetten önce oluyormuş ben bir kez daha denemiştim o zaman parmagım bir şeye degmemişti ama şimdi degiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…