Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

belki de sen yeni adet oldun dime daha yeni bitti yani sen bir baksana bir sertlik varmı içerde bu seretlik adetten önce oluyormuş ben bir kez daha denemiştim o zaman parmagım bir şeye degmemişti ama şimdi degiyor

canım benim adetim 29 ekimde başladı 4 kasımda bitti ama bak dersen bi wc ye gidemde gelem senin adetine kaç gün var o zaman yaptıgında da mı günün yakındı

canım benim adetim 29 ekimde başladı 4 kasımda bitti ama bak dersen bi wc ye gidemde gelem senin adetine kaç gün var o zaman yaptıgında da mı günün yakındı

bakabilirsen bakarmısın. bende geçen ayın 16 sında adet oldum bu ayda 12 13 14 gibi bekliyorum ama büyük ihtimal 13 ü olur. önceki yaptıgımda adetim bitmişti canım o zaman boşluk vardı şimdi sol tarafa dogru bir sertlik hissediyorum birazdan gidip yine bakıcam

canım sor eger bi bilgimiz varsa o konuda cvp yazarız sana

saol tatlım geçen ay hsg çekildim bi sorun çıkmadı . adetime 5 gün kaldı bende kasık ağrısı oluyo göğüsler şişti hafif ağrı var dokununca sizce hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı

test yapmak için erken hamiş de olabilirsin psikolojikte olabilir biraz daha bekle derim ben kesin sonuç için günün geçtikten 1-2 gün sonra test yap ama yinede emin olamassan kanda baktır ama gününün geçmesini bekle derim ben şimdi hamiş olsan bile yanlış sonuç alabilirsin

öylede sabredemiyorum off peki göğüsler de hassasiyet oluşurmu ben adet olsamda göğüslerde ağrım olmuyodu o kafama takılıyo

aynıları bende de var canım test yapsan çıkara da çıkmazda ama yapma istersen sende parmakl yöntemini dene. biz farkında degiliz ama zaten bu belirtileri her ay yaşıyoruz ama şlimdi hyamiş olmayı bekleyince kendimizi çok dinlewdigimiz için fark ediyoruz.

canım parmakl ne anlamadım yazarmısın

valla ne bileyim kendimimi dinliyorum derdimden kafayı mı yiyorum hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim her şey allahtan

Selam kızlar parmak olayını konuşmuşsunuz bende tutmuştu haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…